slm kızlar
galiba bende hamileyim hala galiba diyorum.pazartesi adet olmam gerekiodu bugün 4.gün oldu hala olmadım. test yaptım 2. çizgi hafif pembe çıktı. kuzenim eczacı oda baktı silik bile olsa hamilesindir dedi.:) bilmiyorum hala inanamıyorum :) çünkü bu ay hiç beklemiodum. yarın kan tahlili yaptrcam inş.hamileyimdir :)
ben pazartesi baktırdım 0.71 cm. seninki?_
ben de bu ay hamile kaldım bu ay içinde de öğrendimmm :))) benim gibi kaç kardeşim var acaba :) topiğiniz hayırlı olsun inş. canım
söylerim tabi cnmm.
ya haklısın sonradan insan kendi üzülüyo..bende 2 ay önce kimyasal yaşadım..çok az kişi biliyordu ama yinede üzüldü herkes..özellikle annem çok üzüldü..torun hasreti var..
bende bu sefer demeyecektim dedim keseyi görene kadar susalım ama susmak için yalan demem gerekiyordu günümü biliyor çünkü..4 gün oyaladım sonra dedim hamleyim ama kesin değil falan..
arkadaşına söyleme cnm ne kadar olsa üzülür..senin adına çok sevinir ama içinden kendi için üzülür..Allah tez zamanda onada tattırsın inşallahhh..bak biz 7 aydır uğraşıyordu en yakın iki arkadaşımilk aydan hamile kaldılar..onlar aına çok sevindim ama çok ta içerlemiştim..biz haketmiyormuyuz falan diye..kuluz herşeyi düşünüyoruz işte doğru yada yanlış:26:
ben de bgun gittim 7+5 10mm ddi kucuk gibi geldi bna da aman hep evham yapiyoru aslinda ya senin kac haftalik cnm
Ben de Mart kedisiyimmmm2 yıl bekledim yavrumu
hah ayneeeennn. Burnum tıkanıyor gece gündüz. Burnumu sert silince de kanıyor.
benımde lekelenmelerim oldu ama hiç kırmızıya dönmedi 4 günde geçti gitti.adetimden bir gün önce pembe leke oldu. geçti. ertesi gün yine oldu ve hemen geçti. pembeydi. kahverengi olmadı canım. test yapsana
selam canım ben de 23. günde test yaptım pozitif çıktı. ama ben 24 günde adet oluyorum. senin adet döngün nasıl? kaç günde oluyorsun? ben kan testini 5 haftalıkkken yaptırdım >1000 çıktı. kötü bişey yoktur. en kötü ihtimalle ikiz olur
ki bu da güzel bişey
bu artışları filan takma kafana. doktor dedi mi düşük riski var diye? kanaman mı var canım? inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
korkacak bişey yok inşallah benimde vardı geçti. mide biraz garipleşiyor ondan sanırım üst ağrıyor.şişkinlik falan oluyor midede.
kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma
kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma
sağolun kızlar devam ediyim...dün gece rüyamda bebegim oldugunu gördüm zıbınını giydiyordum beyazdı sonrada kucagıma aldım o kadar mutl oldum ki:)
günaydın hanımlar...
cnm aynen dediğin gibiydi ya şişkinlik falan vardı da şükür şimdi iyi hissediyorum bide doktora gidip keseyi görürsek hayırlısıyla inşallah rahatlıycam...
Benim istifralar başladı çok kötü((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?