Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SLaYeR_07 bugün test günün bu mübarek günde hayırlı haberlerle gelmem dileğiyle canım

Kızlarrrrr nerdesinizzzzz sesiniz soluğunuz kesildi ne gelen var ne giden tabi bebeklerinizi aldınız mutlu mesut yaşıyorsunuz :)) aman iyi olunda yazmayın sadece merak ediyorım işte iyimisiniz diye seso80 ally20 bella86 aylis80 durumlar nasıl herşey yolundamı umarım sıkıntı yoktur ...

Ay kuzum walla ben çok aralıklarla girebiliyorum... işler durdu durdu bu ara yoğunlaştı... ben bulantılar dışında iyiyim çok şükür.. bu hafta kontrolümüz var bakalım göreceğiz miniğimi :) yaa kilo alıyorum bide 2 kg ya yaklaşmıştır tartılmaya korkuyorum, bulantılar geçsin diyetisyenime gideceğim galiba.. zaten kilolu hamile kaldım Allah hayır etsin sonumu :)

Amin canım inşallah:)) 2 kiloysa iyi ben 3 ayda 3 kilo aldım frenlemeye çalışıyorum kendimi ama imkansız gibi iştahımın maşallahı var:)) bulantılanrının geçmesine az kaldı inşallah 2. Trimesterda daha rahat olursun hayırlısıyla... geçen günlerde çok hafif bulantılarım oldu sürekli yaşayanların allah yardımcısı olsun çok zor

Selam kızlar.. Kilo artışı maalesef bende de sozkonusu çünkü hiç bulantım olmadı aksine iştahım çok açık. 3 kiloyu şimdiden aldım bu hafta mevcut olan yorgunluk ve uyku hali tavan yapmış durumda... En ciddi sorunum bu. Bildiğiniz sürünerek geziyorum, çok zorluyor beni. Cuma günü ikili teste gireceğiz, kan testi de istemeyi düşünüyorum doktordan. Normal bu uyku hali demişti Dr. ama şiddetlenmesi normal akışı cidden sekteye uğrattı. Benim gibi sürünen var mı acaba ????

Seso 80 kaç haftalıktı şimdi senin kuzu ? Takipte sorun yaşıyorum da ben biraz, bi Kalimero yu biliyorum eşzamanlı olduğumuz için...

Seso 80 kaç haftalıktı şimdi senin kuzu ? Takipte sorun yaşıyorum da ben biraz, bi Kalimero yu biliyorum eşzamanlı olduğumuz için...
Bende de aksine uykusuzluk var nöbetten çıkıyorum hala dimdik:))umarım ikili tarama testlerimizde temiz gelir hayırlısıyla...seso80 bir hafta küçük bixden aynı dönemin gebeleriyiz ne kadar güzel...

Selam canım, benim Salı 11. haftayı doldurduk.. Ben de aralıklı giriyorum bazen :) Senin kaç haftalık tatlım?

Ben de çok yorgun hissediyorum canım yaa, akşam eve gidiyorum erken uyumamaya çalışıyorum çünkü uyuyunca da hemen sabah oluyo yine iş, hiç eve gitmemiş hep işteymişim gibi hissediyorum bu defa da Kilo bende de 3 e yaklaşmış olabilir Cumartesi kontrolüm var ve tartılmaktan korkuyorum :) yaa siz de hamilelik günlüğü eklesenize profillerinize ben de karıştırıyorum kaç haftalıktı sizin.. Kalimero41 benden 1 hafta öndeydi, sen de öyle sanırım.. sen ikili teste gireceğine göre bu kontrolümde bana da ikili test için gün verebilir..

Denedim ama olmadı kuzu yaa

Yok canım etmiyorum sen ordamısın...

Ya ben onu da takip ediyorum ama bir giriyorum 50-60 sayfa olmuş dolayısıyla aslında takip edemiyorum.. bayaa birşeyler yazıyor herkes kendi süreci, doktorunun söyledikleri vs. ama okumaya vaktim yok.. merak ettim sizler de var mısınız diye? Bu grup kader birliği yaptık diye heralde kendimi daha çok ait hissettiğim yer :) buradaki herşeyi okuyorum oraya da bir göz atıyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…