Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah hadi hayırlı haberlerle gel bekliyozzzz...
kızlar benim sat 17 şubat..bu durumda bebeğim 6 haftalık mı oluyor 5 haftalık mı..
mide bulantım henüz yok umarım hiç olmaz acaba bulantılar için erken mi...başlayacak diye ödüm kopuyor...
Canım seninle sat daşız..benimde doktorum kaç haftalık hamile oldugumu söylemedi...
canım senle satımız aynı sende degişiklikler başladımı .benim sadece gögüslerim hassas ve arada bir midem bulanıyor.bebişlerin dogum tarihi aynı baksana inşallah dogumdan sonrada beraber büyütürüz bebişleri:)
kızlar benim sat 17 şubat..bu durumda bebeğim 6 haftalık mı oluyor 5 haftalık mı..
mide bulantım henüz yok umarım hiç olmaz acaba bulantılar için erken mi...başlayacak diye ödüm kopuyor...
Merhaba arkadaslar bende cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. Kan testim cumartesi 288 cikmisti. Sat16 subat. Benimki gec dollenmeymis henuz cok yeni dedi doktor cuma gunu ultrasonla bakilcak. Sata gore 5+2 ama bence daha 4 haftalik bile degilbundan sonrasi Allahin taktiri insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini olusumunuda goruruz. Sizleride tebrik ederim
2 günde bir 2 ye katlandıgına göre hızla buyur ınsallah.
sende bulantı falan var mı nasıl hissediyosun kendini ??
canım aynıyız 5 haftalık oluyoruz.benimde başlamadı merak etme.ama başlar az kaldı![]()
Bulantım hiç yok..gayet iştahlıyım,ama tuhaf gelio,midemin bulanması gerekiyor.Ayrıca kanamam çok koyu kahverengine döndü...cok moralim bozuk..randevu aldım yarına bakalım dr. Ne diyecek??
Kızlar 17 şubat ne kadar uğurluymuş dimi.şubat ayında mart ayında hamile kalan arkadaşlarım
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bol su içmeyi ihmal etmeyin.
ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM AMA DEĞERLER HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK .yARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .BETA 2619 BUNA MI BAKILIYOR BİR ÇOK SONUÇ VAR.BİRDE DOKTORA NE ZAMN GİTMEM GEREK KAÇINCI HAFTA KALP A.+KESE GÖZÜKÜYOR FİKRİ OLAN LÜTFEN:))
Kızlar 17 şubat ne kadar uğurluymuş dimi.şubat ayında mart ayında hamile kalan arkadaşlarım
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bol su içmeyi ihmal etmeyin.
hakikaten 17 şubatta ne çok hamile kalan var..bakalım doğumu ne zamanlarda yapıcaz kısmetse :))