mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))

Canim bende kusma falan olmadi da belimde agrilar cogalmisti zaten erkekte belden kizda kasiktan geliyor sancilar bende pek bi belirti yoktu dogum oncesi tek ishal olmustum her sey normaldi hatta esimle aksam yemege gittik ordan kayinvalidemlere gectik tik yoktu yani 1de eve gelince gece salonun ortasinda ayaktayken suyum bosaliverdi :))) gerci ben altima yapiyorum heralde dedim ilk :)) malum bu konuda vukuatliyim :p. Ama su cis gibi degilmis kaygan hafif sumuksu bi seymis canjmm artik gelebilir kizcen zaten her an bekliyoruz ya her sey olabilir heyecanla bekliyoruz :)

canım yaaa ben kızda da erkekte de belden gelir sancı biliyordumm ebelerde öle demişti çünkü kasıktan deme sürekli kasıktan ağrılarım oluyor ama çok sürmüyor ishal bende oluyorum ara ara

Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))

anammmmmmmmmm seni atlamışız kızzz ben seni doğurdun sanıyordum gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallaahhhh efecik adıyla yaşasın normal doğurmuşsun sanırım canım kesinlikle en kısa zamanda bekliyorum detayları zor geçtiğini anlıyabiliyorum yazından tırstım şuan :9:

hayırlı olsunnn canımmm hoş gelmişşş bebişinnnn nazarlar değmesinnn :nazar::nazar: ... 2. normal yapan bayansınnn darısı benle duyguya inşallahhh :9: bir bir doğuyorr miniklerrr birçokk yiğenimm oldu :9::9:

hayırlı olsunnn canımmm hoş gelmişşş bebişinnnn nazarlar değmesinnn :nazar::nazar: ... 2. normal yapan bayansınnn darısı benle duyguya inşallahhh :9: bir bir doğuyorr miniklerrr birçokk yiğenimm oldu :9::9:

Ahhh ahh nerde o gunler o kadar sanci cektim acilmam da oldu ama bebek asagiya inmediqi icin 15 saatin sonunda beni sezaryana aldilar malesef oyle oldu ama bunda da vardr bi hayir allahim herseyin hayirlisini versin insallah ama cok guzel bi duygu onun kokusu emzirebilmek ozellikle acisabile :))

Ahhh ahh nerde o gunler o kadar sanci cektim acilmam da oldu ama bebek asagiya inmediqi icin 15 saatin sonunda beni sezaryana aldilar malesef oyle oldu ama bunda da vardr bi hayir allahim herseyin hayirlisini versin insallah ama cok guzel bi duygu onun kokusu emzirebilmek ozellikle acisabile :))
canım yaa normal doğurdun sandım öyle yazınca olsun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin benimde normal görünüyor ama bilemeyiz doğum anında neler olur hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun inşaallah.. her acıya değdi dimi allahım bağışlaşın.

Canimm iyi ki gelmis hosgelmis minik oglun cok cok guzel butun fotolar cok guzel ani olmus sizin icin guya ben de kirmizi kurdela almistim makyaj cxantami hazirlamistim da dogumdan cikinca gozum gormedi bi seyi :)

cnm senınkı buyuk bır basarıydı.seın gıbı normal yapsam benımde bişeyi gozum gormezdı.sus pus dusunemezdım bıle.bu arada fotolarda alt kısımda telle konustugum fotoda topıkten kızlarla konusuyordum.ya duygu,ya duydunmu ya da caglasammı.3unden bırıydı.dusunsene normal dogumda nasıl boyle rahat olacan ppüüüüüü :9::52::52:

Canim fotograflarina bakarken gözyaslarimi tutamadim.. Allah sizi nazarlardan saklasin. Ömür boyu hep böyle mutlu olursunuz insallah.
Ben bebegimin dogdugu ani görebilmek icin spinal oldum, ama göremedim:( bebegimi kucagima aldim hep tartisma hep kavga bildiginiz gibi. Bi tane böyle fotografimiz yok. Hic böyle hayal etmemistim kendi dogumumu.. Neyse allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat uzun ömür versin. Cok duygulandim. Nazar degmesin, masallah diyorum tekrardan. Ömürr boyu allah sizi hic ayirmasin anali babali büyütsün yavrunuzu canim benim.

Hayirlisi olsuun allah anali babali büyütsün efenizi:)

serapbebekistiyor dün kontrole gidicekti doğurdumu yoksa :4: girer girmez haber ver canım merak ediyorumm. bu arada celiincim senin ve diğer tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmmmm:72:

Canim fotograflarina bakarken gözyaslarimi tutamadim.. Allah sizi nazarlardan saklasin. Ömür boyu hep böyle mutlu olursunuz insallah.
Ben bebegimin dogdugu ani görebilmek icin spinal oldum, ama göremedim:( bebegimi kucagima aldim hep tartisma hep kavga bildiginiz gibi. Bi tane böyle fotografimiz yok. Hic böyle hayal etmemistim kendi dogumumu.. Neyse allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat uzun ömür versin. Cok duygulandim. Nazar degmesin, masallah diyorum tekrardan. Ömürr boyu allah sizi hic ayirmasin anali babali büyütsün yavrunuzu canim benim.

