Benim istifralar başladı çok kötü((((((((
Arkadaşlar ben de eylül ayından beri pko ile uğraşıyordum.Nihayet kürlerin de yardımıyla hamile olduğumu öğrendim.Henüz çok küçük ultrason da görünmüyor ama kan tahlilinde çıktı :) çok mutluyum Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..Bu arada bu benim bu sitede ilk mesajım :)
İyi akşamlar kızlar bu ay bizim de yüzümüz güldü çok şükür. Sat 17 şubat 6. haftanın içindeyim ama benim bulantılar erken başladı galiba bir haftadır bi şey yiyip içemiyorum. Ben de ailemden ayrıyım ve çalışıyorum. Bi gün hamileliğin mutluluğunu yaşadım şimdi mide bulantısından gözümü zor açıyorum 7-24 bulantım var. Azaltmak için neler yapabilirim
Arkadaşlar ben de eylül ayından beri pko ile uğraşıyordum.Nihayet kürlerin de yardımıyla hamile olduğumu öğrendim.Henüz çok küçük ultrason da görünmüyor ama kan tahlilinde çıktı :) çok mutluyum Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..Bu arada bu benim bu sitede ilk mesajım :)
korkacak bişey yok yerleşirken ağrı oluyor ama benim geçti artık yani 1-2 haftaya geçer inşallah.hayırlı olsun..
saol cnm hoşbulduk evet ilk bebek olucak inşallah.hoşgeldinn. ilk çocuk mu?
kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma
iyi akşamlar bebeğin kaç haftalık olduğunu son adet tarihimize göre hesaplıyorlar yani reglin ilk başlangıç güününden itibaren. diğer soruları bende araştırıyorum. hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
saol cnm teşekkürler.bende diğer sitelerden de araştrdığıma göre kese 5.haftadan sonra hcg 1000 i geçince göülüomuş.öle yazıyor. ben daha doktora gitmedim 6 nisan da gitmeyi düşünüyorum eşim o zman gelicek ozmana 5+6 oluo inşallah görürüm.
hamılere sorum olacaktı hepınızde akıntı oldumu...
benım ilk hamılelıgımde akıntım vardı suan adetım 2 gun gecıktı ama akıntım yok.cplarmısınız...
bırde kese 5 haftalık falan gozukuyor.kalp atısı da 6-7 haftalık duyuluyor..oglumda le olmustu..
benimde öyle denemediğim şey kalmadı bugün viks aldım onu deneyeceğim.
benımde lekelenmelerim oldu ama hiç kırmızıya dönmedi 4 günde geçti gitti.
benım adet döngüm 28 29 genelde ama 27 günde olduğum da oldu en erken. ve ben 27 günümde kan testi yaptırdım >1000 çıktı bende tam değer değil ve yüksek diye endişelendim hastanenın referans değeri böyle demekki tam rakam göstermesi. sende de aynı işaret ve rakam çıkmış . hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kahverengi lekelenme şeklinde oluyor...gün içerisinde ara ara gelio...dr.düşük riskin var dedi
kızlar bu arada bişey sorucam folik asit kullanıyor musunuz siz hamile kalmadan önce vermişti ama öğrenince bıraktım ben sormadım doktoruma
sağol canım hep birlikte alalım. doktora gitmedin dimi sadece test yaptırdın.
merhaba kızlar bende mart ayında hamile kalanlardanım
5+5 hamileyim benm dun aksam ve bu sabah kahverengi lekelenmem oldu bu tarz sorun yasayananız varmı cok korkuorum bişe olcak diye ben asılama oldum doktorum asılama oldugum gunden berı dusuk ılacı verdı kullanıyorum yıne de dusuk olurmu acaba BİLGİSİ OLAN VARMI
BU MİDE BULANTILARI NE ZAAMAN BASLIYOR BENDE SABAHLARI HIC BISE YOK OGLEDEN SONRA 3-4 GIBI BASLIYOR AKSAM 7-8 E KADAR SURUYOR BENDE HERSEY TERS
esther canım ben doktora gttım sadece sonucu gösterdim. hamilesin dedi. haftaya gel dedi yorum yapmadı değerım konusunda bakalım yarın randevum var çok meraktayım görünür mü görünmezmi allah korusun yuksek değerli olunca adını bile söylemek istemıyorum dış gebelik mol gebelik falan olmasın çok korktum . burda okuyunca tecrübesiz olunca evham had safhada ...ama şimdi rahatım yarını beklıyorum sabırsızlıkla ne gelirseAllahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?