- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
Canimm sagol. Az önce de yazdim ben mudahale ettigim icin narkozla bayiltmislar yarisinda ameliyatin, ondan fazlaymis yan etkileri bende. Normal doguramazsin dedi bana drum sagolsun iyi kandirdi kafasi iri olucak dedigi bebegin kafasi kedi kafasi kadar :)
evet canım farkındayım pek girmiyosun herkez sizin duacınız destekciniz bunu bil yeter.sen emzirmeye devam et o daha çok istiycek inşallah.oh ne güzel kardeşin baksın sen dinlen uyu biraz :) ben çok heyecanlıyım kalbim yerinden fırlıycak gibi.yarın öğlen gibi olucak doğumum inşallah.
aliipek salı
gossip te perşembe yada cumaydı sanırım.
bayan akıllı hoşgeldinnnnn maşaallahh kızına doktor banada yürü diyor ama inan yürümeyi bırak koltuktan kalkamıyorum birde binanın asansörü bozuk ekmek almaya inemiyorum 5 kat insem çıkamıyorum
CRsamba günü spinal anestezi ile dogurdum bildiginiz gibi. Sivi tüketmem söylenmedi, 7gün de sirf tuvalet icin kalkmam gerektigini söylemediler beni yürüttüler. Simdi spinalin bütün yan etkilerini yasiyorum. Ayaga kalkamiyorum cunku basinc yapiyo. Ensem sirtim kötü. Sirtimin agrisindan uyuyamiorm 3 gündür. Ölmeyi düsünür oldum. Yatamiorm sirtim agriyo ama yatmam lazim. Bebegim sersefil oldu. Sütüm geldi simdi emziremiyorum tas kesildiler onun acisi baska.. Spinal olan varsa böle bisi yasadi mi?? Dun taburcu olduk klinikten. Bugn hastanede serum almak zorjnda kaldim. Üstelik menenjit suphesi ile yatirdilar. Beklemedim ciktim eve geldim. Artik ölüyorum agridan! Siz siz olun spinal olmayin epidural olun. Aranizda spinal olup bunlari yasayan var mi kizlar ya ölmeyi düsünüyorum artik gercekten
kızlar hepinize teşekkür ederim.bende çok heyecanlıyım.genel anesteziyle olucağım için hemen ayılmayabilirim ama kardeşime tembihliycem size yazsın diye.çantaları hazırladım yatağını hazırladım.allahım çok güzel bir duygu bu ya isteyen herkeze versin.
Nedennn genel anesteziyle oluyosun??
kızlar hepinize teşekkür ederim.bende çok heyecanlıyım.genel anesteziyle olucağım için hemen ayılmayabilirim ama kardeşime tembihliycem size yazsın diye.çantaları hazırladım yatağını hazırladım.allahım çok güzel bir duygu bu ya isteyen herkeze versin.
Kizlar normal dogum yapcak kimler var? Merak ettiginiz bi sey olursa cevaplarim
canım genel anestezi daha zor diyorlar ağrı için ayılırken daha zor oluyormuş ama öncekide öyleymiş hadi hayırlısı ben çilekliye şaşırdım ya sen tut elinle müdahale et onlarda tamamen bayıltsınkızlar hepinize teşekkür ederim.bende çok heyecanlıyım.genel anesteziyle olucağım için hemen ayılmayabilirim ama kardeşime tembihliycem size yazsın diye.çantaları hazırladım yatağını hazırladım.allahım çok güzel bir duygu bu ya isteyen herkeze versin.
Canimm senin heyecanini dusunemiyorum su an ben bile seni dusununce nasil heyecanlandim 2. Yavrunu alacaksin kucagina hadi hayirlisi saglikla rahat kolay bi dogumla agrisiz sizisiz alirsin ins kucagina Allah yardimcin olsun 2 cocuk annesi olmak da ayri bi guzeldir heralde :)
Kaç saatte doğurdun :)
amin canım sağol.hemde nasıl bir duygu anlatılmaz gerçekten.Allah sizlerede nasib etsin inşallah.
Canimm Allah yardimcin olsun oncelikle :) tabii herkesin dogum hikayesi farklidir benim ilk suyum geldi bi anda siril siril bi saat boyunca da gelmeye devam etti 5 saatte dogum gerceklesti bana suni sanci da verdiler ama bence suni sanciyi cok beklememek icin vermis olabilirler bana oyle geliyor 2cm le gittim ben hic sancim yoktu hatta beni giydirdiler tekerlekli sandalyeyle goturuyorlar ben hala guluyordum cok rahattim nst de sancilarim 20 30 arasiydi ilk baslarda en son doguma goturmeden hemen once 100 un ustundeydi tam hatirlamiyorum doktoru tekmelemekle mesguldum :))) ayy cok utaniyorum ama bunu yaptim yaa insan dogumda farkli bi kimlige burunuyormus :) ama hayatta yasayabilecegin en harika tecrubeymis o bebegin tamamen cikis ani var ya muhtesem bi sey tekrar tekrar yasamak isterim o ani :) ne agrin kaliyor ne sizin hele ki kuzunu karsinda gorunce hicbir sey dusunmuyor insan oylece ona odaklanmisim dikisler de zor degil zaten uyusturuyprlar sadece ipligi hissediyorsun cekerken falan benim samssizligim kesiyi cok kotu atmalariydi dikis uzun surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?