52 ile başladım hamileliğe şuanda 63 olmuşumhatta 64 dün itibariyle
32 haftalık hamileyimolsun möhöm deeel veririz ne olcakki sağlık olsun
68 kg ıle hamıle kaldım.32+3 te 79 kg ciktim.11 kg almisim. doktora gitmeden gitmeye tartiyorum kendimi. son 5-6 haftamiz bakalim nolcak.(bebisim 2250 gr) bu arada birkac kitapta son hafta civari 1-2 kg veriliyormus diye okudum. arkadasim da gercekten dogumdan 1 hft once 1,5 kg verdi.odem fln mi atiliyor artik bilmiyorum nedenini.
kilo bir sekilde verilir. olmadi mart anneleri olarak yeni topic acar birbirimizden destek alarak kilo veririz. onu hic takmiyorum da, bu lanet catlaklar kilo alip genisledikce cikiyor. benim belimin iki yaninda 5-6 catlak cikti bile. hem de her aksam lierac suruyorum masajla. asla ve asla 1 gun bile unutmadim surmeyi. ayrica 2 gune bir de tum vucuduma bebe yagi suruyorum. su da iciyorum. insallah daha fazla artmaz catlaklar. yoksa kilo muhim diil.catlagin tedavisi yok
67 ile başladım 63 e düştüm şimdi 69 um 6 kilo aldım bebişimde ben gibi kilo alamadı pek ama hayırlısı
hiç üzülme cnım ben 13 kilo aldım tosun gibi oldum benim bebeğimde 1730 gr (32+0) çıktı üstelik sağlıklıda besleniyorum galiba biraz genetik
benimde aynen hatta seninki kadar bile yok bakalım kontrolde ne diycek doktor ilk hamilelik oldugundan tecrübesizlik oluyo iştte herşeye üzülüyoruz.bende hep sağlıklı şeyler yiyorum ama bu kadar oluyo napalım sağlıklıolsunda inş kilo alırlar hehalde canım
32+2'yim 56 ile başladım bu sabah 68.4 çıktım tartıda, 12 kiloyu hatta nerdeyse 13 görmüş bulunmaktayım, son 6 hafta uamrım 2 kilodan fazla almam
ben 85 ıle hamıle kaldım 97 kıloyum su an 12 kılo aldım boyumda kısa napayımmm bebegım sağlıklı olsunda cok dıkkat etmıyorum ama çokta abartmıyorum yemegıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?