Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok nadir de olsa geçici ağrılar yaşıyorum ama normal olduğunu düşünüyorum... Netice de tüm rahim kasları geriliyor. Ben de 14 ünde göreceğim kendisini :)

Merhaba arkadaşlar, herkes iyidir inşallah..? Ya ben sabırsızlıkla bebeğimi hissetmeyi bekliyorumda sanırım hissedemedim gitti, yani bir iki şüphe hariç aranızda hisseden oldumu acaba? Bende 14ünde öğrenirim inşallah cinsiyetini bebişimin Birde kilo aldınızmı? Çokmu azmı kilo aldınız :) rabbim hepimizi bebeklerimize aağlıklı hayırlı bir şekilde kavuştursun inşallah

Merhaba, ben bu hafta kendisini sanırım hissettim. Sol tarafımda güçlü bir seyirme oldu. Daha önce yaşamadığım bir durumdu, bağırsak hareketi olmadığına eminim. Akşamları da uzandığım yerde ara ara hissediyorum. Çok derinden geliyor ama o olduğunu biliyorum. 17-20 haftalık itibariyle hissedilir yazıyor nette. Ben 15+ da hissettim. 5 kilo aldım canım, 54 le hamile kaldım 59 um şu an.

Çoook sevindim senin adına canım, ben emin olamıyorum. Yani normaldede pek kendini dinleye bilen biri olmadığımdan çok zorlanıyorum hissetmekte çok sessiz olunca ve uzanınca konsantre olmam gerekiyor anca öyle galiba Kilo çok almışsın felan diyormu doktor sana? Bende 50 ile positifi gördüm ve şuan 56 yım ama doktorum ekmek yeme diyip duruyor doğum tarihin neydi senin canım?

1 kilo fazlam olduğunu söylüyor Dr. Karbonhidratı kes biraz da egzersiz yeter diyor ama henüz başarılı olamadım. Kontrol altına alacağımı düşünüyorum yakın zamanda. Doğum tarihi şimdilik 23 kasım ı veriyor. Senin ne zaman?

Ben tedaviye başlamadan önce 15 kilo vermiştim ama sonra birinci deneme olmadı ikinci deneme vs derken o 3-4 aylık dönemde 7 kiloyu geri aldım. bugün 15 haftayı tamamladım ve 3.8 kg aldım bu sürede. Doktorum bana da yeme deyip duruyor ama sürekli bulantı halinden dolayı çok ağlıklı beslenemiyorum. Diyetisyenime gitmek istiyorum ama şu anda vereceği listeye de uyamam gibi geliyor. Bir an önce bulantım geçsin inşallah sonra biraz daha düzenli yemek istiyorum. Ben hiç hissetmedim yaa, zaten daha çok erken diye hiç öyle kendimi de dinlemiyorum. Hayırlısı bakalım, sağlıklı olsunlar da inşallah... Önceliğim cinsiyet bu cumartesi öğreneceğiz inşallah :)

Günaydın kızlar kontrolü olan arkadaşlarım bugün güzel haberlerinizi bekliyorum umarım cinsiyeti belli olur seso80 :))

Kızlarrrrr sesiniz soluğunuz çıkmıyo kontroller nasıl geçti tahlil sonuçlarınız nasıl umarım herşey yolundadır...

1 kg fazladan birşey olmaz bence, yemeyle alakalı olduğunuda zannetmiyorum. Şahsen normalde çok yiyen ve hiç kilo almayan biriym, ilk iki ay bende birden çok kilo aldım ama kaç haftadır almıyorum artık ve halen çok yiyorum :) banada ekmek fln yeme demiştide kesmedim aynen devam ediyorum ama dediğim gibi almıyorum şimdide kilo karnım çıkıyor sadece.
Benim doğum tarihi 18 kasımdı sonra 20 kasım dedi, perşembe ağrım olduğundan gittim bu seferde 13 kasım çıktı. Değişirmedi ama şimdilik salı gene normal kontrolüm var, cinsiyeti halen öğrenemedim ben ama ya cinsiyeti öğrenen oldumı acaba?

