aman Allahım 5,5 kg alıp Allah sonumuzu hayır etsin diyenler var. Ben hiç bu sayfayı okumayayım o zmn. Moralim bozulmasın. 28+6 dayım ve 10 kg aldım. Daha bebek 1330 gr. Yani en az 2 kg o alacak doğal olarak 14-15 kg ile tamamlarsam iyi
Kızlar ilk hamileliğimde 47 kg ile hamile kaldım,62 kg ile doğum yaptım.Kızım 3.460 gr.dı. .Şimdi 49 kg ile hamile kaldım veeee 58 kg oldum. Sanırım bu sefer daha fazla alacağım(
iletini yeni gördüm canım, aynen senin yaptıklarını yapıyorum canım :) boğaza dikkat ettinmi tamam
tam bugday ekmeği yiyorum , şekerden uzak duruyorum, azcıkda dikat ediyorum gerçi bu aralar biraz kaçırdım ama
BEnde 82 ile başladım. 30. Haftam yarın bitiyor ve ben bugün tartıda 87 kilo idim. Toplam 5 kilo almışim.
Evet dikkat ediyorum ama çok da değil. Hamur işi tatlı falan yapmayı bıraktım evde. Hamilelik boyunca 3 kere tatlı yaptım sadece canım çok çekti diye. Evet evde yapmıyorum ama gittiğim yerlerde ikram edilirse de abartmadan nefsimi koreltecek kadar yiyorum.
Ekmeğe gelince ilk başlar zaten iştahım yoktu ama son bi kaç aydır yiyorum valla hemde günde yarım ekmek yiyorum beyazindan. Ama ben 2 ana öğün 2 ara öğün yiyorum ara öğünler genelde meyva oluyor yoğurt yada. Akşamları yatmadan önce sütümü içip yatıyorum. Spor yürüyüş falan hak getire. ZAten sınavlarım nedeniyle sürekli ders çalışıyorum 2 aydır. Evimde sobali olduğu için hasta olmayayim diye odadan diğerine geçmiyortm mecbur kalmadıkça hareket sınırlı yani.
Şekerim falanda çıkmadı allaha şükür bebeğim de 29+0da 1400 gram 40 cm di 5 gün önden gidiyordu. GÖrenler sadece karnın büyüdü diyor kilonun 87 olduğuna bakmayın boy 1,73 olduğu için hiç ama hiç belli olmuyor.
Bende toplam 10 kilo ile bitirmek istiyorum gebeligi eğer kızım tam gününde gelirse 9 haftam kaldı doğuma. 9 haftada 5 kiloyu geçmemek ümidiyle... :):)
Cnm sen kaç haftalık gebesin birde kaç kg aldın akşamları genelde ne yiyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?