tık tık tık.. kimse yokmuuu ???çoluga çocuğa karıştık topiği unuttuk bebişleriniz nasıl bu arada kızlar duydunmu gossip worldof kuzularnız gerçekten benziyor maşaallahh hepsinee bu arada bayanakilli doğurdumu ki acabaaaa
Canim hakikaten benziyorlar kk cocuklari iste :)) bizimkinin saci ayni gossip senin oglunun sacina benziyor simdi iyice dokuldu :) gozunun rengi de gri ama degisir daha iste bizim ailelerde renkli gozlu yok hic cekecek kimse de yok yani en fazla anneamnesine ceker ela olur cok isterim ela olmasini :)
bizde kakamızı yaparken çok zorlanıyoruz gaz damlası felanda vermemişti doktor 15. günden sonra başlıyor diye napcam bilmiyorum bugün ananeyle teyzeyi uğurladık o yüzden duygusalım biraz yarında kayınvalide geliyor benim memelerde çok kötüydü ağlıyordum hatta meme vermemeyi bile düşündüm bi an ama analık içgüdüsüyle anasın sen ana ana diye diye dayandımtık tık ben varım.sol kolumda kızım uyuyor sağ elimle yazıyorum.zombi gibiydim 1 haftadır.buraya da giremedim pek o yüzden.dün gece 2-6 arası uyudu kızım tabii ben de .çok mutluyum......mamayı bitirdik 1 haftadır vermiyoruz sadece emiyor.memişler yara oldu iyileşti şimdi 2.tura döndü yeniden yara.lansinoh kullanıyorum.
sizin bebişler ve memişler ne durumda?hepimize kolay gelsin kızlarrr
canım geçmiş olsun bizde kaka yapamıyoruz çok zorlanıyoruz popoya biraz zeytinyağı sürüyorum ama nafile :18:Annecikler nasilsiniz umarim siz ve kuzucuklariniz iyidir. Biz gaz sancilari ile bogusurken dun gece tikanarak uyandikoglum nezle olmus. Bugun hastane hastane gezdik. Cok kotu bi damlacik cocuk nefes alamiyo saatlerdir agliyo ( allahim kimseye vermesin keske ben olaydim diyorum ne zormus...
canımmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnn eşinle ereninle kereminleee tüm sevdiklerinleee birlikte topiğide unutmayarak tabiibenimki baya keltoş ama şimdi uzuyo saçları.yakındada dökülmeye başlar.benimkinin gözü kahve olucak gibi babasına benziycek yani :)
bizde kakamızı yaparken çok zorlanıyoruz gaz damlası felanda vermemişti doktor 15. günden sonra başlıyor diye napcam bilmiyorum bugün ananeyle teyzeyi uğurladık o yüzden duygusalım biraz yarında kayınvalide geliyor benim memelerde çok kötüydü ağlıyordum hatta meme vermemeyi bile düşündüm bi an ama analık içgüdüsüyle anasın sen ana ana diye diye dayandımbende lansinoh kullanıyorum şuan iyi hiç acı yok diyemem ama dayanılabilir
canım geçmiş olsun bizde kaka yapamıyoruz çok zorlanıyoruz popoya biraz zeytinyağı sürüyorum ama nafile :18:
canımmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnn eşinle ereninle kereminleee tüm sevdiklerinleee birlikte topiğide unutmayarak tabiimutlu yıllar diliyorumm
canım benim sağol.
bizimde gaz problemimiz feci şu anda bile ağlıyor bakamıyorum 2 dakka bile buraya ya
Annecikler nasilsiniz umarim siz ve kuzucuklariniz iyidir. Biz gaz sancilari ile bogusurken dun gece tikanarak uyandikoglum nezle olmus. Bugun hastane hastane gezdik. Cok kotu bi damlacik cocuk nefes alamiyo saatlerdir agliyo ( allahim kimseye vermesin keske ben olaydim diyorum ne zormus...
gaz sorunu bizdede var canım sen rezene iç birde çok ağlıyor ise sap simplex 2 damla doktor önerdi bize çok iyi geldi. yoksa ağlamaktan göbeği çıktı kuzumun napım bende verıyorum mışıl mışıl kendi çıkarıyo gazını.
