- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
evet canım allah hakkımızda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. ben de sezeryan olursa biraz üzülücem o kadar bekledim sonuçta. eşim de ayın beşine kadar gelmezse ısrar etmeyelim sezeryan olalım dedi. tamam dedim ben de. hep sağlıkla hayırlısıyla doğsun diye dua ettim. normal doğum olsun diye diretmicem. hayırlısı sezeryansa o olsun artık napalım. sağlıkla kucağımıza alalım da..sen ben ve inancc kaldık canımm inancc da pazartesi sezeryan olcak sanırım.. senle aynıyız benimde 4 aralık son gün .. inşallah ikimizde sağlıklı doğumlar yaparızz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. benimde moralim bozuktu biraz.. ama daha iyim şimdi .. kız bebekler geç olurmuş .. benim bebeğimde iri ama son güne kadar bekliyoruz 4 aralığa kadar normal doğum olmazsa bende hemen sezeryan olcam beklemicem artık hayırlı doğumlar bizim olsun canım
evet canım allah hakkımızda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. ben de sezeryan olursa biraz üzülücem o kadar bekledim sonuçta. eşim de ayın beşine kadar gelmezse ısrar etmeyelim sezeryan olalım dedi. tamam dedim ben de. hep sağlıkla hayırlısıyla doğsun diye dua ettim. normal doğum olsun diye diretmicem. hayırlısı sezeryansa o olsun artık napalım. sağlıkla kucağımıza alalım da..
celiincim canım üzme kendini bide fakülteye götürün orda ne dicekler yarınmı gidicektiniz haber ver banada inanç canım yarın doğurcaksın hadi bakalım inanki dünyada böyle bir duygu yoktur eminim yani rabbim isteyen herkese yaşatsın kuzum şimdi uyuyor banyo yaptırdık bugün bende yaptım rahatladım dikişlerim acıyor ama ağrı kesici içiyorum birazdan foto yüklücem kızımın
Nerelerdesin senn :) senin de az kalmis son hamisler artik bi kac kisi kaldi hayirlisiyla kucagina lirsin ins canim bebisini catin uygun mu degilmis bana muayene yapmamisti dr ama yine de girdim iste doguma sukur ki sıkıntı olmadi
Kizlar gunaydin 3 saat sonra ins bebegime kavusacagim dualarinizi eksik etmeyim sonucta sezeryan ameliyat nolur nolmaz korkuda va ama kizimi kucagima alicam dakikayi hayal edince korkumda geciyo bakalim nasip kismet. Telefondan siteye girmeyi ogrendim artik daha bol girerim kendimde olursam foto bile atarim ins :) szi seviyorum kizlar :)
Ayyy bebis geliyorrr galibaKizllar sancilarim basladi hastanedeyim. Dogum baslamis 2 cm acilmam varmis. Sancilar hafif su anda. sabqha kadar acilmayi beklicez acilma ilerpemezse s suni sanci vericeklermis. Ins kendi sancimla dogururm dualarinizi bekliorum. Bi daha eve cikina yazarim artik . Duygucum bu arada kizin cok tatli masallahh..
Canim valla bende aglaya aglayada olsa gidiyorum doguma bebek iriymis ve benim hem kaslarim hem catim uygun degilmis 9 ay boyunca cinsellik nedir bilmezsen boyle olurdualarini eksik etme nolur sezeryandan korkuyorum
aminn canım sağollll..canım tatlı Allah bagıslasın masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet yaa yıkayınca daha bir gürleştimaşallahhhhhhhh :) saçlarımız da çokmuş annesi yaaa.sana benziyoo :)
kaşlar gözler aynı ben ten rengi burun ağız aynı baba eşim diyorki duygu ultrason fotolarında aynı bana benziyor ama doğurunca kendine benzettin hiç bana benzemiyor diye isyandaMasaaallah 41 kere minik esilaya :))) duyguuu kaslar gozler ayni esin burundan asagisi ayni senn :)saclari unutmamak lazimm :)))
canım gözün aydın umarım kolay bi şekilde doğurursun canım benim avantajım 5 e kadar hiç fazla çekmeden evde olmuş olmamdı 8 cm den sonrası çığlıklara dönüşüyor . şu anda oğluşun kucağındadır hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmm teşekkür ederim şimdide senin bebişle inançınkini merakla bekliyoruz fotolarıııKizllar sancilarim basladi hastanedeyim. Dogum baslamis 2 cm acilmam varmis. Sancilar hafif su anda. sabqha kadar acilmayi beklicez acilma ilerpemezse s suni sanci vericeklermis. Ins kendi sancimla dogururm dualarinizi bekliorum. Bi daha eve cikina yazarim artik . Duygucum bu arada kizin cok tatli masallahh..
hadiii hadiii doğurdaaa gellllllllllllCanim valla bende aglaya aglayada olsa gidiyorum doguma bebek iriymis ve benim hem kaslarim hem catim uygun degilmis 9 ay boyunca cinsellik nedir bilmezsen boyle olurdualarini eksik etme nolur sezeryandan korkuyorum
sağol canımmm senin kuzuyuda merakla bekliyoruz bakalım hiç sorma gözleri anası gibi cin gibi bakıyor maşaallahhhMasallah canim benim Allah anali babali buyutsun cok tatli hemende gozler acilmis fildir fildir masallah :))))
bizde seni seviyoruz ve foto bekliyoruz canımmm gözün aydın olsunnnnKizlar gunaydin 3 saat sonra ins bebegime kavusacagim dualarinizi eksik etmeyim sonucta sezeryan ameliyat nolur nolmaz korkuda va ama kizimi kucagima alicam dakikayi hayal edince korkumda geciyo bakalim nasip kismet. Telefondan siteye girmeyi ogrendim artik daha bol girerim kendimde olursam foto bile atarim ins :) szi seviyorum kizlar :)
sağol canımmmmasallah cnm cok tatlı
bugün kızımın 5.günü sarılık testi bağırsak bilmemnesi birkaç enzim testi felan istedi doktor işitme testini yaptırdık herşey normal çok şükür topuk kanını verdik çok ağladı benim prensesimhaaa bu arada göbek bağımızzz düştüüü teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?