mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Alipek gözün aydın cnm. Allah analı bablı büyütsün.evet duygucum Alipek ten sonra sıra bana geldi:18: hayırlısıyla bende doğururum inşallah. Düşündükçe kalbim çarpıyor. Allah yavrumu kucağıma almayı nasip eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Doğumdan sonrada bebeklerin bakımlarıyla ilgili konuşuruz artık. Geriye kaç kişi kaldı acaba? Toplamda kaç bebeğimiz olucak ki

senle 7. bebısımızmı olcak gerıde perıdot sudem 4ekım boug3et ben ıpeksın kaldık galıba ama oncekı gırenler vardı su cınde olan sonra serapbebekıstıyo felan bakalım hayırlı dogumlar nasıp etsın rabbımm

Yavrumu yeni dogan yogun bakima aldilar yaaa.her tarafindan kablolar gecirmisler ben dokunmaya bakmaya kiyamazken ne hale geldi melegim.cok kotuyum.arada sadece besleyebilmek icin aliyorlar tek basima bekliyorum anne odasinda.esimi de almadilar yanima.napacam bilmiyorum kafayi yemek uzereyim (((

Canım diyecek bişey bulamıyorum. Senin üzüntünü çok iyi anlıyorum daha doğmamışken kıyamıyorum bebeğime. Allah sabır versinde bugünleri çabucak atlatın inşallah. Allah ım şifa versin meleğine. Herşey güzel olacak iyiki doktorlarımız var. Benim kardeşimde tıp okuyor manisada. Celal bayar üniversitesinde eğer doktor falan gerekirse iyardımcı olur. Hocaları hep prof. Elimden keşke bişey gelse

canım Allah yardımcın olsun , yavrunu sağlıkla kavuştursun sana inşAllah. lütfen dirayetli ol, kolay bi sınav değil. tüm dualarımız seninle ve arda keremimizle. bunları kontrol için yapıyorlar sanırım, herhangi bi müdahale söz konusu mu? arda kerem mucize gibi geldi öyle kolay vazgeçmez senden annesi, ona inan, gözlerine iyileşeceksin diyerek bak. ben çevremde çok şahit oldum, tıbben imkansız dedikleri neler düzeliyor. inşAllah her şey yoluna girecek...

alipekcim, Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun inşAllah. darısı bize. benim kız da beklerse, haftaya salı sezaryen olucam. bugün 2.325 gr. dedi doktorum ama burda gördüğüm kadarıyla fazla söylenip daha az kilolu doğuyo sanki bebişler, herhalde benim de 3 kilo çıkar bakalım, hayırlısı sıra gossipte sanırım

bi de bayan akıllı kaldı sanırım. başka doğum tarihi belli olan var mıydı acep? bütün topik sezryen olduk sanırım sadece worldof normal olmuştu herhalde, sağlıkla kavuşalım da nasıl gelirlerse gelsinler. duygucum sende normal doğuracaksın, helal olsun valla

canım rabbim yardım etsin hepsi önlem almak için merak etme bu zamanıda atlatacaksınız sen yanına girdiktçe ona hissettir herşeyin geçeceğini ve düşün ankarada belli bir süre ordasınız diyarbakıra yeni bi sayfayla döneceksiniz hiçbişey olmucak tamammı canım lütfen dayan

evet bayan akıllıda var. haaa birde asracık var bizim arkamızdan gelicek hayırlısıylaaaa.. canım bende normal istiyorum doktorumda normal olmasını istiyor zaten ama inşaallahh bi aksilik olmazsa hayırlısıyla doğururum bende erken gelir diye düşünürken birde gelmeme durumuda var zamanında gelmezse çok sabırlı çocukmuş derim seninkide sabırlı olcak gibi canım hayırlısı bakalım seninde normal olma ihtimali var dimi gelmezse salıya kadar salı günü sezaryen olcak .

Hic ama hic kolay bir sinav degilmis allahim kimseyi dusmanimi bile evladiyla sinamasim.benimde sinavim buymus icim cok yaniyor.cok aci cekiyorum. hayatimda bu kadar aci cekigimi hatirlamiyorum.kendi agrimi sizimi unuttum gittim zaten.keske bunkari hic yasamamis olsak diyorum ama vardir allahin kismet ettigi bisey demekten baska bise diyemiyorum.keske bir ruya olmus olsa uyandirsalar yanimda gozumu actigimida melegimi gorsem cok isterdim.

canımın içi çok haklısın, evlatla sınamasın Allah, inan acını derinden hissediyorum. ama ne olur dayanıklı ol, inşAllah kötü bir kabustu ama atlattık bitti diyebilirsin

