- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
22. haftamdayım şuan 5 kilo aldım.. kontrol altına almam lazım.. az ve sık yiyorum ama artış devam ediyor.. vitaminlerden mi acaba?
Ben de sadece demir hapi kullaniyorum gunde iki kere,vitamin falan yok ama 7kilo aldim su an,sekerimdemilk yuklemede yuksek cikti,pilav makarna be tatlilari biraz azalticam...islh kilo alimim da biraz yavaslar,bu hizla gidersem 20kiloyu gecerim hrlde :sBen vitamin kullanmiyorum ama şimdiden 6kilo aldimhizli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum
Ben de sadece demir hapi kullaniyorum gunde iki kere,vitamin falan yok ama 7kilo aldim su an,sekerimdemilk yuklemede yuksek cikti,pilav makarna be tatlilari biraz azalticam...islh kilo alimim da biraz yavaslar,bu hizla gidersem 20kiloyu gecerim hrlde :s
Islh dikkat edince duzelir :) umarim bisey cikmazsa testteinsallah yavaşlar kilo alımımız yoksa dediğin gibi 20yi buluruz. benim şeker testim haftaya bakalım ne olur
benim ki 22. hafta detaylı ultrasonda 460 gr dı. o zamandan beri gitmedim ama internetten bilgilere göre 24. haftada 650 gr olması gerekmişBende 23 . Hafta 8.5 kilo aldım. Bebisinin kilosu nasıl canim
maşalllaah :)Benim Sata göre 21 de iken 540 g di doktor 23 haftalik usg ye göre dedi tombiş bizimki :)
Mrb ben yeni katildm cokta hoşuma gitti form çok kilo aldim diye üzuluyordum burayi okuyunca benim gibi ćok kişi olduģunu anladm.25 haftalik hamileyim 7 kilo aldim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?