Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Canim bence kafana takip bebisini üzüp strese sokma. Benim ikili test sonuclarim anladigim kadariyla iyi cikti aslinda (yasim 25) ama genede organ Screening dedikleri bir testi önermis, sebebide bebegimin kalbinin 149 atiyor olmasi ve bu rakamin tam istedikleri gibi 150-160 arasi olmamasi... bende sorun üzerine sorunlar cikti avuc avuc ilaclar kullandim serumlar yedim transferdende sonra ve sonuclarim ne olursa olsun ben rabbimin izni ile bebegime kavusacagim günü sabirsizlikla bekliyorum.. aslinda bu testleride bebegimi göre bilmek icin yapiyorum sayilir (esim zirt pirt ultrason icin doktora gitmeme kiziyorda bu bahane oluyor iste) :)

dualarimdasiniz her biriniz, benim gibi bizim gibi bebek isteyen herkese nasip olur bu mutluluk insallah..

arkadaslar aslinda benimde bir sorum olacak :) bende ne bulanti ne agri ne bilim hic birsey kalmadi, 2. Trimester cok rahat gecer diyorlardida bu Kadar rahatmi gececek gercekten, arada korkmuyor degilim hani.. sizde durumlar nedir?

Ne zaman bende katılmak isterim

arkadaslar aslinda benimde bir sorum olacak :) bende ne bulanti ne agri ne bilim hic birsey kalmadi, 2. Trimester cok rahat gecer diyorlardida bu Kadar rahatmi gececek gercekten, arada korkmuyor degilim hani.. sizde durumlar nedir?
Benim ikiz olduğu için aynı şeyleri söyliyemicem maalesef ama bugünlerimize şükür maşallah demelisin bence darısı başımıza:))

Ben de senin gibiyim, uyku dışında bebeği ultrasonda görmesem unutuyorum hamile olduğumu. Bu yüzden hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hamilelik şikayetleri yaşayan tüm anne adaylarına güç sabır versin... Neticede hepsi geride kalacak...

Tatlım benim doktorum Bülent Baysal, muayenehanesine gidiyorum Cevahir'in karşısında.. Onun muayenehane içinde bir odada Biruni Laboratuarı'ndan bir hemşire vardı, direk muayeneye gittiğimde hallettim. Biruni Laboratuarları yapıyormuş başka hangi laboratuarlar yapıyor bilmiyorum canım. Çağrı merkezinden en yakın laboratuar vs ile ilgili bilgi veriyorlar ama. 444 18 64

yaaa çok şanslısınız walla... az önce lavabodan çıkamadım öğürmekten.. bulantıdan unutuyorum herşeyi. Müdürümle konuşuyorum masama geliyorum herşey uçup gidiyor... Allah bir an önce geçmesini nasip etsin inşallah :) Benim gibi hatta daha beter olanlara da güç versin..

Kalimero41 naber tatlım nasılsın nasıl geçiyor?
İyidir kuzum çok şükür sen nasılsın?ikizlerle mücadeleye devam,şimdilik herşey yolunda aralıklı ufak tefek sıkıntıları saymıyorum bu arada heyet raporu aldım dinleniyorum artık gece nöbetleri dünyanın yolu beni çok yormuştu çok çok iyi oldu:)) sen neler yapıyorsun test sonucun çıktımı canım hayırlı haberlerle inşallah...

Ah süper çok sevindim senin adına sen hastanede çalışıyorsun sanırım.. benim test sonucu çıktı mı bilmiyorum bazen 15 günden erken çıkabiliyormuş ama zaten doktorum yurtdışında ve o yorumlayacak dediler, cumartesi inşallah alacağım haberlerini, hayırlı ve sağlıklı haberleri gelsin inşallah.. ben de işe gelip gidiyorum ve gerçekten çok yorgun hissediyorum artık, şöyle uzunca bir süre evde olsam dinlensem nasıl mutlu olacağım.. ne olur ne olmaz diye de yoktan yere iznimi falan harcamak istemiyorum ama galiba birkaç gün rapor alıp dinleneceğim bakalım hayırlısı.. senin cinsiyetler ne zaman belli olacak bakalım? bana doktor 11 haziranda kontrole gideceğim artık o zaman söylerim dedi.

Tatlım ikiz olduğu için
tatlım ikiz olduğu için dr 16 haftadan önce söylemem dedi karışıyormuş zaten yanyanalar ben bile zor ayırt ediyorum:))içime doğan ise ikiside erkek gibi geliyo hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah...evet canım hastanede çalışıyorum

aynen canım sağlıklı olsunlar da inşallah öncelikle sonrasında da hayırlı evlatlar olsunlar, benim de içime erkek doğuyor gittiğimde 15+4 olacak söylerim artık dedi doktor. oraya gidip görünce zaten herşeyi unutuyor insan :)

Selam kizlar ya burada yazismalar olmus ama bana hic bildirim gelmedi bende uzuluyordum bu topik kapandi diye gece uykum kacmisti aklima geldi bi bakayim dedim neden bildirim almiyorumki bu arada nasilsiniz ins hersey yolundadir

Biri kız biri erkek olsun çok tatlı oluyorlar :)

Selam arkadaşlar, benim geceleri kasığımda özellikle sol tarafa bir kramp giriyor, o sırada yatamıyorum oturamıyorum zorla ayağa kalıp biraz dolaşıyorum hafifliyor. Son 2 gündür gündüzleri de arada girmeye başladı. Sizde de oluyor mu? Doktoruma yazdım olabilir istirahat et dedi ama Pazartesi Salı rapor aldığım için işe gelmek durumunda kaldım dün ve bugün. Bebeğimi inşallah 11 Haziran'da göreceğim. Her ağrıda sancıda da doktora gitmek istemiyorum. Ama bazen insan hangi sancı önemli hangisi değil emin de olamıyor.

Canım arada o tür sancılar bendr de oluyo çok kafana takma hemen geçiyorsa kanaman lekelenmen yoksa sıkıntı yok demektir sonuç olarak rahimin tam büyüme hızı artık...istirahat ve stressiz yaşam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…