canım valla normal doğum olacağı için inş ultrasondakinden daha ufak doğar diyorum ben. yoksa koca bebeği nasıl çıkarıcam ordan düşündükçe fenalık basıyor :18:
Yaprak dökümünde Şevket değişti bıraktım. Aşkı wmemnu çok güzelmiş ilk defa izliyorum anam napim senelerdir çalış çalış :)
Ewwetttt nerde gececiler benim kuş cin gibi bakiyo valla uyku yok gene bubgece
ama sen en güzel diziyi kaçırmışsın aşkı memnu izlediğim en güzel ve kaliteli dizilerden biriydi yaprak dökümüde öyle.şimdide medceziri izliyoruz başka izlediğimiz yok düzenli olarak.
canım valla normal doğum olacağı için inş ultrasondakinden daha ufak doğar diyorum ben. yoksa koca bebeği nasıl çıkarıcam ordan düşündükçe fenalık basıyor :18:
Erkek anneleriii, doktor amcamiz ilk 40gün çan yöntemi ile sünnet yaptirirsaniz ileride çocuk travma yaşamaz ve narkoz da gerkmez dedi. Ağrı eşikleri de yüksekmiş 3günde iyileşir diyo. Gerçi daha göbeğimiz bile iyileşemedi bizim.. Siz ne düşünüyosunuz? Ne zaman yaptiricaksiniz? Hiç içim elvermiyo kücümenimi götürüp canini acitmaya ama kararsiz kaldim travma falan olursa bi de..
40inin icinde yaptirmayi hic dusunmemistim canim ben mayis haziran gibi yaptirmayi dusunuyorum bezliyken daha cabuk iyilesiyor buyumesini beklemeyecegim bi de tayinciyiz biz agustosta gidiyoruz burdan su an annemler akrabalar k.validemler fln burda oldugu icin burdayken yapalim diyoruz daha net degil ama sen yaptiracak misin
Erkek anneleriii, doktor amcamiz ilk 40gün çan yöntemi ile sünnet yaptirirsaniz ileride çocuk travma yaşamaz ve narkoz da gerkmez dedi. Ağrı eşikleri de yüksekmiş 3günde iyileşir diyo. Gerçi daha göbeğimiz bile iyileşemedi bizim.. Siz ne düşünüyosunuz? Ne zaman yaptiricaksiniz? Hiç içim elvermiyo kücümenimi götürüp canini acitmaya ama kararsiz kaldim travma falan olursa bi de..
Kızlar kafayı yicembenim oğlan biberona alıştı. Göğüs ucumu kabul etmiyor. Bide biberondan süt daha hızlı geliyor diye rahata alıştı. Dokktor amcamız sütümün doyurucu olmadığını söyledi bizde biberonla devam sütüne başladık. Kendi sütümüde sağarak veriyorum. Nasıl göğsüme geri döndürebilirim yaa(
kızlar bebeğinize emzik veriyor musunuz?ben almıştım vermedim henüz.eşim versek mi acaba deyip duruyor.dün çocukdoktorunda kontrolümüz vardı ama sormayı unutmuşum .siz ne yaptınız bu konuda?
Ben cok kucuk diye dusunuyorum. Hatta bezliyken daha zor iyilesir gibi geliyo. İlk cisinde cok agliyomus o kadar. Cok kararsizim acikcasi. Simdi cok aci cekicek sanki buyuyunce idrak eder diyorum ama o zaman da travma yasar 5kisi zor tutarsiniz falan dedi dr. Ayy cok zor bi karar canim yaa
Kizlarr k.validemden bi tarif aldim daha dogrusu kendisi uygulamali gosterdi bi corba tarifi bilenler vardir da ben iki gundur iciyorum masallah arttigini fark ediyorum sutumun tarif soyle;
İnce bulguru bi su bardagi kadar alip 5 su bardagi kadar suyun icinde pisiriyorsunuz kaynadiktan biraz sonra da icine 2 3 su bardagi sut koyuyorsunuz tuzunu da ekliyorsunuz cok kaynatmadan icebilirsiniz cok da basit sabah kahvalti niyetine iciyorum bi deneyin derim bol boll sut olur insallah :))
kızlar bebeğinize emzik veriyor musunuz?ben almıştım vermedim henüz.eşim versek mi acaba deyip duruyor.dün çocukdoktorunda kontrolümüz vardı ama sormayı unutmuşum .siz ne yaptınız bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?