mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
celinn canım fotoğraflar çok güzeller.mutluluğunuz bir ömür sürsün hep sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah.Allah nazardan korusun sizi.

kıslarrrr herkese iyi akşamlarrr ben hafta sonu gelirimm doğum içinde haber veririmm herkesi öpüyorummm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn kıslarrr :54:

slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum :1:
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz :1:
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?

:) aman gazsız olsun.zaten 15 20 günden sonra başlarmış gaz öyle dedi doktor.benimkide kendi yüzüne kadar fışkırtıyo altı açıkken işerse :) bende senin gibiyim daha neler yapıcaz bakalım :) geçen gün bir baktım annem balkonda oturuyo kombiyi seyrediyo dedim niye balkonda oturuyoki bi baktım meğer üstüne kapıyı kapatmışım orda kalmış :) çay demlemiştim bir baktıkki demlikte sadece su var çaysız demlemişim :)
oğluma hazırladığım bir şeyi eşime götürüp veriyorum falan çok komik şeyler oluyo uykusuzluk işte.

canım alıntı cevapla yerine giriyosun ya mesaj yazmak için orda aşağıda eklenti ekle var onu tıklayıp resimleri koyuyorsunn sonra hoppp burdaa :9:

$krerm bebiş.webp

buda bizim kerem bebiş kızlar :)

Kizlarrr yardiiiim :(((
Oglum sabah 6da kalkti inanir misiniz hala uyumadi! Gazi var aglamaktan artik sesi kisildi. Yapmadigimiz sey kalmadi. Kustu, gazini da cikardi, kaka da yapti ama halaa bagiriyoo offf icim parcalaniyo. Kucagimda tutarken dikislerime tekme atiyo artik bugun acilmazsa bu dikisler hic acilmaz zonkluyo karnim. Ne yapsam gecer? Mucize lazim bana :((((

kızlar fotoğraf nasıl yükleniliyodu benim kafa gitmiş iyice :)

kıslarrrr herkese iyi akşamlarrr ben hafta sonu gelirimm doğum içinde haber veririmm herkesi öpüyorummm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn kıslarrr :54:
canım doğum felan olursada haftasonunu beklemeden haber ver bize kendine iyi bak görüşmek üzere

Eki Görüntüle 871830

buda bizim kerem bebiş kızlar :)
maaşaallahhhh canım tekrardan allah analı babalı büyütsün çook tatlııı Allahım nazarlardan saklasın tüm bebişleriii:nazar:
:nazar::nazar::nazar:
Oglum sabah 6da kalkti inanir misiniz hala uyumadi! Gazi var aglamaktan artik sesi kisildi. Yapmadigimiz sey kalmadi. Kustu, gazini da cikardi, kaka da yapti ama halaa bagiriyoo offf icim parcalaniyo. Kucagimda tutarken dikislerime tekme atiyo artik bugun acilmazsa bu dikisler hic acilmaz zonkluyo karnim. Ne yapsam gecer? Mucize lazim bana :((((
canım ben kimyonu duymuştum bi internetten araştır gaza birebir geliyormuş sende yemeklerinde daima kullan birde bebek için bak netten nasıldı hatırlamıyorum canım yan tut sende kuzuyu tekmelemesin annesini kolik olmuş olabilir senin oğlan bi araştır canım yaaa çokk geçmiş olsunnnn

Biz böyle zamanlarda sıcak havluyla sarıp masaj yapıyoruz yada ana kucağının titreşimini açıyoruz sakinleşiyor

hem uykusuz hem eğlenceli geçiyor günleriniz desene :9: darısı bizeee:7: kız bebekler erkek bebeklere göre daha az gaz sorunuyla karşılaşıyormuş diye duymuştum canım hatta çağla şikelin programında bir uzman söylemişti erkek bebeklerininki çok sorun oluyormuş senin kızda gazsız olanlardan desene maşaallahhh darısı benim miniğime :10::13:

tez vakitte kavuş insallah cnm Allah agrısız sızısız kurtarsın ınsallahhh yaa sorma bu gecede aynısı oldu kakasını yaptı altını degıstırırken işedi kızım sagolsun bi camasır cıkarıyoki sormayın bol iç dış cıt cıt ayaklı badiler lazım :1:

bizde şimdi bol bol uyuyalım doğumdan sonra uykusuzz olunuyorr demekki :9: bende kızların daha az gazlı olduğunu duymuştum canım.. ama senin kıss daha bir başkaymış size kıyamıyor kendi kendine istediği zaman çıkartıyorr hiç uğraşmayın bence zorla çıkarmıyormuşş :9::9: bizim ki nasıl olurr kim bilirr .. sağsağlim hayırlısıyla gelseydii gıdımızz

insalah cnm Allah seni de bir avazda kurtarsın bencede uyumalısın ama inan 2 saat simdiki uyku hamileyken olan 8 saatlık uykuya deger valla rahat yatıyorsun en azından tabi kuzun gak dedimi acıyon gozlerı o ayrı :))))

kimyon cnm yarım cay bardagı suya 1 cay kasıgı sanırım kaynat cay kasıgıyla ılık ılık 2-3 c.kasıgı ver ama gazını da cıkarmıs diyosun bu gaz ıcın ıyı geliyor dr gotur karnı tok altı temızse ve gazı yoksa bir yeri agrıorda olabilir

tez vakitte kavuş insallah cnm Allah agrısız sızısız kurtarsın ınsallahhh yaa sorma bu gecede aynısı oldu kakasını yaptı altını degıstırırken işedi kızım sagolsun bi camasır cıkarıyoki sormayın bol iç dış cıt cıt ayaklı badiler lazım :1:

aminn canım hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin rabbim yarın doktora gidicem gelince yazarım bakalım ne dicek?? hahahaha eşimle o kakalı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz inanın eşimde artık yeter gelsin diyor :9::10:

Ben de cok gaz cikarmayi beceremiyorum babasi cikartiyor. Eger o yoksa ugrasiyorum cikmayinca sonra kendi cikariyo ama bi miktar sut de geliyo kusuyo yani

:) aman gazsız olsun.zaten 15 20 günden sonra başlarmış gaz öyle dedi doktor.benimkide kendi yüzüne kadar fışkırtıyo altı açıkken işerse :) bende senin gibiyim daha neler yapıcaz bakalım :) geçen gün bir baktım annem balkonda oturuyo kombiyi seyrediyo dedim niye balkonda oturuyoki bi baktım meğer üstüne kapıyı kapatmışım orda kalmış :) çay demlemiştim bir baktıkki demlikte sadece su var çaysız demlemişim :)
oğluma hazırladığım bir şeyi eşime götürüp veriyorum falan çok komik şeyler oluyo uykusuzluk işte.
Senin de gitmis kafa ben de ayni durumdayim.leyla gibi dolasiyorum uykusuz olunca ;)buzdolabinda bez aramak anca benim yapacagim istir :))))

Back
X