Mart 2016 anneleri kilo takibi yapalım :)

22. haftamdayım şuan 5 kilo aldım.. kontrol altına almam lazım.. az ve sık yiyorum ama artış devam ediyor.. vitaminlerden mi acaba?

Kesinlikle vitaminlerden .. Bende çok iyi gidiyordum kilo olarak sonra Bi anda aşırı iştah artışı ve kilom arttı .. 26.haftaya girdim 9 kilo aldım .. Dr tahlil yaptı vitamin depom iyi olduğu için hemen kesti vitamini kilo alımın yavaşlar artık dedi, öylede oldu çok şükür 1 hafta olucak bırakalı kilom hala sabit ..

Ben vitamin kullanmiyorum ama şimdiden 6kilo aldim hizli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum
Ben de sadece demir hapi kullaniyorum gunde iki kere,vitamin falan yok ama 7kilo aldim su an,sekerimdemilk yuklemede yuksek cikti,pilav makarna be tatlilari biraz azalticam...islh kilo alimim da biraz yavaslar,bu hizla gidersem 20kiloyu gecerim hrlde :s

insallah yavaşlar kilo alımımız yoksa dediğin gibi 20yi buluruz. benim şeker testim haftaya bakalım ne olur

ben artık takip edemiyorum tartıdaki sonuç bi iniyor bi çıkıyor şiş olma açlık tokluk hatta giydiğim kıyafete göre değişiklik gösteriyor o yüzden emin değilim ama şu bir gerçek ki i20. haftalarda 6 kilo almışımdır. şu an 24 teyim 7-8 kilo toplam. ilk aylarda daha çok aldım ben sadece folik asit içiyordum o zaman. şimdi kan hapı decavit var ama okulların da açılmasından sanırım ilk aylar kadar hızlı artış yok gibi geliyor bana

23 hafta bitti kızlar toplam 7 kilo aldım.normal diyen de var demeyen de.umarım bebiş yararlanıyordur

Kızlar bende en 5 kilo aldım ben decavit kan ilacı ve omega hepsini içiyorum omegaya yeni başladım hemen kilo almaya başladığımı hissettim böyle giderse bundan sonra çok fazla alcam

Ben de 24+4 teyim, toplamda 4 kilo aldım. Gebelik şekeri çıktı diyete başladım.. Kızım da 860 gr.

Mrb ben yeni katildm cokta hoşuma gitti form çok kilo aldim diye üzuluyordum burayi okuyunca benim gibi ćok kişi olduģunu anladm.25 haftalik hamileyim 7 kilo aldim (

Mrb ben yeni katildm cokta hoşuma gitti form çok kilo aldim diye üzuluyordum burayi okuyunca benim gibi ćok kişi olduģunu anladm.25 haftalik hamileyim 7 kilo aldim (

Hiçç üzülme canım bence :)) bizim mesajlarımızı kilolarımızı oku moralin yerine gelir valla
Özellikle benim yani .. 10kilo aldım 11 hatta ..

Bende bugün 26+1 kızlar 3 kilo aldım 55le hamile kaldim 58 im şu an bende az mi ki diye düşünüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…