mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Canim uzme kendini belli olmaz her an yerlesebilir bebegin sezeryan olursan diye mi uzuldun vakumla alirim dedigi icin mi vakumla nasil oluyor ya benim etrafimda yok hic oyle doguran canini sikma sen ikiniz icin de hangisi daha saglikli hayirli olacaksa o olsun

canım hayırlısı olsun sezeryanda olsa geçicek bitecek hadi sağlıkla doğsun kuzucun p.tesiye bişey kalmadı

sünnet kuzenimde yaptırdı çok memnun kaldı hareketlenmeden dönmeye başlamadan yaptırın demişti dr çok çabukta iyileşti maşallah
niyetiniz varsa ikisini de aradan çıkarmış olursun canım hayırlısı olsun

dediğin gibi önemli olan niyet canım çok masraf yapmışsınız izninde bitiyormuş zorlamaya gerek yok aile arasında birkaç komşuyla yasin okutur hazır bişeyler dağıtırsın Allah kabul etsin şimdiden
ya bu arada hem 3 çocuk yapın diyorlar hem de 2 aylık çocuğunu bırak git... ne kızıyorum yaaaaaaa
herkesin durumu var mı bakalım ne düşüncesizlik gerçekten

maşallah canım kusması da geçer inşallah
anneyi kıskanıyor babayı yataktan gönderiyor şimdiden bak sen şu kuşa...

canım iner inşallah daha var ama vakumu bilmiyorum bi araştır istersen
sağlıkla doğsun da onun o saçlarını gördüğünde sevinçten gözlerin dolar artık üzülme

canım arda kerem büyüdü ama kitleler büyümedi aynı kaldı
o daha da büyüdükçe inşallah bitecek kalmıcak bişey üzülme herşey yoluna girecek inşallah

canım yorma kendini acelesi yok bekleriz esila minamızı
şimdiden alıştı sana gelsin uykusuz geceler.........

Biz 01.30dan beri bakisiyoruz. Tam uyuo derken ııııhh deyip ıkınıyo ve gözler faltasi. Uykusuzluktan cok fenayimm

Biz 3.30dan sonra uyuduk biraz yarim saat uyku. Bile ne tatli geliyor insana simdi de uyandiramiyorum iki saatte bi meme vermeye calisiyorum gece uc saat olmus uyumusuz simdi de pasam uyanmiyor :)

Canim dedigin gibi donmeye baslamadan yaptirmak istiyorum ben de hem de tayinciyiz bu yil ailelerimiz burda oldugu icin hepsi gorsun istiyorum sunnetini tayin nereye cikar belli olmaz izinde gelip yaptirsak da kendi evinde yaptirdigin gibi rahat olmaz hayirlisi bakalim hastane arastircaz biraz

canım bebeğin iyi olsun yeterki.mevlüt her zaman olur.bende yapmayı düşünmüyorum şimdilerde.4 5 aylıkken istiyorum bahar gelsin öyle diye.rahat rahat temizliğimi yapıyım şimdi yapmaya kalksam hem iyileşmedim hem bebek küçük niye onun vaktinden çalıp işe güce kalkışıyım.kayınvaldeme söylemiştim sonra yapıcam diye dün gelmiş diyoki biri sormuş ona demişti şimdi uykusuz mahvolmuş vaziyette yarı kırkım çıksın yapıcakmışım mevlütü .dedim oturmaya gelsinler mevlütü beklemesinler.evim zaten çok küçük.kendi kendine karar veriyo sinir oldum bütün gece aklımdan çıkmadı.ilk oğlumda 40 ıma yakın yaptım çocuk hastalandı mikrop kaptı yada üşüttü ev sıcak oluyo diye millet bunalıyo sigara içmek isteyen oluyo camda içiyo neden hastalandı bilmiyorum ama bunlardan biri sebep oldu işte.sonra iğneler oldu bi biz üzüldük.birde senin arkadaşın gripti ondan geçmiştir diye suçlu ilan edilmişti bile.hem sünnet yaptırırsam ardından okuturum inşallah.2 gün önce kayınvaldem gelmişti çok uykusuzdum sen uyu ben bakarım dedi.gerçekten uyudum dünde uğradı demezmi bebeğe sen 2 saat benim kucağımda nasıl uyudun diye.kucak istiyo alışmış diyip duruyo.ya sinir oldum kucakta 2 saat tutulurmu uyurken hemde ben ne yapıcam hep kucağımdamı tutucam uyusun diye.sonrada çocuk yatağa bırakınca uyanıyo tabi.ben uyuyunca hemen yatırıyorum.çok zor günler geçiriyorum hem ev işi yemek büyükle ilgilen. bebek uykusuzluk.ama yinede çok güçlüymüşüm bunu anladım.Allah hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin.

