mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ceelinciğim Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.seni çok iyi anlııyorum,evlat başka hiç bir şeye benzemiyor.inşaallah güzel haberlerle döneceksiniz.güzel haberler olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun,dualarım arda kerem bebekle.

yazıcam merak etmeyin beni.heyecan çok 2 gün kaldı bugün yarın çabuk geçer çünkü biraz temizlik biraz hazırlık derken anlamam heralde.kv bugün gelicek yardıma.zaten dışarı da çıkmıyorum çünkü 1 kere çıksam sancım çoğalıcak hemen hastanenin yolunu tutucakmış gibi hissediyorum.2 gün daha dayanmalıyım.kilo ya bende çok inanmıyorum bazen az alıyor bazen 2 katı alıyo gözüküyo en son 3300 3500 arası dedi 3 gün önce bakalım kaç doğucak.1oo 2oo gr bile farkettiriyor demekki çünkü benimki 39hafta 6 günlük çıktı.ama önemli olan sat tarihi.sen doğurana kadar 3500 olur.özel hastanelerin e bebek fotolarına bak bebekler hep 2 700 3000 3200 ama maşallahları var.önemli olan sağlıklı olsunlar.

Maşallah oğluna gelişimi çok iyi çıkmış. Benim 5 gün kaldı doğuma ama korkuyorum sanırım. Belden aşağısı uyuşturulacağı için acı hissedecekmişim gibi gelio. Ağlama krizlerim falan başladı. Aslında oğluma kavuşacağım için çok mutluyum. Bide bende down sendromu riski vardı. Ama 4 boyutlu resimlerde,kemik yapısında ve iç organlarında hiçbir belirti yoktu. İlk gördüğümde neyle karşılaşıcam diyorum. Gerçi Hertürlü kabulümdür yavrum..evde yattIkça saçmalamaya başlıom sanırım

aaaaaa aman ben miyim o
amin diyemiyorum kuzenimin ikiz kızları var bir dk. yerinde durmazlar sürekli peşlerinde çok zor ikiz ya
istemem diyorum ama tabi Allah verirse olur benim bakacak kimsem de var zaten yeter ki gelsin diye bekliyorlar

çok istiyosun sen sana amin diyelim inşallah olur
var mı ailede genelde genetik olurlar çünkü
sen ikinciye çok beklemicen anlaşıldı bari beni bekle kızzz

canım gözlerim doldu inan üzülme demekte fayda etmiyor çok zor
Allahtan sana çok sabır diliyorum hep dualarımdasın atlatacaksınız bunu da inşallah

zayıf değil canım 3 kg olsa bile yeter kuzenim 1,100 gr doğurdu düşün
kilosunu hiç düşünme sağlıklı olduktan sonra alır merak etme
senin de geri sayım başladı hayırlısıyla kucağına alıcan az kaldı inşallah

herkese iyi haftasonları kızlaaaarrr

p.tesi duydunmu nun doğumunda buluşmak üzere

ayy ben bile heyecanlanıyorum duydunmu sen ne nasılsın kim bilir

slm kızlar
bugun kontrole gittim son kontrolumdu 12 sinde spinal sezeryan olucam karar verildi p.tesi anestezi için testlerim yapılacakmış heyecan ve korku degisik duygular içindeyim aglamak istiyorum kendimi tuhaf hissediyorum 3 gun sonra kızımız kucagımızda olucak Allah nasip ederse

canım, hadi Allah kurtarsın şimdiden, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimkide kesin olarak 19 kasım. senden 1 hafta sonrada benim kız gelcek inşAllah :) normal, duyguların bu kadar karışık olması hem korku, hem sevinç birbirine karışıyor.

canım hiç korkma büyük ihtimal senin heyacanını görüp anesteziyi verip uyuturlar komple.onlar bilirler işlerini senin için rahat olsun.bebişin de sapasağlam doğucak hiç düşünme.

herkese iyi haftasonları kızlaaaarrr

p.tesi duydunmu nun doğumunda buluşmak üzere

ayy ben bile heyecanlanıyorum duydunmu sen ne nasılsın kim bilir

:) ne güzel yazmışsın ya o duydunmu ben oluyorum.heyecanlıyım tabi.nasıl geldim yolun sonuna hala inanamıyorum.

hadi hayırlı olsun :) o ağlamayı sorma hepimizde var demekki normalmiş.

duygucum işleri kayınvaldem yaptı ben pek birşey yapmadım.Allah razı olsun valla süpürdü sildi baya iş yaptı bana.ben zaten yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum.reflümde iyice arttı şurup içip duruyorum.

merhaba nasılsınız?bugün kızıma alışveriş yaptım bol bol alışveriş yaptım.medela göğüs pompası siparişi verdim.
arzumun gittigidiyorda kulaktan alından ateşölçerini aldım.ihtiyacı olana tavsiye ederim.oda ve su sıcaklığını da ölçüyormuş.43,40 tl satışı devam ediyor.

kızımın travel seti geldi buğün.ama bizim istediğimiz rengi göndermemişler,iade ettik .kırmızı yollayacaklar.kırmızısını istiyorum (3 kuruş fazla olsun,kırmızı olsun değil mi ama hahahaha)

Son düzenleme:
annem kapıları sildi,eşim camları.perdeler yıkanıyor bir taraftan.kızım tertemiz evlere gelsin sağlıkla ,mutlulukla inşallah.Allah herkesin evladını sağlıkla kucağını almayı nasip etsin....en önemlisi bu...

amin canım.aldıklarınıda güle güle kullansın bebişin.temizlik gibisi yok benimde içim rahat etti temizlik yapılınca valla.yarında ben yapıcam biraz kendimce ertesi gün nasıl olsa doğuma gidicem :)

kıslarrr ben geldimm nasılsınızzz?? çok şükürr ben iyiyimm e tabiki gıdımda iyi 1 saattir yazıları okumaya çalışıyorum hafta sonu girince böyle oluyorrr doğumlarrr yaklaşıyorrr ama bennim gıdımınn gelmeye niyeti yok doktorumuzz günü gününe olcak diyorrda belkide aralığın ilk haftalarını bulcak gibi tombul ve uzunmuşş gıdım birde yüzünü tam gösterdii maşallahhh çokk güzeldiii doktor bana bakıyorr sana benziyor diyorr eşime bakıyor eşinize benziyorr diyorr dün gitmiştik kontrole perşembe günü tekrar gidicemm çatıya bakıcakmışşş korkuyorumm :18: inşallahh stressiss geçerrr o günümüzz nst de de henüz sancım çıkmadı hayırlısı artık rahatımm herşeyimizz hazır çünküü hazırlıklarımızz bitti şekerlerimizde haftaya gelcekk inşallahhh birtek yürüyüşş yapamıyorumm tıss tısss doktorda 1 saat yürü diyorr nasıl yapcam ki bilmiyorumm

Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)

hayırlısı olsunn canımm benimmm rabbbimm hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsinn ...

canımm rabbbimm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn .. çok azz kaldııı ben sizlerden daha heyecanlıyımm

gözünn aydınnn canımmmm darısııı bizlere inşallahhh Allahh analı babalı büyütsünn .. doğum yapanlarr çoğalıyorr biz heyecanlaa beklemedeyizzz süprizz olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…