mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

duygucum harika bir doğum olmuş maşallah ikinize de iyi olduğunda vaktin olduğunda esila minamızı görmek istiyoruz
çok sevindim çok mutlu oldum inan Rabbim bu mutluluğunuzu kat kat artırsın inşallah

Canim masallah tosuna :)) biz dun gittik iste dun tam 1 ayliktik 56 cm olmus boyumuz kilomuz da 4100 cikti kiyafetler vardi ama ustunde 3020 dogmustu oglum 3000 e dustu 1 kilo fln almis iste

bebişlerinize maşallah kızlar doğan büyüyor işte 700 - 1000 gr normal herhalde o civarda kilolar alınmış

kırkınızda yaklaşıyor bebek mevlüdü yapacak mısınız hazırlıklar var mı??

evet o başındaki " 1 " i atması gerekirmiş........

canım doğurdun muuu? ben pazartesi sezeryan olucam 11:30 da alıcaklar.

kızlaar giremedım uzun zamandır. annem geldı doğum öncesi misafirlerim vardı çok. doktor pazartesi sezeryana alıcak 11:30 da çatı muaynesinden geçemediğim için. zaten sancımda gelmiyor bebek yukarda gelmeye pek niyetli değil gibi duruyor ve gittikçe kilosu fazlalaşmaya başlıyor sezeryandan çok korkuyorum aranızda olan vardır illaki anılarınızı paylaşırmısınız :)

girmeye girmeye unutulmuşuuuzz bakıyorumdaaa

cnm bnm hayırlı olsun cok guzel bı dogum olmus Allah analı babalı buyutsun

benimkide eskiye göre daha az yapmaya başladı ama sarıydı daha önce şimdi biraz yeşil gibi damladan sonra öyle oldu.canım anne sütü iyi gelir derler çapağa dene istersen.

bizimki de sarı zaten oyle olması lazımmış yesile donerse üşütmüş oluyomus ama damlada degiştirmiş olabilir evet sut surduk kırpıklerı yapıstı sabah gozunu acamıyodu kıızım :) sonra ılık cayla fln temizledik birde damla aldık simdi cok sukur

bebişlerinize maşallah kızlar doğan büyüyor işte 700 - 1000 gr normal herhalde o civarda kilolar alınmış

Normal canim kilolar verecek diye korkuyorum kusup duruyor benim oglusum o da normalmis de insan tdirgin okuyor yine de 40imiza 8 gun kaldi bizim bizim ben mevlut okutmayacagim canim sunneti dusunuyoruz da yakin zamanda o zaman okuturuz bakalim daha karar veremedik ona da

Nerelerdesin senn :) senin de az kalmis son hamisler artik bi kac kisi kaldi hayirlisiyla kucagina lirsin ins canim bebisini catin uygun mu degilmis bana muayene yapmamisti dr ama yine de girdim iste doguma sukur ki sıkıntı olmadi

Canim masallah tosuna :)) biz dun gittik iste dun tam 1 ayliktik 56 cm olmus boyumuz kilomuz da 4100 cikti kiyafetler vardi ama ustunde 3020 dogmustu oglum 3000 e dustu 1 kilo fln almis iste
Benimki de kiyafetlerle 5 cikti iste.4380di sonra 3900e dustu.dogum kilosunu baz aliyorlarmis.1.ayda 1 kilo almis olmasi normalmis yani.Boyu benimkinin de 56 cm cikti.bugun cocuk dr.u kontrolumuz vardi hemde kalp kontrolu.isitme testini yaptirdigimizda bir kulak tikali olabilir banyo ysptirip getirin demislerdi tabi bizim ankara isi araya girince getirememistik.bugun goturduk.uyumadiii mahvetti bizi.12ye kadar ugrastik 12yi 5 gece inanmazsiniz uyudu.tabi gorevli oglen arasinda eve gelip uyutup goturelim dedik.bu saate kadar zor uyudu.goturdu simdi esim insallah uyanmadan yaparlar.garibanim kalp kontrolunde cok aci cekti.ekgde sorun yoktu de eko cekerken dr.bakarken cok zorlandi.cok bastirdilar kalbine karnina.dr.aglamicak diyor buz gibi aletle o kadar bastirirlarsa tabiki aglar.mamaya iyi degil diyordum bugun kurtaricim oldu.eko sirasinda baktik olmuyor agzina biberonla verdik mamayi son 5 dk o sekilde bakildi.hicbir degisiklik olmamis kitlelerde belki kucukmusturler diyordum ama yine de sukur buyumemislerde napalim.ankarada 15 gun sonra gideceksiniz o tarihten bir ay sonra da tekrar gelin dedi.bugun o kadar yoruldum ki hastane hastane gezmekten kalp cocuk isitme testi derken bayagi yorulduk.sirada sanirsam 2.ayda karma asi ve kalca cikigi testi var.