Kizlar kadin dogum dr.una geldim dikislerimde cok agri vardi sanirim enfeksiyon kapmis daha muayene olmadim bekliyorum bakalim oglusumu da cocuk drna gostercez sariligi gecmedi hala

Moralim alt ust durumda kizlar ya.gercekten artik bu cocuga aglamaktan uzulmekten dusunmekten bıktım.isyan etmiyorum ama ben de soyle bebisimle huzurlu gunler gecirmek istiyorum.hergun yeni bisey cikiyor .ben dayanamiyorum bu cocugun sagligiyla ilgili bisey duymaya artik.isitme testinde bir kulaginin %60duymadigi anlasildi.daha 4 gunlukken goturdugumuzde banyo yaptirin tikanmis olabilir demislerdi.banyo yaptirdik ama ankara araya girdi donuste gidelik dedik dun oglen 12yi 5gece mesai biteken uyudu sonra esim goturunce yine ayni sonuc.fakulteye sevk edecem demis.esim yspma abi hemen sagir damgasi vurmayin bir daha yikayalim yarin tekrar bakin yine fis alirim demis adam kabul etmis.siz bu cocugun kulagini suyla birebir temas ettireceksiniz demis.onceleri iki kulagini elimizle kapatip yikiyorduk su kacmasin diye.bizzde dun iyice kulak kepcesine kadar suyla tutup cevirdik durduk.belki kirlenmistir simdi gidince acilmistir dedik.sabah tekrar goturduk.sonuc yine ayni.fakulteye sevk ettiler.C.tesi olunca gidemedik.gittigimizz hastane yarim gun acik bugun.belki tikalidir damlayla gecer diyerekten hastanenin kbb doktoruna gittik muayene etti pislik falan yok normak gorunuyor dedi.keske pislik falan olsaydi damlayla falan gecerdi.o doktorda yine gidin burdaki fakulteye ama ankaraya gidincede yaptirabilorsiniz daha iyi olur dedi.bera testi varmis onu da uygulayacaklarmis.allahim duymadigim gormedigim seyleri goruyorum yasiyorum.isyan etmek istemiyorum ama benim kafam ne zaman rahat olacak bu cocuga dayanamiyorum ben.onunla ilgili olumlu seylere binlerce sukur ediyorum ama kotu bir durumla karsilasinca cok uzuluyorum.annelik gudusumu agir basiyor anlamadim ben hic kendini uzen yoran bir insan degildim isin icinde evlat olunca durum cok farkliymis.simdi annem de yanimda onu uzmemek icin bise soylemiyorum.esim desen ayni...duydugumuz bise karsisinda birbirimize niye boyle olduki der gibi bakmaktan baska bise yaptigimiz yok.Bilmiyorum ne yapilir ne denir.allahim basimiza gelenlerin sonunu hayirli yap demekten baska bise bulamiyorum.

