mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hoşgeldinn. ilk çocuk mu?

inşallah sorunsuz tamamlarız hamileliği. evet ya o arkadaş çok sevindi hamile olmama. sonra ister istemez dert etmiştir. neden benim olmuyor diye. Allah isteyen herkese nasip etsin. şimdi hala soruyo çalışmalar nasıl gidiyoer diye. ben de bişey demiyorum.

ben de bgun gittim 7+5 10mm ddi kucuk gibi geldi bna da aman hep evham yapiyoru aslinda ya senin kac haftalik cnm

benim 6+5. baktığında 6+2 idi. herhalde çok önemli değil boy şu an. zaten milimetre hesabı. çok çabuk değişir hiç merak etme canım.

adetimden bir gün önce pembe leke oldu. geçti. ertesi gün yine oldu ve hemen geçti. pembeydi. kahverengi olmadı canım. test yapsana
benımde lekelenmelerim oldu ama hiç kırmızıya dönmedi 4 günde geçti gitti.

benım adet döngüm 28 29 genelde ama 27 günde olduğum da oldu en erken. ve ben 27 günümde kan testi yaptırdım >1000 çıktı bende tam değer değil ve yüksek diye endişelendim hastanenın referans değeri böyle demekki tam rakam göstermesi. sende de aynı işaret ve rakam çıkmış . hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

korkacak bişey yok inşallah benimde vardı geçti. mide biraz garipleşiyor ondan sanırım üst ağrıyor.şişkinlik falan oluyor midede.

günaydın hanımlar...
cnm aynen dediğin gibiydi ya şişkinlik falan vardı da şükür şimdi iyi hissediyorum bide doktora gidip keseyi görürsek hayırlısıyla inşallah rahatlıycam...

kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma

kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma

canım benim pozitif çıkınca doktor ilk iş folik asit yazdı zaten. ben de öğrendikten sonra kullanmaya başladım. prospektüsünü okursan görürsün zaten hamilelerin kullanbileceği yazıyor. ve zaten vitamin gibi bişey bu, bebeğe faydalı.

günaydınnnn :) nasılsınız bugün kızlar :)) cumamız mübarek herşey gönlünüzce olsun inş.

Cnm.folik asit bebegin gelisimi icin onemlli bir vitamin.
Sen ic birakma.doktorun dana birakacagi zamani soyler

sağolun kızlar devam ediyim...dün gece rüyamda bebegim oldugunu gördüm zıbınını giydiyordum beyazdı sonrada kucagıma aldım o kadar mutl oldum ki:)

sağolun kızlar devam ediyim...dün gece rüyamda bebegim oldugunu gördüm zıbınını giydiyordum beyazdı sonrada kucagıma aldım o kadar mutl oldum ki:)

ayy canım ne güzel bir rüya böyle. gözlerim doldu resmen etkiledin beni bile. allah sağlıkla doğurmak, büyütmek nasip etsin, amin..

hayırlı cumalar kızlar ben 2 aydır kullanıyordum zaten folik asit bebeğin gelişimi için iyi bir vitamin. ilk 3 ay sanırım almak gerek. doktor birde progestan verdi bana onu da kullanıyorum günde 3 tane 10 gunluk bir hap. ayrıca ben dostinex diye bir hormon ilacı kullanırken hamile kaldım doktor kontrolünde. korkmayın kullanın doktorun verdiği ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…