Saol cnm.her baktigimda o anlar aklima geliyor bir anı kaldi iste :) bu arada gezginci doktor dedemizi de gormussunuzdur :)))allah o adamdan razi olsun hem bebegimin kalbindeki kitleyi ilk o fakretti her seferinde ayrintili bakip iyi inceledi onun sayesinden erkenden ogrenip caresini aramaya calistik.hem de ameliyatimi cok guzel yapti bir sikintim cikmadi.keske sen de sorunlar yasamamis olsaydin ama oluyor insanogluyuz hersey bizim icin sıkınti bitmiyor.soyle dusun ve sukret bebegini saglikli bir sekilde dunyaya getirdin.sagliginda bir problem olmasinda gerisi bos inan.ben o dogumdan 2 gun sonra dan itibaren neler yasadim.tek saglikli olsun yeter.insallah durumun en kisa zamanda hayirli sekilde duzelir canim benim.allah hepimizin yavrularini esirgesin.

serapbebekistiyor dün kontrole gidicekti doğurdumu yoksa :4: girer girmez haber ver canım merak ediyorumm. bu arada celiincim senin ve diğer tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmmmm:72:

Tesekkurler duygucum :) ben de tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum.bugun ilk kutlamayi senden aldim.pek mutlu oldum.sonrada milli egitim bakani kutlama msji atmis baktim bizi kutlicana ogretmen alimi insanlar issiz bekliyor diyorum kendi kendime soylenerek.annem diyor kendi kendine mi konusuyon nee :)))

Tesekkurler duygucum :) ben de tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum.bugun ilk kutlamayi senden aldim.pek mutlu oldum.sonrada milli egitim bakani kutlama msji atmis baktim bizi kutlicana ogretmen alimi insanlar issiz bekliyor diyorum kendi kendime soylenerek.annem diyor kendi kendine mi konusuyon nee :)))

anne milli eğitim bakanına sövüyorum deseydin hahahaha ;) ilk ben kutladıysam şimdi bende mutlu oldum ne güzelll:9:

günaydınn bayanlarrrr... celincimm başta senin ve diğer öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunn...

Allahh bağışlasınn canımm.. hayırlısı böyleymiş demekki benimde öyle olcak gibi henüz daha kafamız yerleşmemiişş hakkımızda hayırlısıı.. sizlerle beraber bende o duyguları yaşıyorumm rabbimm hayırlısınuı versin inşallahhh..

canım geçmiş olsun kuzuna oluyo öyle ilkinde olmustu bizede vermişlerdi fizyolojık birşey.kullanmıştık.

canım artık doğurmak üzeresin sanırım :) çok yakında geliyor kızımız.Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın.

çok geçmiş olsun canım ya iyiki birşey olmamış. zor ama geçicek Allahın izniyle.ben daha kullanmadım birşey kendi sütümle etrafına sürüyorum ama benimde acımaya başladı.

kızlar herkez kendine dikkat etsin arkadaşlar şimdi anneannemin haklı olduğuna daha çok inanıyorum.batıl ama gündüz ve yanınızda biri varken yıkanın iş yapmayın yormayın kendinizi.kime diyosam bende bugün iş yaptım :/
benimki gündüz uyuyo gece uyumuyo gündüzde ben yatmaya fırsat bulamıyorum yatarsam ya kapı ya telefon yada bebiş uyanıyo.uykusuzluktan kafayı yiyorum geceleri.kimsede yok tek başıma uğraşıyorum hem ev hem bebekle.

cnm ya kolay gelsin işin zor valla ben 2. 1-2 sene içinde istiyodum ama simdi tekrar düşünmeye basladım cok zor gercekten emiyo sanki bütün enerjini alıyo gibi oluyor sen yinede fırsat buldukca uyumaya bak çok kötü oluyor gercekten

hayırlı olsun canm gecmiş olsun

slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum :1:
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz :1:
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?

slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum :1:
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz :1:
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?

hem uykusuz hem eğlenceli geçiyor günleriniz desene :9: darısı bizeee:7: kız bebekler erkek bebeklere göre daha az gaz sorunuyla karşılaşıyormuş diye duymuştum canım hatta çağla şikelin programında bir uzman söylemişti erkek bebeklerininki çok sorun oluyormuş senin kızda gazsız olanlardan desene maşaallahhh darısı benim miniğime :10::13:

Son düzenleme:

bizde şimdi bol bol uyuyalım doğumdan sonra uykusuzz olunuyorr demekki :9: bende kızların daha az gazlı olduğunu duymuştum canım.. ama senin kıss daha bir başkaymış size kıyamıyor kendi kendine istediği zaman çıkartıyorr hiç uğraşmayın bence zorla çıkarmıyormuşş :9::9: bizim ki nasıl olurr kim bilirr .. sağsağlim hayırlısıyla gelseydii gıdımızz

Back
X