mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar ben celinin ünv.den arkadaşıyım onun vesilesiyle sizleri az çok tanıdım arada bakıyorum maşallah patır patır doğuruyosunuz darısı bizim şubat annelrinin başına inşallah... duygu62 canm sen normal doğuracakmışsın sanrm.bende normal düşünüyorum. bişey oracam çatı muayenesi oldun mu? yani olmak gerek mi illaki ben çok utanıyorum dr. erkek malesef.

Cnm ne aklina geliyorsa aklina ne takilirsa burdaki tum arkadaslara sor. hicbirisi yardimci olmam demez.biz cok seyler atlattik cok seyler paylastik topiktekilerle.hep birlikte gulduk hepimiz birbirimiz icin dua ettik.iyiki tanismisiz.iyiki worldof acmis bu konuyu :)))))tesekkurleer ona :)

kizlar, Sühan Musam geldi.
kombine epidural yapildi. 2800 gr 45 cm cok tatli bir bebis...
normalden bir kac gun erken geldi. ameliyat detaylarini daha sonra yazacagim.
darisi diger hamislerin basina.

seninde gözün aydın canım ne bereketli bir gün oldu maşallah

hayır canım sen de doğurunca ben tek kalacam bu gidişle

hoşgeldin aramıza evet bizim kızların maşallahı var
hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar bu gece bir rüya gördüm hayır olsun inşallah
bir kızım varmış 1 yaşındaymış hatta konuşabiliyordu
çok tatlıydı benim küçüklüğüme benziyordu yalnız yüzü genişti o bakımdan babasına benziyordu
kalabalık bir ortamdaydık yaramazlık yapıyordu kucağıma aldım hayır annecim dedim uyardım galiba
ama o kucağıma aldığımdaki hissi şuan bile hissediyorum çok güzel bir duyguydu
hatta çok güzel bir adı da vardı ama şuan hatırlamıyorum

ööle işte bi yerim açıkta mı kalmış nedir anlayamadım ama
bugün uyandığımdan beri yüzümde bir tebessüm var hala sırıtırıyorum çok etkisinde kaldım

Son düzenleme:

İyi ki acmisim iyi ki sizi tanimisim burda :)) ilk yazdiklarimiza baktim gecen gun de yok benim degerim su kadar keseyi gorduk su kadar mm falan :)) bi de dondum simdi baktim kucagimizda bebisler cok sukur ya uzun bi surecti hep beraber gecirdik bu sureci tabi daha her sey yeni basliyorrr dii mii :)))

canım valla 2 gün giremedim aklım kaldı doğurdunmu acaba diye çok merak ettim.misafirim hiç bitmiyor maşallah.dünde oğlumun doğumgünüydü yine çok kalabalıktık.bebek zaten sürekli emmek istiyor hiç bırakamıyorum.düşün şimdi bile oğlumun dersi için açtık neti emzirirken ona burdan yazı okudumda ödevini yaptı :) çok marifetliyim dimi?ikisinede yetişmeye çalışıyorum.doktora gittik pazartesi günü çok şükür sarılığımız düşmüş.mamada ver dedi günde bir kaç kez.gecede uyumuyor pek gündüz uyuyor daha çok ama ben yatamıyorum o zamanda.senin doğumunu bekliyoruz şimdi demek bir sen kaldın inşallah sağsalim alıcaksın kızını kucağına :)

İpeksin, sud3m hayirli olsun saglikli uzuuun ömürler versin rabbim kuzulariniza. maraton basladi artik sizin de yok sütü yok gazi:))
Celiin valla dogru diosun bi sen girer oldun dogurduktan sonra. Benim kanamam son sürat devam bugun 14.gün. Bütün gün armin kucagimda diye midir bilmem bi de adet agrisi cekiyorum dünden beri
Armine hem anne sütü, takviye olarak da aptamil veriyoruz. anne sütünü emicek kadar güclü cenesi olmadigindan sagip veriyodum. 3 günden beri meme vermeye basladim,
3gündür ne uyuyo ne uyutuyo. Devamli memede yapisik durucak. Uyuyunca yatiriyorum basiyo cigligi. Doktor kontrolumuz vardi bugun 300gr almis, 3500gram oldu pasam:) dr amcasi obur bi bebek oldugunu söyledi. Tempoyu artir bi müddet böle gidicek dedi. Bütün gün memede tutmaya devam anliycaginiz. Karnimin agrisi, kanama bi yandan, uykusuzluk bi yandan. Cok yoruldum artik. Duygu ve dogurmayan baska kim kaldiysa bol bol uyuyarak gecirin günlerinizi cok ariycaksiniz bu rahati:)

