Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım canım teşekkür ederim meleğin nasıl nasıl geçiyor günleriniz umarım hep böyle devam eder:))

Kuzum büyüyor çok şükür... Geçen hafta kontrole gittim iyice şekillenmişti. Ellerini ve ayaklarını oynattı bize. 15 gün sonra ikili teste gireceğiz Allah'ın izniyle. Sanırım kan testim fln da o Zaman yapılacak bana. Şu an kullanmakta olduğum progestan ve folik dışında bişi yok çünkü. Sen de durumlar Nasıl, kuzular bunaltıyor mu seni:)

Coo yorma kendini cnm kismetse ayin 6 cuma gunu mubarek gun ins hayirli haberle gelirim

Maşallah yaa çok sevindim rabbim hayırlısıyla koklamayı nasip kısmet etsin...benimde ikili testim mayısta önce usg giricez dr ölçüm yapıcak daha sonra kan vericez o sonuçlarla hayırlısıyla temiz çıkıcak inşallah dualarım hepimiz için...benim kuzular iyi çok şükür büyümeye çalışıyorlar arada bunalsamda idare ediyorum iyiki varlar iyiki benimleler diyorum:))darısı isteyen herkezin başına çalışmak çok iyi geliyor sürekli hareket ediyorum çocuklarıda bu yoğun tempoya alıştırıyorum şimdiden:))sonu güzel olur inşallah

Allah kolaylık sağlık versin sen herşeyi çifte yaşayacaksın... Allah ağzının tadı ile kucağına almayı da nasip etsin. Benim ultrasonla test bir arada yapılacak, hepsini hayırlısı ile atlatacağız inş. Dilerim Bu güzellikleri çaba gösteren tüm anne adayları tez zamanda yaşar, dualarım onlarla... Bu arada cinsiyet konusunda bir hissiyatın var mı, ben erkek gibi hissediyorum nedense

Kızlar bu arada güzel bir haber veriyim size özgemiz tekrardan tedaviye başlıcak hayırlısıyla:))dualarımız onun için
Sgl cnm iyiye gidiyo gibi bugun hafif hafif batmalar oluyo karnimin hemen altinda igne batmasi gibi bilmiyorumki yerlesiyomu acaba heyecanliyim umutluyum herswyin hayirlisi sen nasilsin bebuslerinle nasil gidiyo :)

Batmalar güzel işaretler canım, teste de birşey kalmamış hayırlısı Allah'tan...

Amin canım inşallah rabbim gönlündeki versin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli benimde gariptir ama kız gibi geliyo diğer gebeliklerime hiç benzemiyor çünkü farklı şeyler yaşıyorum tabi hiç farketmiyo önce sağlık ve vaktinde doğum)

Batmalar güzel işaretler canım, teste de birşey kalmamış hayırlısı Allah'tan...

Ay cnm ins ya Allah razi olsun rabbim bebeklerini sagliklo sihhatli hayirlisiyla kucaginida almayi nasip etsin

SlaYeR_07 nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun 5. Gün oldu çok şükür mutluluğa ramak kala:))

SlaYeR_07 nasılsın canım kendini nasıl hissediyorsun 5. Gün oldu çok şükür mutluluğa ramak kala:))

Cnm iyiyim sukur iki gun once gece kabizlik sorunu yasadim dun sukur duzeldi ananas kayisi findik badem bunlar iyi geldi dun dusta aldim bi agrim yok lekelenmelerim de gecti heyecanla bekliyorum :) sen nasilsin

Cnm iyiyim sukur iki gun once gece kabizlik sorunu yasadim dun sukur duzeldi ananas kayisi findik badem bunlar iyi geldi dun dusta aldim bi agrim yok lekelenmelerim de gecti heyecanla bekliyorum :) sen nasilsin
Çok sevindim canım hayırlısıyla olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin...bende iyiyim çok şükür nöbetten çıktım dinleniyorum bizimde bir sıkıntımız yok maşallah büyüymeye devam ediyoruz hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur inşallah:))kabızlığa dikkat et canım ben çok sıkıntı çekmiştim ne yediysem olmadı hareketsizlik başa bela bol bol su ve kayısı tükettim sonrasında arada ilaç takviyesi geçti çok şükür... rabbime emanetsin...

Sgl cnm sen ve bebislerini rabbime emanet ediyorum

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar herkeze hamile arkadaşlar estrofem tb dr kestimi yoksa hala kullanıyormusunuz?

Selam canım, çok uzun zamandır giremiyorum.. umarım herşey yolundadır.. estrofemi ben günde 5 tane kullanıyordum, dünden itibaren 2 ye düşürdü sabah akşam şeklinde... Crinone günde 2 kereydi 1'e düşürdü.. Cumartesi de tüm ilaçları kes dedi.. Bu hafta son inşallah... ya tatlım sende mide yanması oluyor mu? ben ne yersem yiyeyim sürekli midem yanıyor (

Merhaba canım çok şükür iyiyiz büyümeye devam:)) benimde çoğu ilacımı kesti dr ikiz olunca daha fazla kullanıyor insan maalesef... mide yanması çok şükür yok hormonal dengenin bozulması progesteron seviyesinin artmasından dolayı oluyor canım yeme alışkanlıklarını değiştirmen ve bol bol su tüketmen gerekiyor gece yatmadan boş mide yani:) onun dışında sıkıntın yoktur umarım bu arada hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Saol tatlım, bulantım var çok o yüzden ne zaman ne yiyeceğim belli olmuyor.. ve bulantımı en çok arttıran şey su desem... günde 2,5 litre en az su içen ben 2,5 bardak içemiyorum şu anda limonlu denedim, elmalı vs denedim ama yok maalesef inşallah 12. haftadan sonra düzelir diyorlar bekliyorum sabırsızlıkla...

Herkese tüm dualarının kabul olacağı hayırlı kandiller dilerim... İnşallah hep güzel haberler alalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…