mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

amin hepimizin inşallah

O nasıl ilaçmış öyle :S Neyse hepimizin az kaldı 38e kadar direniyoruz :) ya bu doktorum bir sürü ilaç içirtiyo hala bana bu arada. Sabah aç karnına kan ilacı sonra magnezyum sonra elevit akşam gene magnezyum. Alttan verdiklerini söylemiyorum :) Ben hiç hayatımda bu kadar ilaç içmemiştim yahu

Akrep burcu bebekler gizemli ve özel

23 Ekim – 21 Kasım tarihleri arasında doğan bebekler Akrep burcundadır. İşte akrep burcunun özellikleri…

Sakin görünen akrep burcu bebeği saman altından su yürütüyor olabilir. Siz gazetenizi okurken sessiz durması bir işler çevirmediğini göstermez. Bu nedenle dikkatle takip edilmeleri gerekir. Zira kendilerini veya etrafındakileri tehlikeye atıyor olabilir.

Akrep çocuklarındaki güven ihtiyacı kendilerini ve diğerlerini kontrol altında tutma isteğine yol açar. Güçlü duygusal bağlar çok önemlidir ancak zaman zaman kendileri dahi farkında olmadan bu bağı test edebilirler.

Hissettiklerinin sadece çok ufak bir bölümünü açığa çıkarırlar. Gerçekte düşündüklerini ancak gizli dünyalarına kabul edildiğinizde öğrenebilirsiniz.

slm güzel annelr nasılsınız cok güzel bi hafta gecirmeniz dilegiyle insallah

biz bugun kuzumuzu gorduk yine elleri yüzündeydi ayaklarınıda capraz yapmıstı böyle gördükce dahada sabırsızlanıyorum :))
30.haftalık dedi ama bebegin buyumesi 31 haftalıkmıs bu durumda bi hafta oncemi dogum olur dedim biz adet günü baz alıyoruz 24 ü gözüküyor ama belli ıolmaz dedi gelişimi ilerde diye erken dogucak diye birsey yok dedi kilosu 1650 gr. masallah kuzuma

nasılsınız güzel anneler alipek gözün aydın kuzunu görmüşsün keyfine düşkün olcak anlaşılan bizimde babamız geldii kızım gece boyu uyutmadı oda benim gibi heycanlıydı galiba eşim uyuyor şimdi kalkınca doktora gitcez ordanda kayınvalideye gecicez bakalım hepinize mutlu bir hafta diliyorummmmm

Kizlarr ben de gordum bebisimizi 2 kilo139gr olmus.yarin 33 haftalik oluyormusum.nstye girdirmek istemiyordum gerek yok suan aslinda hersey normal gorunuyor.suyu da gayet iyi,sanci kasilma hic bise yok ama bir tanis nst'yle dedi.tanistik bizde hic bise cikmadi cok sukur.2 hafta sonra tekrar gidecem.ayyy allahim dilini cikartip duruyordu videosunu aldim bakip bakip guluyoruz.esimin aynisi yuzu cok belirginlesmis nasil bir sey yaaa allahin hikmeti.bizde haberler boyle sizler nasilsinizzz :)))

Duygu canım gözün aydın iyi haberlerle gelirsin gene buralara inşallah

NE güzel haberler getirmişsin kuzular büyüyo iyi olmuş nstye girdiğinde bazen hiç sancı hissetmediğimiz halde nstde sancı çıkabiliyomuş. İçin rahat etmiştir.

benim oğlumda akrep burcu dua edelimde inşallah bizimkilerde sabırlı olup akrep doğsunlar.her yönden çok özeller akrep burcu çocukları hem akıllı hem uslu hemde başarılı oluyorlar.

maşallah canım.benimkide seninki kadar olmuştur inşallah bakalım haftaya gidicem bende ama tabi sancılarım artmazsa o zamana kadar.

canım maşallah çok sevindim herşeyin iyi gittiğine.tombiş olucak maşallah.