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın.bol bol emzirmeye gayret edin sarılık olmasın bebişler gerçi kolay atlatılıyor ama üzüyor insanı
bu arada doktor ahmet maranki ısırgan otu çayının anne sütünü arttırdığını söyledi.
ayva hoşafı armut hoşafi yada reçeli yada tatlısı süt yapıyormuş
susam tahin pekmez süt yapıyormuş.
rezene çayı bol bol için diyo.
anason ısırgan yaprağı rezene kimyon birer tatlı kaşığı demleyip içilicekmiş.
ben rezeneyi içiyorum tadıda güzel.

duygucum lohusa şerbeti tarifini aldım.kabuk tarçınla karanfili cezvede kaynat bir yandan büyük tencerede su kaynat kaynayınca tarçınla karanfilin suyunu süzüp kaynayan suya karıştır şeker ekle mesela 3 litre suysa 1 kilo şeker koyabilirsin amaç tatlı olması en son çay kaşığının ucuyla azıcık kırmızı gıda boyasını çaybardağında suyla erit kaynattğın şerbete ekle.soğuyuncada çok güzel ama sıcakkende çok güzel oluyo.bana yapılan bitti yeniden ben yapıcam.baş ucuma koyuyorum gece içiyorum arada :)

canım bebekle ilgili aynıyız sürekli memedeyiz.yatırınca durmuyo.bende pre aptamil veriyorum.benim kanamam durdu bile anlamadım 1 hafta sürdü.ama yeniden gelir 40 gün öyle gider.

Caniiin hayirli olsun sana yazamadim bi türlü kusuruma bakma Nasilsin? Agrin sizin kalmamistir insallah. Gercekten cok marifetlisin. Ben bi taneye yetisemiyorum. İkinciyi hayatta yapamam heralde bunu gördükten sonra. Dün gece basimi duvara vursam da bayilsam biraz uyurum hic olmazsa diyodum düsün :) oglunun dogum günü kutlu olsun nice senelere canim...

canım bebekle ilgili aynıyız sürekli memedeyiz.yatırınca durmuyo.bende pre aptamil veriyorum.benim kanamam durdu bile anlamadım 1 hafta sürdü.ama yeniden gelir 40 gün öyle gider.

Ben de pre aptamil veriyrorum 1oz. Doktor 2ye cikarin dedi bugun oburmus. Bi de sünnet önerdi, 5yasinda yaparsaniz travma gecirir dedi. sen tecrübelisin ne önerirsin? simdi olursa cok cani yanicak gibi geliyo bana, üstünü degisirken bile agladiginda icim gidiyo, hele gaz sancisinda oturup birlikte agliyoruz. Annem halime gülüyo.benim ilk günler cok azdi. 1haftadir kipkirmizi hatta pihti bile gelir oldu. Dra telefoniyen ulasabildim ama adam hele parayi aldiktan sonra bi ilgisiz oldu ki, normaldir deyip kapatti. Ayaklarim sismisti sordum ben ayagina biseyy yapmadim deyiverdi. Halbuki nette okudum sezeryan sonrasi ayaklarda sisme olursa drunuza danisin diye ben de danistim. Danismaz olsaydim:)

canım sağol.2. de tecrübeli oluyosun.ama bu dönemde tabikide 2. düşünücek durumda olmadığını biliyorum :) sağlıklı olsunlarda önemli olan o.ağrılarım geçti gibi ama sızlama var tabi.

canım hayırlı olsun gule gule buyutun bebişinizi minik minik kilo almıyo dedin ama masallah kilosu cok iyi :)) kokla kokla miss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…