Kiyilmiyor gossip sen gozunden sakinirken ne hale getiriyorlar.bir damar icin el uzerinden 4 yerde delik olurmu.parmak uclari simsiyahti abartisiz.niye boyle olmus diiyorum hemsireye kalp hastalarinda olur diyor.bilmem yalan bilmem dogru.bu zamana kadar niye yoktu.kendini cok sıktı kastı biz delerken diyor.ben hicbiryeri morarmasin diye 2 sn ye aglatmiyom bile.saol cnm dr.icin guya turkiyenin en iyi pediatrik kardiologuna geldik bilmiyorum nolacak.insallah allah islerimizin sonunu hayra cikarir.seninde bebegin simdiden hayirli olsun.rabbim kolayca kurtarsin.

Canim benimm ( nasil dayansin anne yuregi kiyamam yaa ne denir ki Allah kolaylik versin bi an evvel hayirli sonuclar alin da bitsin bu durumlar ya dualarimiz sizinle zor bi durum biz de gecen gun sarilik icin kan verdik de ben iceri giremedim bile annem tuttu nasil agladi oglum ben de disarda agladim onun sesini duydukca insan in ici gidiyor tarifi yok Allah yardimciniz olsun canim

Alipek canimm gozun aydiinn kavustun sen de minigine :) allah anali babali buyutsun masallah iyi dogmus kilosu falan bol bol sutun olur ins kurtuldun sen de cok sukur darisi gossipe digerlerine siradakiiiiiiiiiii :))

inşallah Rabbim asraya da tez zamanda güzel bi hamilelik nasip etsin. ya ben yukarda yanlışlıkla 2.325 yazmışım bebişin kilosunu, Allah korusun 3.225 dedi doktor. bakalım tutucak mı? canım valla ben bildiğin ödleğim, doktor normal yapmamı istiyo ben inatla sezaryen doktor sezaryende olsa 39. hafta dolmadan almam diyo. herhalde kazayla normal doğurayım diye istiyoo bugün gittiğimizde tam girmemiş doğum kanalına, keyfi yerinde dedi bide beş parmağını ağzına sokmuştu obur kızım. çok güldük

canım bunları yazarken gözlerimden düşen yaşlara engel olamıyorum,olmuyorum da zaten.allah sana da arda keremimize de sabır versin.çok zor günler geçiriyorsunuz.Allaha hep dua ediyorum sizi de tüm hastaları,hasta bebekleri iyileştirip şifasını versin.kimseyi evlatla terbiye etmesin.sana elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.bir isteğin olursa elimizden geleni yaparız.her şey daha güzel,çok daha güzel olsun, minik meleğimiz iyileşsin inşallah.dirayetli ol,dik durmaya çalış.dualarım sizinle ceelinciğim.

Son düzenleme:

gözün aydın alipek Allah analı babalı büyütsün inşallah

cilekliye de sevindim ben de merak ediyorum neler olmuş

Allahım ne zor tahmin edebiliyorum ne desem bilmiyorum dua etmekten başka beterin beteri var öyle düşün inşallah geçecek bu günlerde

canım hayırlı olsun şimdiden sağlıkla huzurla gelsin ailenize inşallah

amin canım inşallah ben de güzel bir hamilelik geçiririm
yanlış yazdığını farkettim genelde 200 gr eksik çıkıyor gördüğümüz kadarıyla sağlıklı doğsunda kiloyu alır inşallah

Ben de dayanamiyorum hic oyle gormeye.hemsireler kiziyor boyle aglicaksan almicaz seni.sagarsin sutunu biz veriririz dediler.susmak zorunda kaldim.ama napim olmuyor inan icim gidiyor.gececek mi ki bu gunler.kendi evimi de gectim soyle ev ortaminda olsam doya doya sevsem beslesem baksam o kadar ozledim ki.bebegi olanlar nolur agriyi kilosunu sunu bunu takmayin bebeginizin yaninizda olmasi bile en guzel sey.kiymetini bilin nolur.onun yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyordum.saol cnm elinizden geleni yapiyorsunuz zaten duadan baska bize yapilacak bise yok.sizlerin moralini de bozmak istemiyorum aslinda anlatarak ama o kadar daraldim ki yalniz kalinca biseler paylasacak birini ariyorum.hakkinizi helal edin hepininiz moralinizi bozduysam olaki.

olur mu hiç öyle şey insansın sen sonucta içine atman daha kötü olur konus her zaman içini dök ki bizde sana yardımcı olalım ben ankaradayım yalnız kaldıqını düşünürsen eğer istersende yardmcı olmak için yanına gelebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…