- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Kızlar selam, ikili test sonuçlarım çıktı. Kan değerim riskli geldi.1/166. Kombine riskim 1/4300. Kombine riskten sonuç negatif dendi ancak kan değerimin riskli çıkmAsı şimdi beni düşündürüyor. Siz neler yaptınız var mı sonuçları çıkan?
Ne zaman bende katılmak isterimselam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem
Benim ikiz olduğu için aynı şeyleri söyliyemicem maalesef ama bugünlerimize şükür maşallah demelisin bence darısı başımıza:))arkadaslar aslinda benimde bir sorum olacak :) bende ne bulanti ne agri ne bilim hic birsey kalmadi, 2. Trimester cok rahat gecer diyorlardida bu Kadar rahatmi gececek gercekten, arada korkmuyor degilim hani.. sizde durumlar nedir?
Ne zaman bende katılmak isterim[canım ramazan ayından sonra yapmayı istiyorum çok kişiye ulaşıp bedava tedavi kazanacak kişilerin sayısını artması daha çok kişiye faydalı olmak istiyorum lütfen özelden isim ve telefon numaranı yazarmısın
arkadaslar aslinda benimde bir sorum olacak :) bende ne bulanti ne agri ne bilim hic birsey kalmadi, 2. Trimester cok rahat gecer diyorlardida bu Kadar rahatmi gececek gercekten, arada korkmuyor degilim hani.. sizde durumlar nedir?
arkadaslar aslinda benimde bir sorum olacak :) bende ne bulanti ne agri ne bilim hic birsey kalmadi, 2. Trimester cok rahat gecer diyorlardida bu Kadar rahatmi gececek gercekten, arada korkmuyor degilim hani.. sizde durumlar nedir?
Ben hiç şüpheli bir ihtimal geleceğini düşünmemiştim işin aslı. Neticede kombine riske bakılıyor ama birinde risk fazla olunca mide bulandırıyor işte. En iyisini yaptın sen aslında :) bu arada nerde yaptırdın?
Ben de senin gibiyim, uyku dışında bebeği ultrasonda görmesem unutuyorum hamile olduğumu. Bu yüzden hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hamilelik şikayetleri yaşayan tüm anne adaylarına güç sabır versin... Neticede hepsi geride kalacak...
İyidir kuzum çok şükür sen nasılsın?ikizlerle mücadeleye devam,şimdilik herşey yolunda aralıklı ufak tefek sıkıntıları saymıyorum bu arada heyet raporu aldım dinleniyorum artık gece nöbetleri dünyanın yolu beni çok yormuştu çok çok iyi oldu:)) sen neler yapıyorsun test sonucun çıktımı canım hayırlı haberlerle inşallah...Kalimero41 naber tatlım nasılsın nasıl geçiyor?
İyidir kuzum çok şükür sen nasılsın?ikizlerle mücadeleye devam,şimdilik herşey yolunda aralıklı ufak tefek sıkıntıları saymıyorum bu arada heyet raporu aldım dinleniyorum artık gece nöbetleri dünyanın yolu beni çok yormuştu çok çok iyi oldu:)) sen neler yapıyorsun test sonucun çıktımı canım hayırlı haberlerle inşallah...
tatlım ikiz olduğu için dr 16 haftadan önce söylemem dedi karışıyormuş zaten yanyanalar ben bile zor ayırt ediyorum:))içime doğan ise ikiside erkek gibi geliyo hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah...evet canım hastanede çalışıyorumAh süper çok sevindim senin adına sen hastanede çalışıyorsun sanırım.. benim test sonucu çıktı mı bilmiyorum bazen 15 günden erken çıkabiliyormuş ama zaten doktorum yurtdışında ve o yorumlayacak dediler, cumartesi inşallah alacağım haberlerini, hayırlı ve sağlıklı haberleri gelsin inşallah.. ben de işe gelip gidiyorum ve gerçekten çok yorgun hissediyorum artık, şöyle uzunca bir süre evde olsam dinlensem nasıl mutlu olacağım.. ne olur ne olmaz diye de yoktan yere iznimi falan harcamak istemiyorum ama galiba birkaç gün rapor alıp dinleneceğim bakalım hayırlısı.. senin cinsiyetler ne zaman belli olacak bakalım? bana doktor 11 haziranda kontrole gideceğim artık o zaman söylerim dedi.
Tatlım ikiz olduğu için
tatlım ikiz olduğu için dr 16 haftadan önce söylemem dedi karışıyormuş zaten yanyanalar ben bile zor ayırt ediyorum:))içime doğan ise ikiside erkek gibi geliyo hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah...evet canım hastanede çalışıyorum
Biri kız biri erkek olsun çok tatlı oluyorlar :)Tatlım ikiz olduğu için
tatlım ikiz olduğu için dr 16 haftadan önce söylemem dedi karışıyormuş zaten yanyanalar ben bile zor ayırt ediyorum:))içime doğan ise ikiside erkek gibi geliyo hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah...evet canım hastanede çalışıyorum
Allah razı olsun birtanem hayırlısıyla darısı senin başına biri kız biri erkek;-))Teyzesi olarak benimde içimden gönlümden geçeen bir kız bir erkek sağlıkla inş olsunda A ally20Kalimero41
Canım arada o tür sancılar bendr de oluyo çok kafana takma hemen geçiyorsa kanaman lekelenmen yoksa sıkıntı yok demektir sonuç olarak rahimin tam büyüme hızı artık...istirahat ve stressiz yaşam:))Selam arkadaşlar, benim geceleri kasığımda özellikle sol tarafa bir kramp giriyor, o sırada yatamıyorum oturamıyorum zorla ayağa kalıp biraz dolaşıyorum hafifliyor. Son 2 gündür gündüzleri de arada girmeye başladı. Sizde de oluyor mu? Doktoruma yazdım olabilir istirahat et dedi ama Pazartesi Salı rapor aldığım için işe gelmek durumunda kaldım dün ve bugün. Bebeğimi inşallah 11 Haziran'da göreceğim. Her ağrıda sancıda da doktora gitmek istemiyorum. Ama bazen insan hangi sancı önemli hangisi değil emin de olamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?