mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
sabah eşimle hastaneye gittik doktor ultrasonla baktı nst ve çatı muayenesi istedi sancı çıktı biraz 70 di galiba. çatı muayenesinde de ebe doğurursun merak etme herşey normal dedi ama çatala oturunca ay ben düşecek gibiyim dedim :9: doktora indik doktor 30 u doğum tarihi görünüyor cumartesi gününe kadar olmazsa 2 aralıkta suni sancıyla deneriz ama bilki suni sancının yüzde 40 ı doğumla sonuçlanıyor yüzde 60ı sezaryenle dedi 30 una kadar doğurmazsan her gün kontrole geleceksin ki bebeğin kakasını yutma ihtimali olabiliyor o gibi durumda da hemen sezaryene alırım haberin olsun dedi. hayırlısı olsun yaa benim kızı görseniz keyfi yerinde bakalım ne zaman gelicek öğleden sonra eşimle dolmuşla gidilecek yerlere yürüyerek gitmeyi düşünüyoruz doktor yürü yürü yürü başka bişey istemiyorum senden dedi bu akşamda gelebilir yarında belki 2 aralığı bekler dedi hayırlısı olsun sağ salim sağlıklıca doğsunda önemli olan o

çatır çatır doğurursun inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek:

Ben de cok gaz cikarmayi beceremiyorum babasi cikartiyor. Eger o yoksa ugrasiyorum cikmayinca sonra kendi cikariyo ama bi miktar sut de geliyo kusuyo yani

aynen cnm esim bu konuda benden iyi annem ben cıkaramıyoruz esim bizden daha iyi arada cıkartıyor belkide gazı yoktur :))) tam uykuya dalıyor birde hıckırık tutmazmı acıyo gozlerı gece 3-5 nobetlerdeyimm :1:

Bana da dun bir arkadas tavsiye etti denemedim ama sab simlex diye bir gaz damlasi varmis piyasadaki en etkili gaz damlasiymis ve kana karismadan idrarla atiliyormus.midede ve bagirsakta biriken kucuk gaz kabarciklarinin bir araya toplanip cikmasini sagliyormus.yarin bir denicem.

vayy onun bile caresine bulmuslar bi kere cok aglıyodu naz kaynanam gorumcem yaptılar kimyonu içer içmez cıkardı gazdan emmiyodu bile cıkarmıstı o zmn sonrada emdi arada bi denenebilir senin dediğinde mantıklı dene bakalım bize de soyle cnmm

bir de bu siteyi buldum çok güzel yazılar varrr

Dr.Sears-Bebeklerin Uykusu ve Öğrenmemiz Gerekenler | Uykusuz Anneler Klübü

:emir_bebek::emir_bebek:

şu yoruma bakın maşallah sizinkiler de böyle olur inşalllah (şu yazının altındaydı http://www.uykusuzanneler.com/uyuyoruz-buyuyoruz-2-aylik-bebegi-ile-cigdem-annenin-uyku-deneyimleri/ )

""şu ara 6. ayımızı bitirmemize 1 haftamız var ve biz hala çok güzel uyuyoruz.

hala yatağına koyunca kendi uyuyor. hala geceleri sadece 2 kez uyanıyor, o da hala anne sütü aldığımızdan. emiyor ve uykusuna devam ediyor.

ben sizlerle paylaşırken buna temel olduğunuz için teşekkür etmek niyetindeydim. hala da öyle. teşekkürler çok uykusuz annelere.
umarım birilerine de biz ışık oluruz… sevgiler""

Son düzenleme:
internette bişey buldum umarım işinize yarar

https://www.youtube.com/watch?v=WZnD-bjkpO8

şu cümle beni bitirdi "bob sears bi psikiyatrist ve harika uyku uyuyan 3 çocuğun babası"

inşallah başarırsınız............

Şuan uyku haram gene ya. Çünkü 2 saatte bir emziriyorum yarım saat emiyo 15 dakika gazını çıkarmaktadır uğraşıyorum 15 dakika altını değiştirmekle bizimki nefret ediyo alt değişiminden kıyameti koparıyo sonra tekrar uyuması içim e bebeğim muhabbetleri bi bakıyorum gene emzirme saati gelmiş :) 40 ı çıkana kadar buböyle gitcek sanırım