Hayırlısı olsun canım inşallah, olsun gene verirsin, beneğin sağlıklı olsunda. Ben perşembe gittim göremedik cinsiyeti inatla bacaklarını toplamış açmıyor bebeğim göstermiyor. Salı belki öğrenirim inşallah. Sen öğrendinmi bugün ne yaptın, herşey yolundadır umarım?

Kızlarrrrr sesiniz soluğunuz çıkmıyo kontroller nasıl geçti tahlil sonuçlarınız nasıl umarım herşey yolundadır...

Ben tatilden yeni dönüyorum, bir haftadır yurtdışındaydım. Salı kontrolüm var detaylı ultrasona gireceğim. %80 erkek ihtimali sanırım salı günü tescillenecek :) sen nasılsın Kalimero? Testler vs herşey yolunda mı?

Senin adına sevindim canım değişiklik olmuştur...bizde iyiyiz çok şükür testlerimiz temiz cinsiyetlerimiz belli oldu tahminin doğru çıktı rabbim izin verirse bir kızım birde oğlum olucak :)) sağlıklı sıhhatli inşallah...pazarteside bizim kontrolümüz var hayırlı haberlerle geliriz inşallah güzel haberlerİni bekliyorum canım tatlı oğluşuna iyi bak kendinede tabi

Bu arada detaylı ultrason için erken değilmi yoksa genel bir detaylı ultrasonmu:))

Çok sevindim cinsiyet sonucuna. Hep imrenmişimdir bu sonuçla ikiz bekleyen annelere. Allah nazarlardan sakladın, ikisini de sağlıkla kucaklamanı nasip etsin, harika bir haber bu:) umarım senin de gönlündeki gibi olmuştur.
Detaylı konusunda haklısın genelde 20. Hafta diyorlar. Neden bilmiyorum, benim 16. Haftada iç organ gelişimi incelenecek 19. Haftada da kalp taraması yapılacak. Planı böyle verdi doktor ben de ses etmedim, bizimkinin usulü böyle herhalde. Seso'nun kuzusu belli olacaktı bugün, yazmamış sanırsam daha?? Güzel haberlerle gelsin o da bakalım:)))

Allah razı olsun birtanem çok teşekkür ederim.çok şükür gönlümdeki oldu tabi bu saatten sonra değişmezse:))her doktorun planlaması farklı ama sonuç aynı yere çıkıyor umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle geri dönersin canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin hepimizin bu mübarek ayda dualarım sizinle...seso'nun sesi çıkmadı sanırım girip bakmıyo inşallah onunda gönlündeki olmuştur rabbim nazarlardan korusun.bu arada göbüşün çıktımı çok merak ettim kıyafet olarak zorlanıyormusun?Ben saklamaya çalışıyorum sanki ayıp bir şeymiş gibi

Benim göbiş çok hızlı bir şekilde büyüdü. Bir ay önce de büyüktü ve farkediliyordu. Tecrübeli hanım arkadaşlar da çok erken karnımın çıktığını söylediler, neden bilmiyorum. Şu an mevcut kıyafetlerimi karnımdan ötürü giyemiyorum, gebe pantolonlarına transfer oldum yani. 4 aylıkken benim karnım yoktu diyen çok kişi ile karşılaştım. Buna rağmen face e koyduğum bir fotoğraf altına herkes hayırlı olsun diye yorum bıraktı düşün. Umarım sizin de karnınız büyümüştür, sanki tek benim büyümüş gibi kompleks yapmadım desen yalan olur

Kompleks yapmana gerek yok canım yalnız değilsin :) bende kendimi yalnız sanırdım sevindim açıkçası... herkezin kocaman göbüşü olsun rahat rahat büyütsün kuzularını

Ay cnm masallah hayirli evlat olurlar ins cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Ay cnm masallah hayirli evlat olurlar ins cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Amin canım benim inşallah hayırlısıyla hepimizin yüxü gülsün bu yolda rabbim seni ve meleğini korusun rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…