Sagol canim size de gecmis olsun. Ayni dert bizde de var ben de zeytinyagi sürdüm, zeytinyagi derisini kizartti. Meger buranin elde yapilan yaglari asitliymis. Simdi sizden gelen sizma zeytinyagi bulup aldim da sürüyorum ama banamisin demiyo:/canım geçmiş olsun bizde kaka yapamıyoruz çok zorlanıyoruz popoya biraz zeytinyağı sürüyorum ama nafile :18:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIYAMAM BEN ONA
Canim dogum günün kutlu olsunn. Ailenle huzur dolu, saglikli uzuuun ömürler diliyorum :)
Ben de kiyamiyorum sesi adam gibi olmus( doktor cigerine inmesinden korkuyo offf anlamadim odadan cikarmiyorum nasil hasta oldu. Tek gelen kp oldu eve, o tasiyicilik yapti heralde. Anlatamiyorum bu cocugun oyun cocugu olmadigini
Uyandiramiyorum bitürlü memeyi de istemez oldu. Sabah kontrolumuz var insallah cigere inmemistir(((
Sagol canim size de gecmis olsun. Ayni dert bizde de var ben de zeytinyagi sürdüm, zeytinyagi derisini kizartti. Meger buranin elde yapilan yaglari asitliymis. Simdi sizden gelen sizma zeytinyagi bulup aldim da sürüyorum ama banamisin demiyo:/
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIYAMAM BEN ONA
Canim dogum günün kutlu olsunn. Ailenle huzur dolu, saglikli uzuuun ömürler diliyorum :)
Ben de kiyamiyorum sesi adam gibi olmus( doktor cigerine inmesinden korkuyo offf anlamadim odadan cikarmiyorum nasil hasta oldu. Tek gelen kp oldu eve, o tasiyicilik yapti heralde. Anlatamiyorum bu cocugun oyun cocugu olmadigini
Uyandiramiyorum bitürlü memeyi de istemez oldu. Sabah kontrolumuz var insallah cigere inmemistir(((
Geçmis olsun cnm. İnsallah hemencik atlatirsiniz. Benimkide mama yerken hırliyor. Hep hapsiriyor ve arada öksuruyor. İnsallah hasta olmaz daha cokk kucukler. Hergun burun sreyi damlatip burun aspiratörüyle temizliyorum. Yinede burnu tikanio. Terlio arada sirada. Sanirim cok sicakta bebekleri hasta ediyormus. Ne giydirecegimi sasirmis durumdayim
Bayan akilliyi bekliyorduk o da dogurmus.kalmadi doguran hadi topigimizin bebekleri hayirli olsun.allahim hayirli zamanda asrasultana da nasip etsin dualarimiz onunla.o bir gelecek pir gelecek :)))kızlar günaydın hepinize selam ben bayanakkılının arkadaşıyım size haber vermemi sölemişti boyun borcu söleyeyim dedim gecen perşembe kızımız dünyaya geldibugun gidecem onlara size haberlerini veririm hepinizin bebeşi hayırlı olsun güle güle büyütün darısı basımıza bir solukta kendinize ii bakın
Bayan akilliyi bekliyorduk o da dogurmus.kalmadi doguran hadi topigimizin bebekleri hayirli olsun.allahim hayirli zamanda asrasultana da nasip etsin dualarimiz onunla.o bir gelecek pir gelecek :)))
kızlar günaydın hepinize selam ben bayanakkılının arkadaşıyım size haber vermemi sölemişti boyun borcu söleyeyim dedim gecen perşembe kızımız dünyaya geldibugun gidecem onlara size haberlerini veririm hepinizin bebeşi hayırlı olsun güle güle büyütün darısı basımıza bir solukta kendinize ii bakın
gaz sorunu bizdede var canım sen rezene iç birde çok ağlıyor ise sap simplex 2 damla doktor önerdi bize çok iyi geldi. yoksa ağlamaktan göbeği çıktı kuzumun napım bende verıyorum mışıl mışıl kendi çıkarıyo gazını.
Kizlar bebisleriniz 1 ayda kac gr aldi. Doktorumuz moralimi bozdu biraz. 24 gunluk bebegim 600 gr almis. Cok az dedi. En az 1 kilo almaliymis. Ama daha 24 gunluk bu bebek ve dogdugu kilosundan hesaplio. Bebek dogdogu kiloda kalmioki sisligi falan derken 200 gr verio. Sizin kilo durumlari nasil
Canim hayirli olsun bebisin gozun aydin :) gaz bizvde de var daha damla almadik ilkel yollarla gecirmeye calisiyoruz :) iyi bak kendine de bebisine de :) cok guzel masallah cok tatli bi bebek allah bagislasin canim
Hic moralini bozma cnm.bosuna uzmus seni dr. Benimki ayda 1 kiloya yakin aldi dogum kilosundan hesapliyorlar.boyuda 6cm uzamisti.ben odemi attigi kilodan hesaplamistim oyle degilmis.anne sutu aliyorsa hic korkma.benimki masallah canavar gibi mama ve anne sutu alipta 1 kilo almissa seninki bence gayet normal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?