- Konu Sahibi 91denizeynep
-
:)))))inşallh veririz bu kilolari
Hiçç üzülme canım bence :)) bizim mesajlarımızı kilolarımızı oku moralin yerine gelir valla
Özellikle benim yani .. 10kilo aldım 11 hatta ..
:)))))inşallh veririz bu kilolari
27. hafta 3 kilo aldım :) benim oğlan masrafsız stoktan harcıyo :)İnşallah valla dört gözle bekliyoruz önce bebişin sağlıkla gelmesini, sonra bu kiloların gitmesini :))
bende aynı durumdayım canım 27. hafta 3 kilo bebk büyümüyomu diye endişeniyordum ama bebeğimin kilosu gününü takip ediyor çok şükür. onemli olan bebeğin gelişmesiymiş ama gerekli vitaminlari doğal olarak almaya çalış bebişin kilosu normal diyosa doktor sıkıntı yok ama gelişimi yetersizse sıkıntı olurmuşBende bugün 26+1 kızlar 3 kilo aldım 55le hamile kaldim 58 im şu an bende az mi ki diye düşünüyorum bazen
problem yok tatlım bende 21 imde kilo almaya başladımHic kilo almadim karnim cok sisti one dogru baya büyuk ,ben neden kilo alamadim ki hepiniz almissiniz
27. hafta 3 kilo aldım :) benim oğlan masrafsız stoktan harcıyo :)
galiba meslektaşız aynı zamanda aldigimiz kiloda aynı oğlum olacak 29 haftada 1300 küsürlu biseydi iki ayrı Dr gidiyorum biri daha çok çıkarıyor diğeri daha29.haftadayız 8kilo aldım şimdiye kadar bebeğim 1.300kg
Canım doktoruna göre nasıl değişir ki kilo durumu hemen hemen aynı olması gerekir dimi diğer doktor kaç çıkardı kiloyu biizimkide kızgaliba meslektaşız aynı zamanda aldigimiz kiloda aynı oğlum olacak 29 haftada 1300 küsürlu biseydi iki ayrı Dr gidiyorum biri daha çok çıkarıyor diğeri daha
canım kusuratlar farklı çıktı biri 1370 çıkardı diğeri bir hafta sonra 1380 çıkardı bende sordum bunu her ultrason aleti farklı ölçer dedi şimdi git başka Dr o farklı çıkarır dediCanım doktoruna göre nasıl değişir ki kilo durumu hemen hemen aynı olması gerekir dimi diğer doktor kaç çıkardı kiloyu biizimkide kız
10grdan bişey çıkmaz canım ya nolucak kicanım kusuratlar farklı çıktı biri 1370 çıkardı diğeri bir hafta sonra 1380 çıkardı bende sordum bunu her ultrason aleti farklı ölçer dedi şimdi git başka Dr o farklı çıkarır dedi
Ben 26 ya kadar 5 kilo almıştım ama 2 haftadır yatıyorum sanırım 2 haftada 2 kilo aldım yatarsam sonum çok kötüSelam kızlar bugün gittim kontrole 28+6 yiz. ) bebeğim 1300 olmuş ben de 10 kilo almışım ama doktor söylendi biraz 10 kiloya. Birdaha geldiginde kilo almamış olman lazim dedi. Cok mu sizce? Inanin o kadar çok ödemin varki üç kilosu ödemdir kesin ama atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?