Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

aman Allahım 5,5 kg alıp Allah sonumuzu hayır etsin diyenler var. Ben hiç bu sayfayı okumayayım o zmn. Moralim bozulmasın. 28+6 dayım ve 10 kg aldım. Daha bebek 1330 gr. Yani en az 2 kg o alacak doğal olarak 14-15 kg ile tamamlarsam iyi

ayyyy az içimi rahatlattınız ben de dün aynı şeyi düşündüm ya hep az kilo alanlar yazıyor ya da ben uçuyorum diye düşündüydüm:))

83 le hamile kaldım şuan 85im ama çook sıkı diyet yapıyorum 91 olmuştum şeker çıkınca diyet yapmaya başladım :)

Kızlar ilk hamileliğimde 47 kg ile hamile kaldım,62 kg ile doğum yaptım.Kızım 3.460 gr.dı. .Şimdi 49 kg ile hamile kaldım veeee 58 kg oldum. Sanırım bu sefer daha fazla alacağım (

Kızlar ilk hamileliğimde 47 kg ile hamile kaldım,62 kg ile doğum yaptım.Kızım 3.460 gr.dı. .Şimdi 49 kg ile hamile kaldım veeee 58 kg oldum. Sanırım bu sefer daha fazla alacağım (

bence aynı gidiyor gibisin canım kafana takma
ben ilkinde 20 kg aldım.
şimdi 30.haftada 8 kgdayım. 12 ile kapatmak istiyorum inşallah olur. Bebişimin durumu iyi, kilosu normal. Aşağı yukarı ilk kızım gibi 3.450 gr doğarmış

Cnm sen kaç haftalık gebesin birde kaç kg aldın akşamları genelde ne yiyorsun:)

BEnde 82 ile başladım. 30. Haftam yarın bitiyor ve ben bugün tartıda 87 kilo idim. Toplam 5 kilo almışim.
Evet dikkat ediyorum ama çok da değil. Hamur işi tatlı falan yapmayı bıraktım evde. Hamilelik boyunca 3 kere tatlı yaptım sadece canım çok çekti diye. Evet evde yapmıyorum ama gittiğim yerlerde ikram edilirse de abartmadan nefsimi koreltecek kadar yiyorum.
Ekmeğe gelince ilk başlar zaten iştahım yoktu ama son bi kaç aydır yiyorum valla hemde günde yarım ekmek yiyorum beyazindan. Ama ben 2 ana öğün 2 ara öğün yiyorum ara öğünler genelde meyva oluyor yoğurt yada. Akşamları yatmadan önce sütümü içip yatıyorum. Spor yürüyüş falan hak getire. ZAten sınavlarım nedeniyle sürekli ders çalışıyorum 2 aydır. Evimde sobali olduğu için hasta olmayayim diye odadan diğerine geçmiyortm mecbur kalmadıkça hareket sınırlı yani.
Şekerim falanda çıkmadı allaha şükür bebeğim de 29+0da 1400 gram 40 cm di 5 gün önden gidiyordu. GÖrenler sadece karnın büyüdü diyor kilonun 87 olduğuna bakmayın boy 1,73 olduğu için hiç ama hiç belli olmuyor.
Bende toplam 10 kilo ile bitirmek istiyorum gebeligi eğer kızım tam gününde gelirse 9 haftam kaldı doğuma. 9 haftada 5 kiloyu geçmemek ümidiyle... :):)

sürekli yatan biri olarak rekor sanırım bende 30.hafta ve 12 kilo.....

ben de 29. haftamdayım 60 ile hamile kaldım ve 66.6 idim sabah tartıldığımda aslında çok kilo almadım ama benim derdim de doğumdan sonra kiloları veremiyorum kolay kilo verebilenler hiç üzülmesin bence dert etmeyin ve sağlıklı bir şekilde beslenin gitsin

iyi yapmışsınız zira kilolu başlamışsınız hamileliğe.
aldığınız kilolar da bebişe yaramış.
gebelik sonrasında inş arzu ettiğiniz kiloya kavuşursunuz
maşallah bebişinize

Sevgili Hamişler Ben de 59 ile hamile kaldım boyun 1.72 30 haftamın içindeyim ve tam 9 kilo aldım. Doktorum bana 1 kilo önden gidiyorsun ama sorun değil demişti. ben de sorun etmiyorum. Ben ki 60 rakamını tartıda görmemek için ne yediğine hep dikkat eden biriydim. şimdi önemli olan bebeğim. 70 küsürleri de görebilirim. şöyle en fazla 3-4 kilo alsam diye düşünüyorum.

Cnm sen kaç haftalık gebesin birde kaç kg aldın akşamları genelde ne yiyorsun:)

ben 30 haftalık hamileyim canım, 70 le başladım gebeliğe şimdi 79 bucuk kiloyum

ay akşamları çayla neler yemiyorumkii yememem lazım ama napıyım dayanamıyorum ,tuzlu tatlı bisküvilerden kuru yemiş çok yiyorum , meyve yerim çaydan sonra... şimdilik kilo alımı iyi gidiyo 1 bucuk aydır aynı kilodayım gram oynuyo,inşallah 85 i geçmem:18:

hehehehe 45 kilo ile hamile kaldım, şuan 60 kiloyum :) 32.hafta :)))))

32.haftadayim 9 kg aldim.Hedefim en basindan beri 12 kgydu.Bakalim tutturabilecek miyim? son haftalardaki ataklar onemli:)

32. haftaya 11.5 kilo ile girdim. son 2 ay artık 15 kiloyu geçmesem yeter :)

arkadaşlar benim durum biraz anormal ilerliyor. 5,5 kilo almıştım astım hastasıyım hastalandım yaklaşık 1 aydır çekiyorum 1,5 kilo vermişim yani 4 kilo ile devam ediyorum. zayıflayınca korktum doktora gittim ama çok şükür kızım kilo almış. bu durumum size moral bozukluğu olmasın çok az aldım diye çünkü normal olan sizlerin aldığı kilo. ben nette biraz araştırdım 31. haftada 9 kilo almış olmak normalmiş. ben şimdi üzüleyim mi sevineyim mi şaşırmış durumdayım

57 kg hamile kaldım 31. haftada şuan 70 kiloyum.. ilk iki gebeliğimde 25 er kilo almıştım tatlıyı çok yedim oğlanlarda..doğumdan sonra 1-1,5 yılda hiçbişey yapmadan kendiliğinden gitti.. tabi o zaman gençtim kolay kilo verdim şimdi 36 yaşındayım.. hamur işlerini çok yiyorum ama napiyim dayanamıyorum

52 ile başladım hamileliğe şuanda 63 olmuşum hatta 64 dün itibariyle
32 haftalık hamileyim olsun möhöm deeel veririz ne olcakki sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…