canlar nasılsınız bebişleriniz nasıl kimim85 bende ilk 3 ay kullandım canım tek sorun bayağı uyutuyordu halsiz düşüyordum allah yardımcın olsun canım goosip canım sakın üzme kendini tamm mı herşey çok güzel olucak evede çıkmışsın gözün aydın dikkat et kendine Allahtan hiçbişey olmaz inşaallah bebişini düşün kendine iyi bak. Asracım ne dicem bi arkadaş vardı bugün hamile haberini aldım inşaallahh seninde haberini alcaz bence hamile olabilirsin içime öyle doğuyor. Kızlar bugün şeker testini yaptırdım 100,5 çıktı değerim doktor iyi dedi şükür bişey çıkmadı rahatım yani

darısı sizlere inşaallahh bende kayınvalidemlere gitiğimde korkuyorum hiç hareket etmiyor benim kız orda annemlerde sese ilgiye okşanmaya alıştı herhalde

orda çıtı çıkmıyor karnımı seve seve hareketlerini duymaya çalışıyorum gece bende yatamıyorum çok hareketli oluyor uykudan bile uyandığım oluyor .. diğer kızlar nasılsınız alipek ipeksin cellin duydunmu serap wordolf çağlasam mı ve diğerleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın haa ankaradakiler bu arada bugün park yatak baktım anafartalar çarşısında 3. katta bi mağaza var süper şeyler var park yatak baktım çok güzeldi cumartesi alcak annem 150 175 tl