saol cnm insallah artmaz bol dinlen banada yuruyus verdi bol bol yürüyüş yap rahimagzı kapalı kaslarının gevsemesi lazım dedi normal dogum için daha aktif ol dedi bende korkuyodum dikkat ediyodum birde miskinlik basladı AllahtaN havalar serinledi biraz kendimi sokaklara atma zamanım gelmiş :))

çok sade ve şık beyaz favorim zaten
mutlu günlerde kullanın inşallah

beğen butonu nereye gitmiş yaww

sizleri beğenmek istiyorum alipek cellin duygu unuttuklarım hepinizi toptan beğendim

maşallah kuzularınıza

NE güzel haberler getirmişsin kuzular büyüyo iyi olmuş nstye girdiğinde bazen hiç sancı hissetmediğimiz halde nstde sancı çıkabiliyomuş. İçin rahat etmiştir.

Sanci 1 2 ve 6 7 arasinda gidip geliyordu 25in altinda olmasi sanci olmadigini gosteriyordu.evet icim rahat oldu.karnimdaki kasilma ya da sanci sandigimiz seyi de dahiliye dr.umuz buldu kusmada karnim cok kasildigi icin gobek fitigi olmus dogumdan sonra caresine bakilacak dedi.

Canım maşallah çok sevindim herşeyin iyi gittiğine.tombiş olucak maşallah.

Heehee hic sorma tombik olacak galiba saglikli olsunda.yarin 33 olacakmisim ama kemik yapisi 34 haftaligi gosteriyor,babasi gibi ilerde 1.87 olur artik.30 haftalikken 1380 dediginde zayif olacak sanmistim 1.010dan 1380e cok az ilerlemis demistim ama 30dan sonra nasil hizli kilo alirmis bebekler.bende bile 3 kilo agirlik artisi olmus :)))birden artiyor demekki.

maşAllah canım, çok sevindim minnakının iyi olmasına. benimde sancım oluyo ara ara yaa. Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla atlatalım şu haftaları da, bende olmadı perşembe bi gideyim doktora diyorum. bakalım benim tatlı cadım ne durumda, çoook özlüyorum, bişey gördüğümüzde yok yaa. olsun o da yetiyo

oh oh maşAllah bebişlerimize yaa, herkes büyütmüş bebelerini, bende merak etmeye başladım, bende perşembe gideyim bari
bu arada nasıl bişey nts canım, o da ultrason gibi mi merak ettim?

Son düzenleme:

evt cnm gobegımde sıkışma gibi oluyo dedim normal artık dedi olması gereken seyler dedi doktorum bizler biraz evham yapıyoruz sanırım dogal olarak cunlku biz anneyizzz :)) git gor bakalım kuzunu ne zmn gitmiştin en son kac haftalıktı cnmm özlenmezmi daha hiç kucagımıza almadık koklamadık ama kokusuanu tahmin edebiliyorum nasıl birsey sanki aslında yanımdaymıs gibi off yaa :)))

oh oh maşAllah bebişlerimize yaa, herkes büyütmüş bebelerini, bende merak etmeye başladım, bende perşembe gideyim bari
bu arada nasıl bişey nts canım, o da ultrason gibi mi merak ettim?

Kemer gibi biseyi yataga seriyorlar karnini actirip ultrason jeli suruyorlar kemerin altina iki tane oval alet koyuyorlar o aletler bir cihaza bagli zaten.biri kalp atisina biride sanciyi gosteriryor.cok basit hatta huzurlu bise sen hem dinliyorsun hemde atislari goruyorsun bebek tekmelediginde atislar artiyor komik bise.esimi girdirdiler yalniz biraktilar hatta odada kapiyi kapatip cikti hemsire 20 dk sonra gelecem keyfine bak dedi :)) sasirdim d.bakirda boyleymis demek dedim normalde erkek almiyorlar diye biliyordum. esim dokundugu anda hizlaniyor cok gulduk.cok kolay bise yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…