Mart 2016 anneleri kilo takibi yapalım :)

Ben 26 ya kadar 5 kilo almıştım ama 2 haftadır yatıyorum sanırım 2 haftada 2 kilo aldım yatarsam sonum çok kötü ( bol su iç canım ödemi atmak için 3 litre iç günde
canım keske icebilsem bir litre zor içiyorum süt çay falan da eklersen iki litre oluyor. Kış günü su da içilmiyor pek ama elimden geleni yapıcam. Tuzu da hayatımdan çıkarmam lazım ödem olmasın diye

28+2 olduk. ben 10 kilo aldım bebeğim 1.300 gr 39 cm 46ydım 56 oldum :) hedefim 60la bitirmek ama daha fazla alacağım sanırım

34. Haftadayız. Ben 11 kilo aldım. Bebeğim de iki hafta önce 1930gr 44cm di. Simdi ne olduk bilmiyoruz. Kontrolümüze az kaldı.

30+6 dayım. Bebis 3 gün önce 1800gr 43 cm di,bende şuan 8.5- 9 kilo aldım.. Bakalım buyumemiz yavaslicak mi hizlanicak mi merak ediyorum :)

34. haftadayız 69.7 ile hamile kaldım su an 71.0 kıloyum bulantılarım tekrr basladı kılo vermeye basladm tekrr bebegim 2150 grm

Merhaba kızlar biz de 32 haftalık olduk.Ben 46dan 58e yükseldim bebiş 1800 gr olmuş

32.haftadayiz 10 kilo aldim.ikinci gebelikte ilkine gore daha temkinli olunuyor.ilkinde hastaneden eve geldigimde 2 kilo daha almistim.totalde 17 kilo almistim.oyle lohusalik bitince 10 kilo filan da vermedim.tam 2 yil sonra dogum oncesi kilonun altina dustum.
bu sefer bir deftere gun gun olmasa da tarih,aldigim kilo ve gebelik haftami yaza yaza kontrollu gittim.

Merhaba bizde 36. Haftaya girdik. 9 kilo aldım. Kızımı en son 20 gün önce gördüm 2kilo 40 gram dı. Haftaya kontrolümüz var 3 kiloya yaklaşmış tır İnşallah. 10 kilo ile tamamlarım hamileliği mi İnşallah

maşallah bebek de siz de çok iyi durumdasınız biz de 33 haftalığız ben 12 kilo aldım hedefim 14 ile bitirmek

maşallah bebek de siz de çok iyi durumdasınız biz de 33 haftalığız ben 12 kilo aldım hedefim 14 ile bitirmek
Teşekkür ederim canım. Güzel bi hamilelik geçirdim inşallah sonu da güzel olur. Kilo almaktan çok korkuyordum ki çok dikkat etmememe rağmen fazla almadım çok şükür. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın

30+6 dayım. Bebis 3 gün önce 1800gr 43 cm di,bende şuan 8.5- 9 kilo aldım.. Bakalım buyumemiz yavaslicak mi hizlanicak mi merak ediyorum :)
35+5 teyim. Bebegim 2800gr 48 cm,Ben 11kilo aldim, nerdeyse 1ayda 2kilo almisim..bu aralar yemek isini abarttim :) dikkatli olsa iyi olcak :) bende iyi durumdayim ama gobegim kocaman :)

35+6 yız bizde 12 kilo aldık hayırlısı bakalım yarın kontrol var bebek kaç oldu öğrencez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…