- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
Bulantılar can sıkıcı olsada hormonlarının yüksek olduğunu sağlıklı bir gebelik geçirdiğini gösterir minik meleğin için buna katlanabilirsin:)) kanama genelde bu haftalarda implantasyon kanaması oluyo bebek yerini sağlamlaştırdıktan sonra geçiyo seninde geçmiş çok şükür ilaçlara devam sanırım...Ben de iyiyim çok şukur, bu haftasonu kontrol vardı bebeği görünce daha iyi oluyor insan.. bulantılarım oluyor, sürekli bir bulantı ama çıkarma yok. bir de ağzımda hiç tad yok sürekli acımsı bir tat, hasta olduğunda hiçbirşeyin tadını alamazsın ya aynen öyle.. su da içemiyorum bulandırıyor çok midemi.. bunlar dışında birşeyim yok çok şükür :)) kanamalarım vardı geçen haftalarda şimdilik o da durdu bakalım hayırlısı...
Bulantılar can sıkıcı olsada hormonlarının yüksek olduğunu sağlıklı bir gebelik geçirdiğini gösterir minik meleğin için buna katlanabilirsin:)) kanama genelde bu haftalarda implantasyon kanaması oluyo bebek yerini sağlamlaştırdıktan sonra geçiyo seninde geçmiş çok şükür ilaçlara devam sanırım...
Çok şükür canım sonunda oldu transferin bizlere yetişirsin artık:)) hayırlı uğurlu olsun rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın inşallah.embriyo gelişimi hakkında pek bir bilgim yok sadece herkez gibi 2ab den anlıyorum hatta onunla ilgili resim atayım sana bol bol istirahat et canım ve bol bol dua:)Selam kizlar sukur sonunda bugun transferim gerceklesti aklimda bi kac soru isareti var anlayamadigim embriyoyla ilgili bi kagit verdiler embriyonun resmi kalitesi felan yaziyo embriyo skoru 2AB ne anlama geliyo mesela birde embriyo resminin altinda yas grup skoru %100 5/5 Butun yas gruplari skoru %72 13/18 aynen boyle yaziyo bunlar ne anlama geliyorki
Çok şükür canım sonunda oldu transferin bizlere yetişirsin artık:)) hayırlı uğurlu olsun rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın inşallah.embriyo gelişimi hakkında pek bir bilgim yok sadece herkez gibi 2ab den anlıyorum hatta onunla ilgili resim atayım sana bol bol istirahat et canım ve bol bol dua:)
İyi birşey canım evet sen bunları kafana takma bundan sonraki süreci düşün rahat ol rabbim kısmet ettiyse 3 ü 5 i farketmez:))Aminn sgl cnm Allah razi olsun yani iyi bisimi bu 2ab seninde boyleymiydi
İyi birşey canım evet sen bunları kafana takma bundan sonraki süreci düşün rahat ol rabbim kısmet ettiyse 3 ü 5 i farketmez:))
İyiye yoralım içerdeki tutunma kanaması olabilir:))Kizlar bugun kahverengi lekenmem oldu normalmidir acaba
İyiye yoralım içerdeki tutunma kanaması olabilir:))
Aynen öyle birtanem gönlünü ferah tut hayırlısı olsun...Hadi ins cnm aradim hastaneyi normal dediler jelden kaynaklaniyor olabilir dediler
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar herkeze hamile arkadaşlar estrofem tb dr kestimi yoksa hala kullanıyormusunuz?
Anladım canım teşekkür ederim meleğin nasıl nasıl geçiyor günleriniz umarım hep böyle devam eder:))Selam. Ben transferin 10. Gününde bitirmiştim. Bir daha da vermedi doktor, tek kutu kullandım yani...
SLaYeR_07 bugün nasılsın canım herşey yolundamı...
Aman aman iyi bari çok sevindim yerleşiyordur inşallah benimde öyle oluyordu hayırlısı olsun kuzum bende iyiyim çok şükür gebeliğe alışmaya çalışıyorum hala 10. Haftamız bitti meleklerim büyüyo çalışarak vakit öldürmeye çalışıyorum:))tahlilin ne zaman kısmetse...Sgl cnm iyiye gidiyo gibi bugun hafif hafif batmalar oluyo karnimin hemen altinda igne batmasi gibi bilmiyorumki yerlesiyomu acaba heyecanliyim umutluyum herswyin hayirlisi sen nasilsin bebuslerinle nasil gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?