mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar benim sat 17 şubat..bu durumda bebeğim 6 haftalık mı oluyor 5 haftalık mı..
mide bulantım henüz yok umarım hiç olmaz acaba bulantılar için erken mi...başlayacak diye ödüm kopuyor...

Son düzenleme:
amin canım inşallah hadi hayırlı haberlerle gel bekliyozzzz...

Kizlaaaaaar mujdeler olsuuuuun ;)) ciktim doktordan.gorduk keseyi.tam istedigimiz yerde dedi degerlerin cok iyi cikmis dedi.2 hafta sonra kalp atislarini dinleriz detayli testlerini yapariz dedi.kizlar ben 2 hafta nasil bekliycem kalp atislarini duymak
İcin offf iki hafta cok uzun degil mi yaaa

kızlar benim sat 17 şubat..bu durumda bebeğim 6 haftalık mı oluyor 5 haftalık mı..
mide bulantım henüz yok umarım hiç olmaz acaba bulantılar için erken mi...başlayacak diye ödüm kopuyor...

Canım seninle sat daşız..benimde doktorum kaç haftalık hamile oldugumu söylemedi...

canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii:1:
Bu arada sevgili sattaşlarimm.benim de sat 17 subat.
Henuz 5haftaligizzz:1:

canım senle satımız aynı sende degişiklikler başladımı .benim sadece gögüslerim hassas ve arada bir midem bulanıyor.bebişlerin dogum tarihi aynı baksana inşallah dogumdan sonrada beraber büyütürüz bebişleri:)

Çok şükür şimdilik rahat geçiriyorum, inşallah böyle de gider 9 ay :) benimde göğüslerim çok hassaslaştı, karnım acıkınca midem bulandığı için 2 saatte bir meyve, yoğurt, çubuk kraker az bir şey atıştırıyorum geçiyor hemen.. birde normal mi bilmiyorum ama karnım belirginleşmeye başladı hemen kendime hamile pantolonu bile aldım :)) bir an önce hamile tshirtleri de giymek istiyorum çok heveslendim :49: inşallah bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz birlikte canım :)

canım aynıyız 5 haftalık oluyoruz.benimde başlamadı merak etme.ama başlar az kaldı :(

Merhaba arkadaslar bende cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. Kan testim cumartesi 288 cikmisti. Sat16 subat. Benimki gec dollenmeymis henuz cok yeni dedi doktor cuma gunu ultrasonla bakilcak. Sata gore 5+2 ama bence daha 4 haftalik bile degil:-) bundan sonrasi Allahin taktiri insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini olusumunuda goruruz. Sizleride tebrik ederim.

Merhaba arkadaslar bende cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. Kan testim cumartesi 288 cikmisti. Sat16 subat. Benimki gec dollenmeymis henuz cok yeni dedi doktor cuma gunu ultrasonla bakilcak. Sata gore 5+2 ama bence daha 4 haftalik bile degil:-) bundan sonrasi Allahin taktiri insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini olusumunuda goruruz. Sizleride tebrik ederim
2 günde bir 2 ye katlandıgına göre hızla buyur ınsallah.

Kızlar 17 şubat ne kadar uğurluymuş dimi.şubat ayında mart ayında hamile kalan arkadaşlarım
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bol su içmeyi ihmal etmeyin.

İnsallah canim:-) sende belirti varmi. Benim sadece arada kasiklarim batiyo birde sık idrara cikiyorum. Goguslerimde bi hassasiyet yok. Normaldir umarim

ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM AMA DEĞERLER HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK .yARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .BETA 2619 BUNA MI BAKILIYOR BİR ÇOK SONUÇ VAR.BİRDE DOKTORA NE ZAMN GİTMEM GEREK KAÇINCI HAFTA KALP A.+KESE GÖZÜKÜYOR FİKRİ OLAN LÜTFEN:))

sende bulantı falan var mı nasıl hissediyosun kendini ??

Bulantım hiç yok..gayet iştahlıyım,ama tuhaf gelio,midemin bulanması gerekiyor.Ayrıca kanamam çok koyu kahverengine döndü...cok moralim bozuk..randevu aldım yarına bakalım dr. Ne diyecek??

Bulantım hiç yok..gayet iştahlıyım,ama tuhaf gelio,midemin bulanması gerekiyor.Ayrıca kanamam çok koyu kahverengine döndü...cok moralim bozuk..randevu aldım yarına bakalım dr. Ne diyecek??

kanaman umarım önemli değildir..normal olduğu söyleniyor..
benim olmadı kanamam hiç çok şükür dinlen bol bol canım sen..

Kızlar 17 şubat ne kadar uğurluymuş dimi.şubat ayında mart ayında hamile kalan arkadaşlarım
İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

hakikaten 17 şubatta ne çok hamile kalan var..bakalım doğumu ne zamanlarda yapıcaz kısmetse :))

Kızlar ben martın 14 de üstüne gördüm.2 buçuk gün lekelenme oldu bitti..bende adet oldum die adetin 3. ve 5. günü toplam 2 su bardağı soğan suyu içtim....acaba bebişe bi zararı olmuşmudur????:18: kanamam o yüzden gelio olabilir... Yarın olsada dr.a gitsem.

ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM AMA DEĞERLER HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK .yARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .BETA 2619 BUNA MI BAKILIYOR BİR ÇOK SONUÇ VAR.BİRDE DOKTORA NE ZAMN GİTMEM GEREK KAÇINCI HAFTA KALP A.+KESE GÖZÜKÜYOR FİKRİ OLAN LÜTFEN:))

Hayırlı olsun canım beta hcg değerine gebelik var mı yok mu diye bakılıyor ama onun yanında kan testi sonuçlarını doktorun ya da hemşire değerlendirmeli, kan değerlerine vs bakılmalı, ben 6 haftalıkken gittim doktora ilk, kesemizi de kalp atışlarımızı da duyduk bence 6. haftadan sonra gitsen daha detaylı bilgi alabilirsin

hakikaten 17 şubatta ne çok hamile kalan var..bakalım doğumu ne zamanlarda yapıcaz kısmetse :))

kızlar sat 17 şubat amaaaa dikkat ederseniz genelde martta yumurtladık..mesela ben 3-4 mart...
mart kedisiyiz ayollllllllllllllllllllllllll:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X