Mart 2016 anneleri kilo takibi yapalım :)

Bende bugün 26+1 kızlar 3 kilo aldım 55le hamile kaldim 58 im şu an bende az mi ki diye düşünüyorum bazen
bende aynı durumdayım canım 27. hafta 3 kilo bebk büyümüyomu diye endişeniyordum ama bebeğimin kilosu gününü takip ediyor çok şükür. onemli olan bebeğin gelişmesiymiş ama gerekli vitaminlari doğal olarak almaya çalış bebişin kilosu normal diyosa doktor sıkıntı yok ama gelişimi yetersizse sıkıntı olurmuş

27. hafta 3 kilo aldım :) benim oğlan masrafsız stoktan harcıyo :)

3 kilo zaten şu an onun kendisidir valla suyu, eşi, rahim, bebiş, toplam hepsi 3 kg olur zaten süper gidiyosun bence .. Benim oğlan stoğu tüketti sağolsun ne bulsa ne görsem ye ye diye mesaj veriyo bana

27.haftadayım ben de yaklasık 7 kg aldım bıraz zayıf hamıle kalmıstım ama 47 kg ıdım ...cok sısmem umarım ama bebegımız saglıklı olur ınsallah...

galiba meslektaşız aynı zamanda aldigimiz kiloda aynı oğlum olacak 29 haftada 1300 küsürlu biseydi iki ayrı Dr gidiyorum biri daha çok çıkarıyor diğeri daha
Canım doktoruna göre nasıl değişir ki kilo durumu hemen hemen aynı olması gerekir dimi diğer doktor kaç çıkardı kiloyu biizimkide kız

Canım doktoruna göre nasıl değişir ki kilo durumu hemen hemen aynı olması gerekir dimi diğer doktor kaç çıkardı kiloyu biizimkide kız
canım kusuratlar farklı çıktı biri 1370 çıkardı diğeri bir hafta sonra 1380 çıkardı bende sordum bunu her ultrason aleti farklı ölçer dedi şimdi git başka Dr o farklı çıkarır dedi

Selam kızlar bugün gittim kontrole 28+6 yiz. ) bebeğim 1300 olmuş ben de 10 kilo almışım ama doktor söylendi biraz 10 kiloya. Birdaha geldiginde kilo almamış olman lazim dedi. Cok mu sizce? Inanin o kadar çok ödemin varki üç kilosu ödemdir kesin ama atamiyorum

Ben 26 ya kadar 5 kilo almıştım ama 2 haftadır yatıyorum sanırım 2 haftada 2 kilo aldım yatarsam sonum çok kötü ( bol su iç canım ödemi atmak için 3 litre iç günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…