Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

Merhaba! 30 yaşındayım ben,ilk gebeliğim.7+3 deyim... 52 kilo ile başladım. Hala da 52 deyim. Ama bu gidişle alıcam gibi... yemeden duramıyorum.

Kizlar bende buraya katilabilirmiyum ben 17 nisan annesiyinde,martta dogar muhtemelen neyse ilo gebeliginde 8 . Haftada 5 kg almis biri olatak cok kilolar aldim hamileykdn simdi dikkatli olmays calisiyorum 4+4 suanda hamile oldugumu ogreneli 11 gun oldu

Hamileliğime 48 kilo ile başladım, hala aynıyım gram almamışım. Şuan yine 48 kilo, 160 boyda bir anne adayıyım

Bianka liste yapalım mı kilo takip listesi??

59 da hamile olduğumu öğrendim .şimdi 10. haftadayım 60.8 im.boyum 1.75..göbüşüme kabak çekirdeği dolu kaseyi koydum yiyorum:)iştahımın maaşallahı var

Yarin evimize donuyoruz sabahina ilk is tartilacagim meraktan catliyorum

umarım almamışsındır yazsaati :) bende 5 gündür şehir dışındaydım ve direk 1 kilo almış olarak döndüm bu sabah ama hemen kontrolüm altına aldım. büyük ihtimalle yediğim tatlılardan kaynaklanıyor 1 kilo. cumaya 66,5kg göremezsem tartıda hemen yürüyüşe baslıyorum...

59 da hamile olduğumu öğrendim .şimdi 10. haftadayım 60.8 im.boyum 1.75..göbüşüme kabak çekirdeği dolu kaseyi koydum yiyorum:)iştahımın maaşallahı var

evet iştah açılıp gdiiyor önüne geçemezsen kilolarda alıp başını gidiyor haberin olsun :) hafif, kalorisiz şeylerle iştahını bastırmaya çalış. ben elimden geldiğince öyle yapmaya çılışıyorum tabi bazende beceremeyip indiriyorum ne varsa miğdeye...sonuçmu 1 kilo almış görünüyorum 5 gün içinde ama bu 5 günü 5 günde geriye sarmaya çalışacağım bakalım ???

61 ile başladım geçen pazartesi 7+2yken ilk defa doktor kontrolünde tartıldım ve 60,5 çıktım. evde tartıldım en son 60a düşmüşüm.. iştahım yok hiç bu ara.. bulantımda yok. günde ortalama yarın saat yürüyorum. bu istikrarla gitsem iyi ama fazla bişey yiyememkte kötü. şuara bebişim için yaptığım tek yararlı şey süt içmek

Hamileliğime 48 kilo ile başladım, hala aynıyım gram almamışım. Şuan yine 48 kilo, 160 boyda bir anne adayıyım

Bianka liste yapalım mı kilo takip listesi??

merhaba canım
liste yapılmıştı diye hatırlıyorum ama ben liste yapmadığım için daha önce deneyimli bir arkadaştan rica etmiştim bi dk kimdi bakiim

zuzumanji liste yapmıştı, özelden mesaj atarsanız o da bilgilerinizi günceller.
ben bayramda yazlığa gittim ve ikram edilen baklavaların ucundan tattm sadece. Bol su içtim, meyve, balık, sebze gibi şeylerle beslendim.
halen 63 kiloyum. 10 haftaya girdim
bir de 3 gün boyunca her gün ort. 3.5 km yürüdüm ama istanbulda nerede yürücem?? anca koşu bandı.
keşke böyle çalışmasam da raaht yürüyüş yapacağım temiz havası olan bir yerde yaşasam. şehir hayatı da mahvediyor bizleri.

Cok sukur sabah ac karnina yarim kilo farkli cikti ama onusa 12 saatlik yolun siskinligine vwricem bikac gune inmezse ozaman kilo almisim derim.

mrb arkadaşlar,

evet yazsaati yoldan kaynaklıdır kilo almamışsın negüzel.

bendeki 1 kilo kadar fazlalıkta bu sabbah gitti şükürler olsun. fazla yüklenme düzensiz beslenmeden kaynaklanıyormuş. sabah tartıda yine 66,5 kg görünce sevindim. şükürler olsun :)

hafta sonu düğün var gidip gitmeyeceğimiz belli değil ama ben yinede elbise bakmaya basladım. 42 bedeni oluyor ama 44 alacağım. birkaç ay giyebileyim tekrar düğün olursa :) karın kısmında 2 pilesi var birazcık bol duruyor. sonraki aylara yer ayrılmış yani

öpüyorum kızlar hepinizide. vitaminlerimizi içmeyi ve düzenli beslenmeyi unutmayalımmmmmmm.......

malesef yarım kılo hala cıkıyor tartıda gercı wc ye cıkamamıstım ama sanırım aldım tam 500 gr kılo almadan bıtıremedım su bı haftayıacaba verebılırmıyım ya ne yapayım ac gezemem sonucta bagırsaklarımı cok calıstırırsam belkı hafflerım.

aa sakin 500 gr aldım diye dert etme. unutmayın ki ilk 3 ay 1-2 kg almak normal kabul ediliyor.
lütfen kendinizi bu kadar sıkmayın.
ben 10+3üm bugün sabah tartıldım 500 gr almışım ben de.Olabilir dert emeyin sonuçta kilo alınacak ama maksat sınırlar içinde ilerlemek

slmlar...
bende bugün itibariyle 9+5 günlüğüm. boyum 1.67 59.5 kilo ile hamile kaldım hala da öyleyim. arada 1-2 kilo verdim ama doktora gittiğimde yine aynı kilomda çıkıyorum. ilk 3 ay kilo almıycam inşallah :))

kızlar bende bugun itibariyle 12 hafta oldum, kilo olarak 55 kiloyla hamiş kaldım şimdi 53-54 arası gidip gelio..bebek yeteri kadar beslensinde kilo umrumda diil..ama aşermem yada bulantım olmadı çok şükür

Beni listeden kaldırabilirsiniz Ben artık hamile degilim bebeğimin kalbi durdu ve aldirdim Allah sizden uzak etsin

Beni listeden kaldırabilirsiniz Ben artık hamile degilim bebeğimin kalbi durdu ve aldirdim Allah sizden uzak etsin

canım çok üzüldüm...ne denilebilir ki? inşallah tekrar hamile kalır ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın..
şimdi önemli olan senin sağlığın psikolojini sağlam tutmaya çalış
seni mutlu edecek şeylere yönelmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…