maşallah arda kereme.gayet normal almış annesi.bende merak ediyorum bizimki kilo alıyo gibi ama ne kadar olucak bilmiyorum ayın 11 inde 1 aylık olucaz biz :)

Ay evtt ya benimkinin kakasi da sari ama bildigin guaj boya sarisi :)))esim guluyor ona nasil bir benzetme yaa diye.normal mi acaba sari olmasi.

evet aynen guaj boya sarısı :) normal canım.

Canim nasil oldun? Dikislerin nasil? Kanaman ne alemde merak ettim. Benim hala devam kanama. 40ı doldurana kadar devm edicek bu gidisle

benim ilk 1 hafta oldu sonra kesildi.şimdi 3 4 gündür yeniden başladı birden akıp gidiyor.ama kırmızı değil koyu renk bordodanda koyu oluyo.40 a kaadr olur böyle.benim ilk doğumda daha fazlaydı sanki ilk zmanlar ama bu sefer ilkten çok olmadı.

girmeye girmeye unutulmuşuuuzz bakıyorumdaaa

yok canım okuyabilsen kaç kez senden bahsettik merak etme.hamileyken bu kadar ara verdiysen doğumdan sonra dahada çok ara verirsin.çünkü vaktin olmıycak pek :)sana hayırlı sağlıklı doğumlar canım.duygu doğurdu bu arada :)kendine iyi bak canım.

Cnm ben cok istiyordum mevlut yapmak ama yine bir yasin okutacam evde ama istedigim gibi olmadi.gerci duanin sekli nasil oldugu degil niyeti onemli.kurban keserim etiyle birlikte yemek yaptirir mevlut okuturum diyordum.kesmesi yemek yaptirmasi falan cok masrafli olacak.15gun sonra tekrar ankaraya gidecez ankaraya gecen sefer gidisimizde cok masraf yaptik hatta kiz kardesimlerden borc almak zorunda kaldik.500tl muayenesi 460 bir tek gidis sadece ucak bileti tuttu dusunun iste gerisini verdigimiz taksi parasinin hatti hesabi yok zaten ankara gibi bir yerde.15 gun sonra tekrar gidilecek iste.yeterki ardakerem iyilessin baska bise istemiyoruz biz bir sekilde hallediyoruzda ya hic olmayip goturemeyenler allah onlara da yardim etsin diyorum.bu aydan sonra benim yasal dogum izni bitiyor.diger aydan itibaren ucretsiz izne cikmis olacam.varmi caglasammidan baska benim durumda olan acaba ne yapmayi dusunuyorlar.

