Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

yarın 35. haftamız bitiyor, 12 kilo aldım. son 1 ayda ilo veren bile varmış bakalım kaç kiloyla bitircez

bugün sabah tartıldım 81 olmuşum
daha 3 hft önce 79 dum. o günden beri deli gibi tatlı yiyiyorum. niye yaptım böyle yaa. oldu mu sana 13 kg! bugünden itibaren dikkat edicem desem de cnm habire tatlı istiyo. güya kız bebiş bekliyorum. bir de erkek beklesem nolcak acep

37 +0 dayız 58 le başladık şu anda 74 kiloyum.....artık önceki kadar iştahım kalmadı...hamileliğin son zamanlarında bebek kilo aldı ama ben verdim ....

ben yedinci ayıma 14 kilo almış olarak girmiştim sonra gebelik şekeri çıkınca diyete başladım o gün bu gündür kilo almıyorum. bebeğim besleniyor ama sanırım ben aldığım fazlalıkları veriyorum hala 14 kilo almış görünüyorum. bu kadar az yemeye kilo alacağımı hiç sanmıyorum ama bakalım. her işte bir hayır varmış diyet olmasaydı ben bu yemeyle fil gibi olurdum heralde 20-25 kiloyla

36+3 teyim ve 77 kilo oldum.....

34+5'teyim ben de. 60 kilo ile başladım ve şuanda 75 kiloyum. 15 kilo aldım dolayısıyla ve çok aldığımın farkındayım :) Çok su içip sağlıklı da besleniyorum ve toplamda 17 kilo alarak falan bu işi tamamlamaya çalışacağım, bakalım :)

Ama çook heyecanlıyım ben ya, hani Mart'da doğsa çok güzel olur evet de, sabırsızlanıyorum kucağıma almak, öpüp koklamak için, napacağım beeen :)

63 kılo ıle basladım

12 hafta 1 kılo
16 hafta 3 kılo
20 hafta 3 kılo
24 hafta 4 kılo
28 hafta 2 kılo
32 hafta 3 kılo
36 hafta 3 kılo 82 kılodayım

40 hafta ? kılo :)

Ben de 67 ile basladim hayatimda en kilolu olduğum zaman hamile kaldim şu an 35+3te 12 kilo almış durumdayim ve sabah akşam dogum sonrasi kilo verenlerin yazdiklarini okuyorum kac kilo verebilirim diye dusunup tasiniyorum. Sisko bir anne olmak istemiyorum dogumdan 6 ay sonra 60 kiloya yaklasabilsem keşke çünkü gebelik oncesi son 5kiloyu 3 aydan kisa bir sürede almışım haberim yok gecen sene yılbaşında 60 kiloydum

Bu arada biz de sabirsiziz marti beklemesek de olur :) özellikle eşim 2 haftadir "ebru gidelim de sezercik yaptiriverelim dogsun artik kerata" diyor :) umarim dogum sonrasi da böyle aşkla sever kızını :) ciddi ciddi erken doğsa uzulmeyecegiz

Bana da yıllarca çok zayıfsın çok zayıfsın dediler, sonra evlendim ve ben de senin gibi en kilolu olduğum halimle başladım hamilelik yolculuğuma :) Şu bekarlara asla kilo al demesin büyükler.
Alacağımız kadar almısız zaten delipisicik artık bundan sonrası için dikkat etmek lazım.

86 kg 170 cm ile hamile kaldım 32. Haftamda ve 93 kgdayım minik hanim ise 2065 kg 44 cm doktorum iyi gittigimi soluyo ama keske su belimdeki fitik olmayaydi iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…