canım iner inşallah daha var ama vakumu bilmiyorum bi araştır istersen
sağlıkla doğsun da onun o saçlarını gördüğünde sevinçten gözlerin dolar artık üzülme

ister istemez üzülüyor insan canım.. vakum duymuştum ben elektirikli süpürge gibi çocuğu çekiyolar alttan başı uzun olabiliyor hele birde o vakumun sesi çok başka diyorlar korkuyorum bende ama sağlıklı doğsunda yavrumm hiç önemli değil diyorum bir yandanda .. normal doğum isterken işin içine vakum karışınca normal doğumdan korkuyorum .. kafam altüst durumda duygularım karmançorman :2: hayırlısıyla doğumu bekliyorum dualarımla kıslarr

Kizlar kadin dogum dr.una geldim dikislerimde cok agri vardi sanirim enfeksiyon kapmis daha muayene olmadim bekliyorum bakalim oglusumu da cocuk drna gostercez sariligi gecmedi hala

geçmiş olsunn canımm dikkat et.. oğluşununda bir an önce sarılığı geçer inşallahh canımm

canım benimm sıkma canını inşallahhh geçer.. testler iyi çıkarr gönlünü ferah tut sen .. anne yüreği tabii dayanamıyorsun sen .. sen iyi ol ki oğluşuna iyi bak

canım biliyosun bu konuda en iyi ben anlarım seni.hemen endişelenme sanırım bera testi yapılmadan anlaşılmaz yüzdesi.nasıl anlamışlarda yüzde 60 diyolar ya bizdende istediler bera testini ama doktor 2 3 aylıkken yaptırın dedi.bizden istemelerinin sebebi anne babmın işitme engelli olması ama onlar menenjit geçirdikleri için oldular genetik değil sonuçta.ama hastanede yapılan doğdugundaki testte yani iki kulağada takip yazmışlar yüzde falan yazmıyo.ben yaptırma konusunda bile kararsızım.uyurken ses olursa falan irkiliyo tepki veriyo.bu bile bana yeter sonuçta işitme olamaz içim rahat.ama şimdi hiç duymasalar bile çaresi var erken farkedildiğinde.inşallah yoktur canım hiç üzülme zaten tek kulak diyosun bu basit bir problem olduğunu gösterir.içini ferah tut.ama bi dakka siz uçağa bindiniz dimi belki o yüzden geçici birşeydir.biraz zaman geçsin bakalım.bebekte olur sanırım onu söyledinizmi?bizi haberdar et.

Biz 3.30dan sonra uyuduk biraz yarim saat uyku. Bile ne tatli geliyor insana simdi de uyandiramiyorum iki saatte bi meme vermeye calisiyorum gece uc saat olmus uyumusuz simdi de pasam uyanmiyor :)

bizde geceleri uyumuyoruz ya mıkır mıkır söyleniyo hep gazı oluyo heralde ama meme emince susuyo.dr gittim demişsin sonra yazmamışşın sonuçları inşallah iyisinizdir ikinizde.dikişler havalardan dolayı sızlayabilir öyle hemen geçmez aradn yıllar geçse bile sızlayabilir soğuk alınca umarım öyle birşeydir.ben anlamıyorumki bizde var birşeyler benimde bir iki yerim baya bi acıyor kucağımda çocukla eğilip doğrulurken.

iyi akşamlar kızlarr
bugün benim de kontrolüm vardı. ntsde sancı çıkmadı o yüzden alttan muayene de olmadım. açılmama falan bakmadı doktor. aralığın beşi son gün. o zamana kadar bebek gelmezse, açılman veya sancın olmazsa sezeryan önerebilirim bebek biraz iri bundan sonrası normal doğumu zorlar dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah 5 gün içinde kendi sancım gelir de normal doğum olur. gerçi bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama sezeryan olacaksam bu kadar beklemezdim bile. bunca zaman bekleyip de sezeryan olmak kötü olur gerçekten. bayan akıllı sanırım sen de aynı durumdasın canım. allah hakkımızda hayırlısını versin, sağlıkla gelsin bebişler kısmet artık..