kızlar tüm iyi düşünceleriniz için teşekkür ederimm duydunmu bende okurken duygulandım sonuna memelerimi eklemeden gecemedim hala acıyor yahuu çağlasammının dediği kremide aldım tık yok yaaa benim kızım yanımdan ayrılma diyor resmen gittiğim zaman basıyor çığlığı birde beşiğinde çok uyumuyor benim yanımı istiyor şimdiden yandık diyorum kızlar popo üstüne oturma yasağı verdi doktor 15 gün o yüzden çok giremiyorum fotoyu yüklücem en kısa zamanda inanç yaa ben seni doğurdu drie düşündüm peridottu dimi o ansızın doğurdum diyen benim gibi sanırım bi worldof bi ben normal yaptık dimi ama bişey diyimmi öldüm sanıyorsun ama ölmüyorsun tuhaf bişey havamı atıyorum şimdi ben 1 saatte doğurdum diye ) rabbime binlerce kez şükürler olsunn benim servetim malım mülküm içerde uyuyor şimdi o boncuk gözleriyle bana her bakışında ağlıyorum darısı ikinciye kızlar ))

Benim oglusum da alisti kokuma yanima alinca uyuyor hatta bu sabah ben uyandim kalktim o hala uyuyordu uataga yanima aliyorum babamiz gittikten sonra koca yatakta minicik bi sey :)) fotosunu cektim hatta o kadar sirin duruyor kii masallah hee valla bizdrn baska olmadi daha di mi nprmal doguran :) bayanakilli var bi serapbebekistiyor da mi normaldi sanki gelip geciyor iste dpgum esnasinda ben bi daha dogurmam drdim dr acisi gecince insan dusunmuyor o agriyi sanciyi :)) hadi gelsin ikincilerrrr :))

Canim nasil oldun? Dikislerin nasil? Kanaman ne alemde merak ettim. Benim hala devam kanama. 40ı doldurana kadar devm edicek bu gidisle

Canım benim kanamam bitti gibi. Çok az var artık. Bugün 38. günümüz. Dikişim de bugün gittim kontrole çok az bi açıklık kalmış. Pansumana devam dedi. Senin geçer inşallah. Zaten 40 dan önce durmazmış kanama. Pıhtılar falan devam etmiyosa sorun etme...

Kızlar bugün doktora gittik kalça ultrasonu baktılar bişey çıkmadı şükür. Doktor günde bi kere mama ver dedi kusmasını engelleyen bi mamaymış güyya. Neşe de çok kusuyo. Gazını çıkarmayınca mutlaka kusuyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Gazını da her zaman çıkaramıyoruz. Neyse işte buna da şükür bi sıkıntı çıkmadı. Pazar günü kırkımız bizim. Mevlüt ben de yapamicam sanırım. Daha fırsat bulup konuşamadık babasıyla. Kızım bensiz yatmıyor geceleri. Yatağında sürekli ağlıyo yanıma alıyorum eşime de hadi canım diyorum yazık o yavrum da kapalı gözlerle nere denk gelirse oraya gidip kıvrılıyor çok fena çok bu Neşe kuşu pumpulu kuşum benimmmm

inşaallah onlarda hayrlı bir doğum geçirirler normal sezaryen farketmez ben düşündüğüümü yaşadım inşaallah onlarda öyle yaşarlar ben dikişlerim atılırken ebeye dedim hadi darısı 2.ye diye böyle baktılar

selam kıslarr.. ben geldimm biraz canım sıkkın.. bugün kontrolümüz vardı sölemiştim.. gittik nst de sancım çıktı ama pek önemli değildi ben hissetmedim neysee.. doktora girdik ultrosana gitdik bebek henüz aşağı inmemiş inmeye çalışıyor dedi.. 4 aralık son gün verdi o güne kadar inmezse sezeryana alıcam dedi.. fakat suyun gelirde açılman olup bebek inmezse vakumla alırım dedi çok üzüldümmm çokk canım hala sıkkınn gözlerim dolu dolu kızımı gördüğüme bile sevinemedim saçları uzunmuş parmağını bile cuk cuk emiyordu gıdım benimm.. hem korkuyorum hemde çokk üzülüyorumm kızlarrr moralim çok bozukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…