mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım valla normal doğum olacağı için inş ultrasondakinden daha ufak doğar diyorum ben. yoksa koca bebeği nasıl çıkarıcam ordan düşündükçe fenalık basıyor :18:

Yaprak dökümünde Şevket değişti bıraktım. Aşkı wmemnu çok güzelmiş ilk defa izliyorum anam napim senelerdir çalış çalış :)

ama sen en güzel diziyi kaçırmışsın aşkı memnu izlediğim en güzel ve kaliteli dizilerden biriydi yaprak dökümüde öyle.şimdide medceziri izliyoruz başka izlediğimiz yok düzenli olarak.

Kizlarr k.validemden bi tarif aldim daha dogrusu kendisi uygulamali gosterdi bi corba tarifi bilenler vardir da ben iki gundur iciyorum masallah arttigini fark ediyorum sutumun tarif soyle;

İnce bulguru bi su bardagi kadar alip 5 su bardagi kadar suyun icinde pisiriyorsunuz kaynadiktan biraz sonra da icine 2 3 su bardagi sut koyuyorsunuz tuzunu da ekliyorsunuz cok kaynatmadan icebilirsiniz cok da basit sabah kahvalti niyetine iciyorum bi deneyin derim bol boll sut olur insallah :))

ama sen en güzel diziyi kaçırmışsın aşkı memnu izlediğim en güzel ve kaliteli dizilerden biriydi yaprak dökümüde öyle.şimdide medceziri izliyoruz başka izlediğimiz yok düzenli olarak.

Tv izlemeye vakit olmuyor ki bizim de bu aksam dizimiz vardi karadayiyi izliyoruz esimle oglum bi agliyor hadi emzir hadi gazi hadi bezi derken sonuna dogru da ben uyumusum :)) genelde boyle oluyor cuma gunleri beyazi izlerdik simdi oglusumun gozune bakiyorum uyusa da uyusam diye :))

Bi de kuru incir de cok iyi sut yapiyor bi de humananin steel tee cayi var ya o da iyi 2 bardak iciyorum gunde faydasini gordum baskaa baskaa dusunuyorum daa asure de guzel sut yapiyor yapan getiren olursa tabii :)) en iyisi de su zahmetsiz her an bulunabilir :))

canım valla normal doğum olacağı için inş ultrasondakinden daha ufak doğar diyorum ben. yoksa koca bebeği nasıl çıkarıcam ordan düşündükçe fenalık basıyor :18:

Canim hic fenalik basmasin kac kilo olursa olsun acilma da ona gore olyyor ya korkma sen ins rahat ve kolay olur dogumun hayirlisi bakalim

Erkek anneleriii, doktor amcamiz ilk 40gün çan yöntemi ile sünnet yaptirirsaniz ileride çocuk travma yaşamaz ve narkoz da gerkmez dedi. Ağrı eşikleri de yüksekmiş 3günde iyileşir diyo. Gerçi daha göbeğimiz bile iyileşemedi bizim.. Siz ne düşünüyosunuz? Ne zaman yaptiricaksiniz? Hiç içim elvermiyo kücümenimi götürüp canini acitmaya ama kararsiz kaldim travma falan olursa bi de..

40inin icinde yaptirmayi hic dusunmemistim canim ben mayis haziran gibi yaptirmayi dusunuyorum bezliyken daha cabuk iyilesiyor buyumesini beklemeyecegim bi de tayinciyiz biz agustosta gidiyoruz burdan su an annemler akrabalar k.validemler fln burda oldugu icin burdayken yapalim diyoruz daha net degil ama sen yaptiracak misin

Ben cok kucuk diye dusunuyorum. Hatta bezliyken daha zor iyilesir gibi geliyo. İlk cisinde cok agliyomus o kadar. Cok kararsizim acikcasi. Simdi cok aci cekicek sanki buyuyunce idrak eder diyorum ama o zaman da travma yasar 5kisi zor tutarsiniz falan dedi dr. Ayy cok zor bi karar canim yaa

Bana kalsa ilk 40 gun icinde yaptiracaktim daha kirki cikmadan iyilesmesi bile bir gun suruyormus.ne kadar kucukse o kadar cabuk iyilesiyor demisti doktor.arkadasim 7.ayda gitti dr.u gec bile kalmissiniz niye erken getirmediniz bebegin elleri ayaklari oynamadan yapmak lazimdi demis ve gercekten diyor elleri hic durmuyor ellemek istiyor surunmrk istiyor yan donuyor sunnet yerine bise olacak diye korkuyoruz diyor.doktorlarin soylefigi cok mantikli hareketsiz konumdayken yaptirmak cok iyi.ama ben bu ankara isi, kalp isi cikinca acikcasi cesaret edemedim.cunku yogunbakimda cok ilac aldi kalbi icin emara bile izin cikmadi o yuzden kalsin artik deyip sunnet yaprtirmadim.yoksa ben de ilk 40 gunde yapilmasinin taraftariydim.

