mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

amin cnm darısı sana ve diger bekleyen hamişlere insallahh yarın hbr veririm goz acıp kapayınca bıtmıs olsa kucagımda olsa ne guzel olur :))

evt cnm sbh 8 de hastanede olucam

canım şimdiden Allah kurtarsın, inşAllah ağrısız, sızısız, kolaycacık atlatırsın. heyecandan uyuyabilir misin bilmem. uzun bi gece seni bekler yarın kızın kollarında olacak ne mutlu sana. tüm dualarım seninle, habersiz bırakma bizi

amin cnm darısı sana ve diger bekleyen hamişlere insallahh yarın hbr veririm goz acıp kapayınca bıtmıs olsa kucagımda olsa ne guzel olur :))

canım hayırlısıyla inşallahh yarında seni heycanla bekliyor olacağız ona göre

Canimm Allah kolaylik versin sira sende :)) ins cok rahat ve kolay gecer agrisiz sizisiz alirsin kucagina bebisini ne mutlu sen de kavusuyorsun melegine :)

sagolun kızlar yavastan bi heyecan var dun annem geldi gece 3 e kadar oturduk sbh eken kalktım bugun de kuafor hastane carsı avm gezmesi ve evdekii işler sonucu perte cıkmıs durumdayım bu gece deliksiz bi uyku cok işime yarar :)))

Alipek Allah yardımcın olsun. İnşallah çok kolay olur ve ağrı hissetmezsin. Perşembe sıra bende :) bebişlerimiz için herşeye değer yeterki sağlıklı olsunlar. Heyecansız bir gece diliyorum. İnşallah uyuyabilirsin :)

Kizlar celinden haber alan var mii? Ne yapti kii

Gittik dr.a belki 45 dk muayene edildi eko ekg dakikalarca bakildi.sonuc yine ayni cok sayida rabdomiyom diye yazildi.d.bakiradaki dr.larin degerleriyle hemen hemen ayni cikti.dr.bunlarin beyne bobrege sicrayan turleri var.emboli mi ne oluyormus tama anlamafim.parcalar kopup dagiliyormus butun kitleleri mmlik olctu.yapisina bakmamiz lazim fakat bunu anlayabilmek icinde ilacli kalp emari gerekecek.beni de haftasi biraz endiselendiriyor cunku anrstezide alacak dedi.carsamba gunu konsey toplanacahini soyledibenim gibi bir cokarkadas var tum bu gorunteri bilgileri onlara da sunacam.kar zarar iliskisine bakacaz dedi.yarin cocuk norolojisine randevu icin gidecez.beni bu emar olayi tedirgin etti.daha minicik 15 gunluk zamanimizinda kisitli oldugunu biliyor.daha cok kucuk bunyesi ilaclari nasil kaldirir bilmiyorum.kafam cok karisti.allahim sen yardimcimiz ol sifa ver demekten baska bise yapamiyorum.hakkimizda hayirlisi.

Allah yardimcin olsun ipekcigim.insallah sorunsuz bir dogum gecirir bebegine kavusursun.melegini doya doya kokla bizim yerimize de.iyi haberlerini bekliyoruz.

minik su kuşu seniii benim bile burdan yiyesim geliyor onlar görüyorlar tabi nasıl sevmesinler
ne zor şartlar altında iletişim kurduğumuzu da öğrendik
darısı bana darısı başıma inşallah

şimdi tekrar çarşambayı bekleyeceksiniz yani en iyisini yine dr lar bilir karar verir
hani başkaları da bekliyor demiş ya onlarda mı bebekmiş
arda kerem sağlıklı annesi çok iyi besledi onu herşeyi kaldırır Allahın izniyle

Heyyyy sıra sende süperrr hiç korkma heyecanlanma merakla çıkmasını bekle lönkkk diye gözünün önüne gelince herşeyy bitiyo

Başarılar

keşke hepimiz için öyle olsa herşey dha kolay olcak allahm hayırlısınıı versin herşeyin bi an önce sağlıklısıyla doğumumuzu yaparz inşallah :)

Bugun 2.30da renkli eko cekilecekmis.sabah aradi dr.normalde sabah gidecektik 2.30da asistanimin yanina gideceksiniz dedi.birde yatis verecem demis esime.yeni dogan bolumunde ama ayrinti anlatmamia.benide alirlarmi ki.almazlarsa masil beslenecek bakilacak bu cocuk.ben mamasinin bile saatini gecirmiyorum altini yaptigi an degistiriyorum.yaa heder olacak oralarda minik yavrum.allahim yardimcimiz olsun.

Canım Allah yardımcınız olsun...annesi oğlun paşalar gibi maşallah hiçbişeyi kalmıcak doktor amcaları iyileştirecek yakışıklımızı. Biz onun ciciAnneleriyiz :)) dualarımız hep onunla. Öpüp koklayamasamda resimlerde sevdim hep dua okuya okuya. Hastanede iyi bakarlar mrk etme. Ne hasta bebekleri iyileştiripte annelerine teslim ediyorlar. İi bakamasalar bebekler dahada hasta olur. Ziyarete gidip kontrol edersin sıksık.

Allah yardımcın olsun canm zor bi durum ama doktorlarımız asistanları gerekli ilgiyi gösterceğine inanıyorum.Yeter ki sen içini ferah tut sağ salim sağlıklı bi şekilde çıkarsınız inşallah..

canım öle düşünme steril ortamlarda özenle bakılıyor sen yine sütünü sağıp gönderirsin onlar verir
iyi bakarlar seni almazlar büyük ihtimal sık sık gidersin
bugün iyi haberler ver inşallah

alipek canım güzel haberlerini bekliyoruzz.. celiincim canım yatış yapılsın daha iyi gözetimde olur doktorlar sürekli ilgilenir sende üzülme seni mama saatlerinde isterler zaten sonra gidersin merak etme herşey iyi olucak canım dualarımız seninle bu sınavıda hakkıyla atlatacaksın allahın izniyle yeterki sabırlı ol ne olur

kızlarrr alipek msj attı sabah 9,45te dunyaya gelmıs 3250 gr mıs prenses agrıları varmıs ama kızıma kavustum cok sukur dıyorr telını evde unutmus yenı getrmısler ondan gec ıletısıme gecmıs :) gözün aydın olsun alipek allah analı babalı büyütsün hayırla sağlıkla inşaallahhh sırada goossip var perşembede senle doğurcaz canım bu arada cıleklının oglunun ısım meselesı cozulmus "armin" koymuşlar çileklicim şu isim olayını nasıl çözdün senden dinlemek istiyoruz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…