Kızlarrrr bugün kimse yazmamış nerelerdesiniz korkmaya başladım
evet yahuu kimsecikler yok bugun ben de bi temizlik yapayim dedim ayy nasil yorulmusum belim fena agriyor oglusumun yatagini da kurduk dun bi bakalim diye geri toplamicaz kalsin boyle dedik ustune uyku setini orttum toz olmasin diye en son o uyku setini de yikayacagim ztn
Sen bu mesaj yazdığın saatte nasıl kalkıyosun yahu
Uyuyamiyorum ki 5 6 gibi kalkiyom bazen.son 20 gundur yaklasik boyle.sonrada sersem gibi dolasiyorum ortalikta.sabah kusmalari tekrar basladi.son haftalar ne eziyetliymis.5 6 da kalkmasam bile 7.30da igneyi vurmak zorundayim onun icin kalkiyom.uyanmamak ne mumkun girdigi anda gozlerim aciliyorrrrr fal tasi gıbi,tek kol ve tek bacak kullanabildigim icin beze olusmus girmiyor igne bastirinca da cok aciyor bazen dayanamiyorum acısına.dogum olsada bir kurtulsam hayirlisiyla.
celincim ne zaman simdi senin tam dogum tarihin dr gun verdi di mi bartik insan kucagina almak istiyor hele bi de iyice hantallastikca hadi az kaldi artik :))
selam kızlar işten çıktım çıkalı pek giremedim nasılsınız bakalım. düğünümüz vardı anneler filn geldi istanbuldan derken pek giremedim. baktımda çatlaklarınızı yazmışsınız siz benimkileri görseniz varyaaaaaaaa :))) göbek fena bacak aralarım bile çatlak durumda şuan. ayın 22 sinde kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar olmuş gerçi o kadar sert vuruyoki bazen çıkıcak sanıyorum :) günler geçmiyo kızlar yaa inş. Allah sağ salim kucamıza almamızı nasip eder şafak git gide azalıyooorrr. :)
aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalım inşallah hayırlısıysa olsun diyarbakır zaten bir aya oldu oldu daha sonra olsada gelememki uçağada almıyorlar raporlar belki bakalım nasip nerdeyse kuzum orda doğacak hayırlısı olsun canım.Duygu gercekten maddi olarak seni sarsmicak tek yer diyarbakirdi ama kismet.belki bir bakarsin son anda gelir burda yapiverirsin dogumu.maddi acidan kotu bir zamana denk geldi ama saglik olsun bebisin saglikli olsunda hepsi gececektir insallah cnm uzme kendini.hakkinda nere hayirliysa ora olsun.
canım ben bugün kahvaltı sonrası nasıl çıktıysam kızılaya gittim kardeşim kuzenimle ordan suluhana geçtim bebek şekerlerine ve keçeden lohusa taçlarına baktım ama istediğim tacı yapmıyorlardı netten sipariş vercem bulamazsam yada keçe kursu var antareste orada gidip yapcam o yüzden yoktumKızlarrrr bugün kimse yazmamış nerelerdesiniz korkmaya başladım
ohh ne güzel annenlerde gelmiş gözün aydın. çatlak demeyin totom ve alt tarafı inanın dayak yemiş gibi mosmor olmuş artık :18: hayırlı günlerde hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hepimizee..selam kızlar işten çıktım çıkalı pek giremedim nasılsınız bakalım. düğünümüz vardı anneler filn geldi istanbuldan derken pek giremedim. baktımda çatlaklarınızı yazmışsınız siz benimkileri görseniz varyaaaaaaaa :))) göbek fena bacak aralarım bile çatlak durumda şuan. ayın 22 sinde kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar olmuş gerçi o kadar sert vuruyoki bazen çıkıcak sanıyorum :) günler geçmiyo kızlar yaa inş. Allah sağ salim kucamıza almamızı nasip eder şafak git gide azalıyooorrr. :)
Benim bugun ogleden sonra kan sekerim cok yuksek seyretti 260 270 190 hep boyleydi.ondan girmedim.gozlerim yuzum hep yaniyordu bugun.yattim nerdeyse tumgun aksama kadar.dr.u aradim 4 birim fazla vurulunca igneyi gecti cok sukur.anlamadim hic yukseltecek bise yemedim ve moralimide bozacak hic bise olmadi.dr.da haftan ilerledikce ihtiyacin artiyor bebek senden aldigi icin dedi.
canım geçmiş olsun.neden yükseldi acaba.olabiliyo demekki.dinlen bol bol.
ben de doğurmadım
herkese günaydınlarrr
bir uyuşumuşuuuum bir uyumuşummmmm akşam 9'a geliyordu sanırım saat akşam bi yattım sabah zor uyandım. Kaç gündür ağrılardan uyuyamıyodum artık dün bayılmışım sanırım. Uyuyalım kızlar ya milletin dediği doğruysa uzun ve uykusuz günler bizi bekliyomuşşşşş
ben de doğurmadım
herkese günaydınlarrr
Kemer gibi biseyi yataga seriyorlar karnini actirip ultrason jeli suruyorlar kemerin altina iki tane oval alet koyuyorlar o aletler bir cihaza bagli zaten.biri kalp atisina biride sanciyi gosteriryor.cok basit hatta huzurlu bise sen hem dinliyorsun hemde atislari goruyorsun bebek tekmelediginde atislar artiyor komik bise.esimi girdirdiler yalniz biraktilar hatta odada kapiyi kapatip cikti hemsire 20 dk sonra gelecem keyfine bak dedi :)) sasirdim d.bakirda boyleymis demek dedim normalde erkek almiyorlar diye biliyordum. esim dokundugu anda hizlaniyor cok gulduk.cok kolay bise yani :))
sağol canım, cidden kolay birşeymiş. bizimde başlar yakında herhalde, acemi davranmayalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?