ohh maşallah vursun annesi. oğlum tekme attıkça ben mutlu olyorum keyfi yerinde diye :) allah korusun hareketleri azalıcağına çok haraketli olsun daha iyihadi hayırlı haberler alırsın inşallah cuma günü. kasılmaları, kanamaları okudukça endişeleniyorum ben de. allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm bebişler zamanında gelsinler inşallah..
geçen salı gittiğimde çıktı hafif dedi doktorum haftaya yine gidicem telefonla görüştüm ilacı arttırdı.beynimi zonklatıyo resmen ilaç.tansiyon düşürüyomuş.sen rahat ol canım sancı olsa çıkardı nts de.korkma lütfen 2 hafta öndesin benden bende 2 haftayı atlatıyım inşallah korkum azalıcak baya.
nasılsınız güzel anneler alipek gözün aydın kuzunu görmüşsün keyfine düşkün olcak anlaşılanbizimde babamız geldii kızım gece boyu uyutmadı oda benim gibi heycanlıydı galiba eşim uyuyor şimdi kalkınca doktora gitcez ordanda kayınvalideye gecicez bakalım hepinize mutlu bir hafta diliyorummmmm
Kizlarr ben de gordum bebisimizi 2 kilo139gr olmus.yarin 33 haftalik oluyormusum.nstye girdirmek istemiyordum gerek yok suan aslinda hersey normal gorunuyor.suyu da gayet iyi,sanci kasilma hic bise yok ama bir tanis nst'yle dedi.tanistik bizde hic bise cikmadi cok sukur.2 hafta sonra tekrar gidecem.ayyy allahim dilini cikartip duruyordu videosunu aldim bakip bakip guluyoruz.esimin aynisi yuzu cok belirginlesmis nasil bir sey yaaa allahin hikmeti.bizde haberler boyle sizler nasilsinizzz :)))
Akrep burcu bebekler gizemli ve özel
23 Ekim 21 Kasım tarihleri arasında doğan bebekler Akrep burcundadır. İşte akrep burcunun özellikleri
Sakin görünen akrep burcu bebeği saman altından su yürütüyor olabilir. Siz gazetenizi okurken sessiz durması bir işler çevirmediğini göstermez. Bu nedenle dikkatle takip edilmeleri gerekir. Zira kendilerini veya etrafındakileri tehlikeye atıyor olabilir.
Akrep çocuklarındaki güven ihtiyacı kendilerini ve diğerlerini kontrol altında tutma isteğine yol açar. Güçlü duygusal bağlar çok önemlidir ancak zaman zaman kendileri dahi farkında olmadan bu bağı test edebilirler.
Hissettiklerinin sadece çok ufak bir bölümünü açığa çıkarırlar. Gerçekte düşündüklerini ancak gizli dünyalarına kabul edildiğinizde öğrenebilirsiniz.
slm güzel annelr nasılsınız cok güzel bi hafta gecirmeniz dilegiyle insallah
biz bugun kuzumuzu gorduk yine elleri yüzündeydi ayaklarınıda capraz yapmıstı böyle gördükce dahada sabırsızlanıyorum :))
30.haftalık dedi ama bebegin buyumesi 31 haftalıkmıs bu durumda bi hafta oncemi dogum olur dedim biz adet günü baz alıyoruz 24 ü gözüküyor ama belli ıolmaz dedi gelişimi ilerde diye erken dogucak diye birsey yok dedi kilosu 1650 gr. masallah kuzuma
Kizlarr ben de gordum bebisimizi 2 kilo139gr olmus.yarin 33 haftalik oluyormusum.nstye girdirmek istemiyordum gerek yok suan aslinda hersey normal gorunuyor.suyu da gayet iyi,sanci kasilma hic bise yok ama bir tanis nst'yle dedi.tanistik bizde hic bise cikmadi cok sukur.2 hafta sonra tekrar gidecem.ayyy allahim dilini cikartip duruyordu videosunu aldim bakip bakip guluyoruz.esimin aynisi yuzu cok belirginlesmis nasil bir sey yaaa allahin hikmeti.bizde haberler boyle sizler nasilsinizzz :)))
benim oğlumda akrep burcu dua edelimde inşallah bizimkilerde sabırlı olup akrep doğsunlar.her yönden çok özeller akrep burcu çocukları hem akıllı hem uslu hemde başarılı oluyorlar.
maşallah canım.benimkide seninki kadar olmuştur inşallah bakalım haftaya gidicem bende ama tabi sancılarım artmazsa o zamana kadar.
canım maşallah çok sevindim herşeyin iyi gittiğine.tombiş olucak maşallah.
evet canım sonunda karar verebildik eren in kardeşi kerem olucak inşallah.son anda değişiklik olmazsa :)
Eki Görüntüle 797201 kızlar yatağımızı aldık sonunda. Çilekte küçük karyola alcaktık uyku seti+ cibinlik ve yaylı yatağıyla birlikte. Satıcı büyüyen beşikle arasında 75 tl var dedi ve büyüyebilen karyola almamız için bizi ikna etti. Yatak odama koymak zorundayım. Ve biraz sıkışık olacak dolaplar. İnşallah yerleştirilince çok kötü durmaz. Büyüyenilen karyola içeriği; 2 adet yaylı yatak, uyku seti,cibinlik,şifonyeri var çekmeceli çok işime yarayacak,ve oğlum ilk okulda bile yatanilecek yatağında inşallah...
NE güzel haberler getirmişsin kuzular büyüyoiyi olmuş nstye girdiğinde bazen hiç sancı hissetmediğimiz halde nstde sancı çıkabiliyomuş. İçin rahat etmiştir.
Canım maşallah çok sevindim herşeyin iyi gittiğine.tombiş olucak maşallah.
slm güzel annelr nasılsınız cok güzel bi hafta gecirmeniz dilegiyle insallah
biz bugun kuzumuzu gorduk yine elleri yüzündeydi ayaklarınıda capraz yapmıstı böyle gördükce dahada sabırsızlanıyorum :))
30.haftalık dedi ama bebegin buyumesi 31 haftalıkmıs bu durumda bi hafta oncemi dogum olur dedim biz adet günü baz alıyoruz 24 ü gözüküyor ama belli ıolmaz dedi gelişimi ilerde diye erken dogucak diye birsey yok dedi kilosu 1650 gr. masallah kuzuma
maşAllah canım, çok sevindim minnakının iyi olmasına. benimde sancım oluyo ara ara yaa. Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla atlatalım şu haftaları da, bende olmadı perşembe bi gideyim doktora diyorum. bakalım benim tatlı cadım ne durumda, çoook özlüyorum, bişey gördüğümüzde yok yaa. olsun o da yetiyo
oh oh maşAllah bebişlerimize yaa, herkes büyütmüş bebelerini, bende merak etmeye başladım, bende perşembe gideyim bari
bu arada nasıl bişey nts canım, o da ultrason gibi mi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?