Cnm her biberon ucu ve deligi ayni gorunse de farkliymis.ben avent almistim anne memesine en yakin uca sahip.deligi kucuk gercekten benim gogsumu cekerken ki kuvvetle cekiyor biberonu da.beni hic birakmadi.ucu cok iyi tavsiye ederim.bise kaybetmezssin.internette arastir bak.yorumlari oku.sonra bir tane al derim.Insallah tekrar senden emmeye baslar.cunku makinenin cekisinden daha kuvvetli bebegin cekisi.

aventin yenidoğan için setleri de var,ben tek aldım.sarı kutuda 125ml lik yenidoğan olarak geçiyor.gittigidiyordan almıştım.sütümü veriyorum çogunlıkla.günde 1 sefer devam sütü de veriyoruz bazen .hem biberonu hem göğsümü alıyor şu an .anne memesesine en yakın olduğu için onu tercih ettim çok araştırarak ya avent sarı paket ya da dr browns en iyisi denildi hep.ben aventtte kara kıldım ve memnunum.

kızlar bebeğinize emzik veriyor musunuz?ben almıştım vermedim henüz.eşim versek mi acaba deyip duruyor.dün çocukdoktorunda kontrolümüz vardı ama sormayı unutmuşum .siz ne yaptınız bu konuda?

kızlar bebeğinize emzik veriyor musunuz?ben almıştım vermedim henüz.eşim versek mi acaba deyip duruyor.dün çocukdoktorunda kontrolümüz vardı ama sormayı unutmuşum .siz ne yaptınız bu konuda?

Canim ben veriyorum dogmadan once almistim ikerleyen zamanlarda veririm diyordum ama oglum ozellikle geceleri surekli meme istiyordu alismasi biraz zor oldu ama bi anda aldi rahat ediyorum simdi ya geceleri ozellikle memeyi alinca uyuyor gozleri gidiyor hemen zaten :))

Canim arkadaslarimdan biliyorum da bebekleri bezliyken yaptiranlarin bebekleri cok kisa surede iyilesti bi de onun o cisi pipisinin iyilesmesinde de cok iyi geliyormus. Buyuyunce cok daha zor olur dedigin gibi iyilesmesi de uzun suruyor

Aventin yeni doğan setini aldım. Tek delikli ufak biberonunu kullanıyorum. Benim yavrum çok ıyanık kandıramıyorum. Resmen inatlaşıo pancar gibi oluo kasılmaktan. Bide sarılığı olduğu için gece uyanmıo. Ben uykuda besliyorum ama ağzını kenetlio mememi almıo. Bende biberonla veriyorum sütümü. Bi toparlansa sarılığı geçse savaşıcam göğsümü alsın diye. 12 günlük henüz kıyamıyorum

cnm sut gaz yapar diiye biliyorum o yuzden ben ıcmıyorum annem ıcırmıyor hurma da sut yapıyor canım bulgur pilavıda aslında bol sıvı en iyisi bu donemde kızartma cok yaglı baharatlı yıyecekler yemememiz lazım kahvaltı ve aksam yemegı yıyorum gun içindede bol sıvı bitki cayı su taze sıkılmış m.suyu 14 gunde 10 kg gitmiş inanamadım daha cook kilo var ama

doktor bize tavsiye etmedi agız diş yapısını bozuyomus 2, gun cok kotu aglıyodu vermiştik tutmadı gecen gece emzirdim yinede aranıyordu uyuyamadı uykuya geciş yapsın dıye verdim yine tutmadı ilerde alırmı bilmiyorum bebegin gereksinimine gore bence eger istiyosa verebilirsin agız yapsının bozuldugu 2 yasında sonra yazıyor internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…