mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba kızlar bende mart ayında hamile kalanlardanım
5+5 hamileyim benm dun aksam ve bu sabah kahverengi lekelenmem oldu bu tarz sorun yasayananız varmı cok korkuorum bişe olcak diye ben asılama oldum doktorum asılama oldugum gunden berı dusuk ılacı verdı kullanıyorum yıne de dusuk olurmu acaba BİLGİSİ OLAN VARMI
BU MİDE BULANTILARI NE ZAAMAN BASLIYOR BENDE SABAHLARI HIC BISE YOK OGLEDEN SONRA 3-4 GIBI BASLIYOR AKSAM 7-8 E KADAR SURUYOR BENDE HERSEY TERS

hayırlı olsun cnm hamileligin cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende folikasit ve progestan kullanıyorm

sağol canım senin de hayırlı olsun. ilk zamanlarda olabilirmiş lekelenmeler ilacını içmeye devam et progestanı. ve ayakta çok durma uzat bacaklarını yat dinlen. doktora ne zman gideceksın bir sor arayıp istersen ama ben doktora lekelenme var deyince önmlı değil ilk haftalarda olur dedi eğer kan değilse önemsiz kahverengi lekelr öyle demişti.

Canım bildiğimizin aksine ilk üç ay bu tarz lekelenmeler, eğer bebeğin gelişiminde bir sorun yoksa, doktorlar tarafından normal görülüyo. Çünkü rahim, bir yandan bebeği kabullenirken diğer yandan ben adet olmalıyım dermiş. İlk üç aydan sonra her şey rayına oturuyo. Ben 11. Haftamda kanama yaşadım. Progestan kullandım 2 ay. Ama şimdi 25 haftalık olduk oğlumla. Sağlıklı hamilelikler diliyorum.

hayırlı olsun size de benimde ilk gebeliğim düşük oldu şimdi tekrar hamileyim bugün keseyi gördük ama yinede tedirginim uzanıyorum sürekli ve yanımda kimse yok ailemden başka bir şehirdeyim İçini ferah tut Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz

gorustum doktorumla olabilr kan kırmızı olursa önemli dedi 2 gun once gitmiştim keseyı gordum ama kalp atusunu duyamadık dr.erken duyulmayablir dedi. aslında 20 gun sonra cagırmıstı bugun tel de 10 gun sonraa gel dedı..
işte ilk olunca ınsan korkuo ben kahve gelince arkasında kan gelicek diye düşündüm

tsk ederim canım Allah seni de saglıkla bebegine kavustursun ınsallah

haklısın canım bende öyle telaşlı ve endişeliyım kı evham yapıyorum ben daha kesenin olup oluşmadığını bile bilmıyorum. yarın bir gelse ama yıne de erken 4+3 olucaz kese belki görünmez. hayırlısı olsun hakkımızda içimizi ferah tutmamız lazım inanmamız lazım bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun inşallah.

bendede var lekelenme 4 gün sürdü 3 gun yoktu sabah yine az bişey oldu.bende progestan içiyorum.çogu kişiden duydum
lekelenmeyi bol su içip dinlenmek en iyisi.ben başta çok korkmustum ama simdi korkmuyorum Allahın izniyle bebişler sağlıklı bir şekilde büyür ve dünyaya gelirler inşallah.artık hamileliğin tadını çıkartma zamanı.bulantılarda başlıyo gıbı ama razıyım yeterki kanama olmasın.

seninde hayırlı olsun cnm bende Yaynen kendi ailemden kimse yok yanımda esimin ailesi burada sadece hakkımızda hayırlııs olsun

hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini hep aynızyız memleketımızden uzakta sadece eşlerimiz var yanımızda onlar en büyük destekçimiz olacak.

Benim istifralar başladı çok kötü((((((((

canım benim geçmiş olsun çok mu fazla oluyo, benim de ikigün den beri kokular çok rahatsız ediyo, bulantılar arttı, istifra yok ama zor tutuyorum, 3 gün önce balık yedim ama zor, şimdi asla ve asla yiyemem, sıkca yediğim şey ekşi şeyler, limon, nar ekşisi bunlar rahatlatıyor midemi, bakalım süreç içinde neler olacak

kızlar ben yarın görebilrmıyım sizce minicik keseyi. 4+3 olucam SAT a göre ama beta hcg 4 gün önce 1000 üzeriydi.eğer katlanmışsa (inşallah) geçmiştir 2000 leri ne diyorsunuz test te yaptırmadım bidaha.

Son düzenleme:

insallah canım saglıkla kucagımıza aldıgımız gunleri de görecez

insallah cnm benm gibi olanları duymak ve duzeldıgını gormek moral oluyor Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

ben sadece 1 kere kan testı verdı bı daha vermedım 4+3 verdım ve o gun dr um daha kucuk gorunmez haftaya gel demişti 5+3 te gittim muayene oldum gordum ama dr. cagırdıysa gıt cnm vardır bı bıldıgı

Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım nasılsın iyimisin nasıl gidio hamişlik bulantı varmı sende bende ogleden sınra oluyor ne alakaysa :))) 2 kere kahve akıntı geldi bende sen de böle bişe oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…