sabah eşimle hastaneye gittik doktor ultrasonla baktı nst ve çatı muayenesi istedi sancı çıktı biraz 70 di galiba. çatı muayenesinde de ebe doğurursun merak etme herşey normal dedi ama çatala oturunca ay ben düşecek gibiyim dedim :9: doktora indik doktor 30 u doğum tarihi görünüyor cumartesi gününe kadar olmazsa 2 aralıkta suni sancıyla deneriz ama bilki suni sancının yüzde 40 ı doğumla sonuçlanıyor yüzde 60ı sezaryenle dedi 30 una kadar doğurmazsan her gün kontrole geleceksin ki bebeğin kakasını yutma ihtimali olabiliyor o gibi durumda da hemen sezaryene alırım haberin olsun dedi. hayırlısı olsun yaa benim kızı görseniz keyfi yerinde bakalım ne zaman gelicek öğleden sonra eşimle dolmuşla gidilecek yerlere yürüyerek gitmeyi düşünüyoruz doktor yürü yürü yürü başka bişey istemiyorum senden dedi bu akşamda gelebilir yarında belki 2 aralığı bekler dedi hayırlısı olsun sağ salim sağlıklıca doğsunda önemli olan o

Konuş kızımla gel annem de Neşe kuşunu örnek al de 30dan beri gelmeye çalıştı de :) yürüyecem diye de yollarda doğurma tabi :)

Kızlar ya ben affedersiniz doğumdan beri ben hala kabızım yani günde bi defa gidebiliyorum ama her tuvalete gidişte ağlıyorum resmen sizde de var mı? :5:

Kızlar ya ben affedersiniz doğumdan beri ben hala kabızım yani günde bi defa gidebiliyorum ama her tuvalete gidişte ağlıyorum resmen sizde de var mı? :5:

canım hiç çekme bu zorluğu hemen eşine söyle Magnesie Calcinee SABA Toz alsın eczaneden.bir ölçek 1 bardak suya akşam koy iç üstüne birkaç bardak su daha iç hemen çıkıyorsun.ben ilk günler çok kötüydüm doktor bunu yazdı kullandım hemen rahatlattı.bir gün içip bir gün ara vericeksin ama ben 1 kez kullandım.evde bulunsun çok işe yarıyo :)

kızlar biz bu gece biraz uyuduk ama bugünde gündüz uyumuyoruz.sanırım gaz olayımız başladı bizimde sürekli emiğp duruyo gaz birikiyo heralde akşam devam ederse bende deneim kimyonu.gerçi bize doktor hastaneden çıkarken aldırdı gaz şurubu.birde kızlar d.vit verdilermi sizin bebişlere kullanıyomusunuz 15.günden itibaren diyo reçetede.birde 1 aylıkken kalça çıkığı filmi istedilermi sizden çağlasammı sen çektirdin mi?
duygucum sen bol bol yürü bakalım inşallah normal doğum yaparsın canım.

serapbebekistiyor dün kontrole gidicekti doğurdumu yoksa :4: girer girmez haber ver canım merak ediyorumm. bu arada celiincim senin ve diğer tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmmmm:72:
yok canım daha doğurmadım beklemedeyiz bizde. hadi gel artık diye konuşuyorum oğlumla. annem geldi ctesi günü o yüzden bakamadım buraya. ctesi gittik kontrole oğlum 3600 gr olmuş. boyu da 55 cm dedi. bana biraz uzun geldi yeni doğan kıyafetleri giyemicek oğlum böyle doğarsa :1: nstde sancı çıktı gene ama doğum sancısı değil dedi doktor.heyecan dorukta bekliyorum.
celin bu arada resimler çok güzel çıkmış bayıldım. allah hepimize evlatlarımızla, eşimizle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahh. aminnn..

yok canım daha doğurmadım beklemedeyiz bizde. hadi gel artık diye konuşuyorum oğlumla. annem geldi ctesi günü o yüzden bakamadım buraya. ctesi gittik kontrole oğlum 3600 gr olmuş. boyu da 55 cm dedi. bana biraz uzun geldi yeni doğan kıyafetleri giyemicek oğlum böyle doğarsa :1: nstde sancı çıktı gene ama doğum sancısı değil dedi doktor.heyecan dorukta bekliyorum.
celin bu arada resimler çok güzel çıkmış bayıldım. allah hepimize evlatlarımızla, eşimizle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahh. aminnn..

oh maşallah hayırlısıyla gelsin bebişin.çok uymayabiliyo ultrasonla doğum kilosu boyu.sağlıklı olsun yeterki doğumdan sonra bol bol emzir annesi bize 2 saatte bir dediler gerçi ben uymadım her ağladığında emzirdim.yinede sarılık oldu bol bol emzirmek gerekiyo çişiyle kakasıyla attı çok şükür.başta güçsüz emdiğinden hemen süt gelmiyo ama sabır işi sütün bol olsun şimdiden canım.

kızlar biz bu gece biraz uyuduk ama bugünde gündüz uyumuyoruz.sanırım gaz olayımız başladı bizimde sürekli emiğp duruyo gaz birikiyo heralde akşam devam ederse bende deneim kimyonu.gerçi bize doktor hastaneden çıkarken aldırdı gaz şurubu.birde kızlar d.vit verdilermi sizin bebişlere kullanıyomusunuz 15.günden itibaren diyo reçetede.birde 1 aylıkken kalça çıkığı filmi istedilermi sizden çağlasammı sen çektirdin mi?

