mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aminn canım inşaallahh rabbim yardım eder elbet hayırlısıyla sancılar kasılmalar başladı bakalım perşembe ağdaya gitmem lazım cuma belki çatı kontrolu yapılırsa
Konustum ben sesi iyi geliyordu masallah 1.sine gore daha rahat ayildim dedi.3200 dogmus keremcik.biraz agrim var ama olsun dedi.iyi gecmis bir sikinti cikmamis sukur.simdilik boyle.teyzeleri meraklandirmayim dedim :)))

Ins.cnm.az once sekreteri aradi hocanin biraz isi uzicakmis 7 de gelin dedi.7 gibigidecez iste.

canım ben msj attım bilemedim kalmışmıdır kalkmamışmıdır diyip o kendine gelsin araşırız canım sen gelir gelmez bize yazmayı unutma yeter

kızlar duydunmudan msj geldi iyiyiz merak etmeyin daha yürütmediler demiş. birazdan yemek yicekmiş bebekte iyimiş 3200 kilo 50 cm abisine benziyormuş ama biraz daha sarıymış )

hepimizi mısır tanesine benzetiyorum çağlasammıyla başladı patlak sonra pat pat pat başladık canımmmmmmm dün duydunmuyla heycanlanıp doğurduk yarında seninle heycanlanıp doğurcazzz rabbim sağlıkla hayırla gelmesini nasip etsin inşaallahhh sende numaranı özelden atabilirsin istersen msj atardık haber almak için

kızlar ben sezeryan şekli konusunda çok kararsızım..genel anestezi mi spinal anestezi mi karar veremiyorum..

spinalde sonradan olacak olan baş ağrısı çok mu oluyor ya da baş dönmesi falan gibi etkilerinden çekiniyorum çünkü böyle olursa bebeğimle ilgilenemezsem ona doya doya bakamazsam çok üzülürüm..

genel anestezide ise ayılırken acı çekerim ya da zor ayılıp bebeğimi geç görürüm diye düşünüyorum..her türlüsü zor sanırım ((

kızlar duydunmudan msj geldi iyiyiz merak etmeyin daha yürütmediler demiş. birazdan yemek yicekmiş bebekte iyimiş 3200 kilo 50 cm abisine benziyormuş ama biraz daha sarıymış )

Ohh cok sukur hadi hayirli olsun o da kurtuldu :) masallah iyi dogmus kuzucuk cabucak toparlar ins hadi darisi sizeeee :))

canım doktorun ne diyor onunla konuştunmu hangisini öneriyor ben epidurali biliyorum celiinde memnundu sanırım sen doktorunada sor onunda fikirleri vardır elbet .

Ohh cok sukur hadi hayirli olsun o da kurtuldu :) masallah iyi dogmus kuzucuk cabucak toparlar ins hadi darisi sizeeee :))

aminn hayırlısıylaa bize de nasip etsin sağ salim rabbim.

o spinalin daha konforlu olduğunu söyledi,ama tabii baş ağrısı gibi etkilerinden bahsetmedi,bakalım o gün bir şekilde netleşicek birisi olacak sonuçta..

Çok şükür duydunmu 2. Meleğine kavuştu. Biran çnce toparlar inşallah. Ultrasondaki değerlerle tutmamış kilo ve boy.Takılmamak gerekio kiloya sağlıklı olması önemli

o spinalin daha konforlu olduğunu söyledi,ama tabii baş ağrısı gibi etkilerinden bahsetmedi,bakalım o gün bir şekilde netleşicek birisi olacak sonuçta..

canım spinal çilekli olmuştu galiba dediğine göre başı sağa sola çok çevirmemek gerekiyormuş çok ağrısı olmuştu onun söylememişler bi geçmişe çileklinin yazılarına bak ölüyorum çok ağrılarım var felan yazmıştı

Cnm ben carsamba gunu spinal oldum. Ameliyattan sonra icebildign kadar kafein tuketmen lazim. Ve sıvı. Basini 24 saat boyunca saga sola cevirmiceksin. Bunlar bana anlatilmadigi icin ben yapamadim ve cehennem azabi gibi günler geciriyorum. Basagrisi bildigin gibi degil. Hicbi agriya benzemio üstelik de boynun ensen sirtin komple agrio kipirdatmiyo. En azindan bnm öle oldu. Epidural olmak spinalden daha iyi bence. Kimseyi de korkutmak istemem ama simdiki aklim olsa genel olurdum. Hatta dra kanmayip sancimi beklerdim. Simdi de ayaklarim ödem yapti ölüyorumm

geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, hadi bakalım. yarın alipekte sıra, Allah yardımcısı olsun. bi de celinden güzel haberleri alırsak, değmeyin keyfimee

ne çektin be çilekliiiiiiiii rabbim hayırlısını versin şimdide ödemmi oldu tuzlu yeme daha da şişmesin ayaklarını soğuk suyla yıka uzanırken altına yastık koy biraz yüksekte olsun isim işi ne oldu naptınız kuzucun nasıl kime benziyor
geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, hadi bakalım. yarın alipekte sıra, Allah yardımcısı olsun. bi de celinden güzel haberleri alırsak, değmeyin keyfimee
aynen birde celiin güzel haberleri verirseee ohhh misssss patlamaya devam ederiz hep birlikte büyütürüz iyisiyle kötüsüylee..

canim gecmis olsun ayaklarin sismesi normal anesteziden kaynaklaniyor bir haftaya iner bendede olmustu ben ilk dogumumda spinal yaptirdim bas agrisini hatirlamiyorum ama sol tarafim tutmuyordu vucudum hava almis acidan ne yatabildim nede sezaryanin agrisi hissettim

Ebeeet duydun mu da oğluşunu kavuşmuş çok şükür kendisini tebrik edior gece hayatında başarılar diliyoruz :))

Şimdi sıradaki?????

Heyyyy sıra sende süperrr hiç korkma heyecanlanma merakla çıkmasını bekle lönkkk diye gözünün önüne gelince herşeyy bitiyo

Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…