Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fotoğraf nasıl yükleniliyodu benim kafa gitmiş iyice :)
slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum![]()
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz![]()
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?
kıslarrrr herkese iyi akşamlarrr ben hafta sonu gelirimm doğum içinde haber veririmm herkesi öpüyorummm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn kıslarrr![]()
kızlar fotoğraf nasıl yükleniliyodu benim kafa gitmiş iyice :)
canım doğum felan olursada haftasonunu beklemeden haber ver bize kendine iyi bak görüşmek üzerekıslarrrr herkese iyi akşamlarrr ben hafta sonu gelirimm doğum içinde haber veririmm herkesi öpüyorummm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn kıslarrr![]()
maaşaallahhhh canım tekrardan allah analı babalı büyütsün çook tatlııı Allahım nazarlardan saklasın tüm bebişleriii
canım ben kimyonu duymuştum bi internetten araştır gaza birebir geliyormuş sende yemeklerinde daima kullan birde bebek için bak netten nasıldı hatırlamıyorum canım yan tut sende kuzuyu tekmelemesin annesini kolik olmuş olabilir senin oğlan bi araştır canım yaaa çokk geçmiş olsunnnnKizlarrr yardiiiim((
Oglum sabah 6da kalkti inanir misiniz hala uyumadi! Gazi var aglamaktan artik sesi kisildi. Yapmadigimiz sey kalmadi. Kustu, gazini da cikardi, kaka da yapti ama halaa bagiriyoo offf icim parcalaniyo. Kucagimda tutarken dikislerime tekme atiyo artik bugun acilmazsa bu dikisler hic acilmaz zonkluyo karnim. Ne yapsam gecer? Mucize lazim bana(((
Bende bugün test yaptım çift çizgi ama içimde hala bi acaba var dr var demeden inanmam ama hayırlısı yinede allahtan 1 yılı geçti uğraşıyorum bu ay boşvermiştim ama kısmet oldu galiba :)) seninde gözün aydın bu arada umarım sorunsuz atlatırsın :))
Kizlarrr yardiiiim((
Oglum sabah 6da kalkti inanir misiniz hala uyumadi! Gazi var aglamaktan artik sesi kisildi. Yapmadigimiz sey kalmadi. Kustu, gazini da cikardi, kaka da yapti ama halaa bagiriyoo offf icim parcalaniyo. Kucagimda tutarken dikislerime tekme atiyo artik bugun acilmazsa bu dikisler hic acilmaz zonkluyo karnim. Ne yapsam gecer? Mucize lazim bana(((
hem uykusuz hem eğlenceli geçiyor günleriniz desenedarısı bizeee
kız bebekler erkek bebeklere göre daha az gaz sorunuyla karşılaşıyormuş diye duymuştum canım hatta çağla şikelin programında bir uzman söylemişti erkek bebeklerininki çok sorun oluyormuş senin kızda gazsız olanlardan desene maşaallahhh darısı benim miniğime
:13:
bizde şimdi bol bol uyuyalım doğumdan sonra uykusuzz olunuyorr demekkibende kızların daha az gazlı olduğunu duymuştum canım.. ama senin kıss daha bir başkaymış size kıyamıyor kendi kendine istediği zaman çıkartıyorr hiç uğraşmayın bence zorla çıkarmıyormuşş
bizim ki nasıl olurr kim bilirr .. sağsağlim hayırlısıyla gelseydii gıdımızz
Kizlarrr yardiiiim((
tez vakitte kavuş insallah cnm Allah agrısız sızısız kurtarsın ınsallahhh yaa sorma bu gecede aynısı oldu kakasını yaptı altını degıstırırken işedi kızım sagolsun bi camasır cıkarıyoki sormayın bol iç dış cıt cıt ayaklı badiler lazım![]()
Senin de gitmis kafa ben de ayni durumdayim.leyla gibi dolasiyorum uykusuz olunca:) aman gazsız olsun.zaten 15 20 günden sonra başlarmış gaz öyle dedi doktor.benimkide kendi yüzüne kadar fışkırtıyo altı açıkken işerse :) bende senin gibiyim daha neler yapıcaz bakalım :) geçen gün bir baktım annem balkonda oturuyo kombiyi seyrediyo dedim niye balkonda oturuyoki bi baktım meğer üstüne kapıyı kapatmışım orda kalmış :) çay demlemiştim bir baktıkki demlikte sadece su var çaysız demlemişim :)
oğluma hazırladığım bir şeyi eşime götürüp veriyorum falan çok komik şeyler oluyo uykusuzluk işte.