Canım vitamine başladık biz 15.gün.ögünde 3 damla veriyoruz. Kalça filmi 45. Gün dediler bize

oh maşallah hayırlısıyla gelsin bebişin.çok uymayabiliyo ultrasonla doğum kilosu boyu.sağlıklı olsun yeterki doğumdan sonra bol bol emzir annesi bize 2 saatte bir dediler gerçi ben uymadım her ağladığında emzirdim.yinede sarılık oldu bol bol emzirmek gerekiyo çişiyle kakasıyla attı çok şükür.başta güçsüz emdiğinden hemen süt gelmiyo ama sabır işi sütün bol olsun şimdiden canım.
evet canım sağlıklı olsun da insan başka bişey istemiyo. boyu kilosuna falan takılmamak lazım. inşallah sütüm olur da dediğin gibi bol bol emziririm oğlumu.

3gündür acd3 vitamini kullaniyoruz 10damla. 2gündür armin gazlaniyo ama ne gaz.. Saatlerca agliyo. Artik vitamine bagladim bu aglamayi. Doktoru aradim evet gaz yapar dedi:( dvit diye bisey varmis yarindan itibaren onu deniycekmisiz. Mis gibi uyuyan cocugu kaldirdim emzirdim acd3 verdim cocuk kivraniyo simdi:( allahim bize yardim et nolursun o agladikca icim parcalaniyo :(

3gündür acd3 vitamini kullaniyoruz 10damla. 2gündür armin gazlaniyo ama ne gaz.. Saatlerca agliyo. Artik vitamine bagladim bu aglamayi. Doktoru aradim evet gaz yapar dedi:( dvit diye bisey varmis yarindan itibaren onu deniycekmisiz. Mis gibi uyuyan cocugu kaldirdim emzirdim acd3 verdim cocuk kivraniyo simdi:( allahim bize yardim et nolursun o agladikca icim parcalaniyo :(

Off ya sıcak havluyla sırtını falan sıvazlıyo musun çok kötü ya Allah yardımcın olsun biz devir kullanıyoruz arada oluyo gaz sorunumuz

Konuş kızımla gel annem de Neşe kuşunu örnek al de 30dan beri gelmeye çalıştı de :) yürüyecem diye de yollarda doğurma tabi :)
neler neler diyorum tık yok ara ara yoklayan sancılar dışında onunda devamı gelmiyor heycanlanıp saate bakıyorum bir daha sancı mancı gelmiyor :10:
aminn canım inşaallahh hayırlısıylaa.. biraz önce geldik eşimle yürüyüşten celiin bilir ofis diye bi yer var oraya gittik dolaştık eve geldik otobüs dolmuş kullanmadık şuan ayaklarımın halii yokk :8:
benim kız 3100 canım maşaallah senin oğlan arda kerem gibi tosun olcak ben fl ile 7 yi çarptığımda 50 çıkıyor eğer doğruysa o

canım madem gaz yapıyormuş neden söylememiş başta diyorum oranın doktorları poktan diye :9:

canım madem gaz yapıyormuş neden söylememiş başta diyorum oranın doktorları poktan diye :9:

Caniiim insallah normal dogurursun. Yarin aksam gelir nazli kizin bi bakmissinn madem bugun ayaklarinin gucu yok bi gun dinlen diye muddet werdim:) hayirlisiyla saglikla gelsin bakalim kuzucuk. Gerci ben son gece cok aglamistim benden almasinlar yavrumu ben ona ömür boyu karnmda bakarm diye. Ne manyak bi ruh halim varmis :)) hakikaten hepsi poktan cnm gelip bi görseniz.. Alistik gerci biz artik :/

Off ya sıcak havluyla sırtını falan sıvazlıyo musun çok kötü ya Allah yardımcın olsun biz devir kullanıyoruz arada oluyo gaz sorunumuz

Sicak zeytinyagiyla ovdum sicak havlu koydum. Buldum ama vitaminden oluyo. Dr vitamini degistirdi yarindan sonra olmicak insallah. Misil misil uyuyan cocuga damlatinca kivraniyo. Kucakta uyudu simdi yatagina koysam uyanip agliycak diye kucakta tuttum duruyoruz öle. Olsun o aglamasin da ben tutarim süt saatine kadar :)

Back
X