sen ben ve inancc kaldık canımm inancc da pazartesi sezeryan olcak sanırım.. senle aynıyız benimde 4 aralık son gün .. inşallah ikimizde sağlıklı doğumlar yaparızz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. benimde moralim bozuktu biraz.. ama daha iyim şimdi .. kız bebekler geç olurmuş .. benim bebeğimde iri ama son güne kadar bekliyoruz 4 aralığa kadar normal doğum olmazsa bende hemen sezeryan olcam beklemicem artık hayırlı doğumlar bizim olsun canım

Yazamadim canim dr kontrol etti dikislerii kotu gorunmuyor dedi ben korktum biraz da giderken cunku kan geliyor dikis yerimden cok az nokta kadar ben de acilma fln var diye korkmustum iltihap da yok dedi baticon verdi iste bi de bi fitil onlari kullancam baya rahatsizlik veriyor ya geceleri ozellikle zor oluyor o uykulu halde kalk otur surekli ins bi an once iyilesir sen de dikkat et kendine canim bebislerle ilgilenirkwn bazen kendimizi ihmal ediyoruz biraz heralde

Evt cnm ucaga bindik ama soylemedik hic aklima gelmedi.belki basinctandir dimi.isitme testinde degerler varmis en son 40a kadar gelmis o yuzden demisler %60yaklasik diye ben uyuttum esim goturmustu evimizin karsisinda zaten hastane.bir kulagin duyduguna kesin eminim ses o taraftan daha cok geldidiginde ya irkilerek ya da gozlerini kirparak tepki veriyor.bilmiyorum hemen duymuyor damgasini vuracaklar sanki.esim iste israr ederek bugun 2.testi yaptirtti.kbbye de goturdu halbuki dun cocuk dr.u kulagina cihazla bakti eger sorun olsaydi soylerdi dedim dinlemedi.kbbye de baktiracam uzmanindan ogrenecem belki kir vardir dedi.bera testi daha guvenilirmis sonuc olarak oyle demis teknisyen.Icimi biraz rahatlattin demek yuzddelik bir oran verilmiyor bu testte.onlara kalsa hemen dosyaya islicekler.bazen cok mu ustune dusuyorum diyorum.bak ben yaptirmicam belki diyorsun benim de esiminde icimiz rahat etmiyor ama.ben bu lohusalik doneminde asiri sulu goz oldum.yogunbakim olayindan sonra kaybetme korkusu basladi.bazen uyurken bile basinda durrup izlemeler basladi.ne bilim sadece ben mi boyleyjm herkesmi ayni.icim rahat etmiyor bir turlu kesin sonuc almadiktan sonra.

canım hep aynıyız.korku hepimizde var.inşallah sonuç iyi çıkıcak için rahat edicek.dün akşam baktım basit bir testmiş.kulaklık falan takıyolar uyurken anlamıyomuş bile sonuçta ses dinleticekler.benim gittiğim özel hastanenin karşısında var görüntüleme merkezi emar ultrason falan çekilen yer orası yapıyormuş.bu sitedede vardı yorumlar bera testiyle ilgili genelde prematüre bebeklere yapılıyormuş. birde hastanede bana ücret alan kızlar dedilerki yoğun bakımda kaldımı hayır dedim o zaman gerek yokki dediler.ama bebek hemşiresi istedi işte yapılmasını doktorda 2 3 aylıkken yaptır dedi.benimde içim rahat etmiycek yaptırmazsam.

Celincim canim benim yipratma kendini her sey yoluna girecek korktugun gibi cikmayacak bak gor cok anlamiyorum bu isitme testinden de kendini uzme bebegine sutune de yansiyabilir evet insanin canindan bi parcayla imtihan olmasi zor gercekten ama hep iyi dusun iyi olsun gececek hepsi ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…