Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm bilmiyorumki, hastanede sordum tekrar ola bilir gayet normal dediler, sadece 37. Haftada ayriyeten bi kontrole gel boyuna kilosuna bakalım, iri bebek ola bilir ona göre doğumunun nasıl geçeceğini aşağı yukarı biliriz dediler.. Hayırlısı bakalım, 2 hafta sonra organ screening var, inşallah birde orda öğrenirim bakalım.

İnşallah canım hayırlısı olsun LGA bebek olabilir:))

selam herkeseee,
detaylı ultrasona gideniniz var mı? Ben biraz yoğun olan bir doktora gideceğim 13 ağustosa randevu alabildim o yüzden. ne durumdasınız merak ediyorum.

selam herkeseee,
detaylı ultrasona gideniniz var mı? Ben biraz yoğun olan bir doktora gideceğim 13 ağustosa randevu alabildim o yüzden. ne durumdasınız merak ediyorum.
Selam canım ben 22. Haftalıkken çektirmiştim detaylı usg çok şükür herşey yolunda bugünde fetal ekokardiyoğrafi çektirdim oda temiz adım adım ilerliyoruz allahın izni ile... bir tek önümde şeker yüklemesi vardı onuda yaptırmadım diğer gebeliklerimde yaptırmıştım ikizde olunca hepten vazgeçtim:)) sen nasılsın nasıl gidiyo tatlı kuzun nasıl...

SLaYeR_07 artık meleğinin cinsiyeti belli olmuştur nasıl gidiyo canım...

Cok sukur hersey yolunda cnm bulantilarim bitti ikili test temiz cikti ve bebegim kiz sen nasilsin bu seker yuklemesinin ne gibi zararlari var benim ilk gebeligim ve nedense korktum yaptirmak istemiyorum bende pekde bilgim yok acikcasi

Günaydııınnn, ben 2 hafta izin sonrası işe döndüm dün, adapte olmaya çalışıyorum ama çok zor geliyor. Geçen hafta yazlıkta doktora gittim rapor verdi doktor orada tekrar gördük bıdığı iyi oldu. 25 Temmuz'da 466 gr olmuştu, herşey yolundaydı çok şükür. Sıcaklardan biraz şişiyor elim ayağım. 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapılacak dedi benim doktorum da. Ben yaptıracağım sanırım, doktoruma çok güveniyorum ve açıkçası pek bakmıyorum da sakıncası nedir falan. Çünkü o zaman çok kafam karışıyor. Ya bu arada benim bu bıdık geçen hafta çok hareketliydi, bu hafta pek hissetmiyorum hareketlerini hatta korktum biraz ama bilemedim böyle bişey için doktora gitmem gerekir mi şimdiden? Normal mi hissetmemem?
SLaYeR_07 çok sevindim senin adına canım, sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin minnoş kızın..

Sgl cnm seninde ins bu gunleri yasatan rabbime sukurler olsun

Hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sıcaktan ve tuzdan sanırım benim ellerde şişiyo ancak sabahları harekete gelince bu haftalarda çok düzenli olması beklenemez çünkü henüz yarım kilolar en uzun ve ve en sert hareketlerini hissedebiliriz dr öyle demişti endişe etme tatlı bişeyler ye kan şekerini yükselt ve sol yanına yat bir kezde öyle değerlendir canım şükürler olsun rabbimize...şeker yüklemesine gelince özellikli birşey yok dr umda ikiz diye önermedi zaten kişisel bişey anlıyacağınız:))

Cok sukur hersey yolunda cnm bulantilarim bitti ikili test temiz cikti ve bebegim kiz sen nasilsin bu seker yuklemesinin ne gibi zararlari var benim ilk gebeligim ve nedense korktum yaptirmak istemiyorum bende pekde bilgim yok acikcasi
Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli inşallah rabbim tamamına erdirsin :)) iyi bak kuzuya

Ally20 sen nasılsın canım sesin soluğun çıkmıyor kuzucuğun iyimi:)

Selam Kalimerocum, selam kızlar... sorun sıkıntı yok çok şükür. Detaylı ultrasona geçen hafta çarşamba girdim, herbişeysi temiz çıktı. 580 gr 30 cm olduk :) çılgınlar gibi terliyorum geceleri, tek sorun bu. Uykunuzda siz de terliyor musunuz acaba ? Bi de oda vs hazırlıklarına girdiniz mi ben bi niyetlendim ama nerden başlayacağımı bilemiyorum.

Ayy canım benim çok sevindim maşallah büyümüş sıpa sağlığıda yerinde daha ne olsun çok şükür bugünlerimize gece terlemeleri bende de mevcut canım birde sık idrara çıkma ne yapsam sıcaktan uyuyamıyorum ama olsun onlar iyi olsunda birde göbeğim çok büyüdü gerilmeden dolayı göbek deliğim acıyo:) hafta hafta değişiyoruz alışveriş için hiç bir hazırlığım yok hayırlısıyla kritik dönemleri atlatırsam herşeyin en güzelini alıcam onlara isim bile düşünmedim inan birde şu kilolarla başım dertte 6 ayda 9 kilo sanırım biraz abarttık:))

Senin yine iyi ikiz hamilelik dersin hiç değilse. Ben 55 le hamile kaldım 6 ayda 63 oldum... Başlarda yedim haliyle kilo aldım ama şu an o iştah kalmadı yine de alıyorum. Sinir bozucu bir durum!!! Gebelik boyu toplam 16 kilo hedefti ama sanırım 20 yi bulucam ben. Karın gerilmesi de dediğin gibi keyifsiz bi durum, kaşınıp duruyorum :)))

kızlaaarrrr selam,
dün tetanoz aşısı oldum ben. çatlak için lierac kullanıyordum, çok pahalı diye şimdi bir yağ karışımı yaptım dun ilk kez kullandım çok iyi geldi uzun süre nemli kaldı. sizinle paylaşmak istedim; badem yağı, susam yağı, kayısı yağı ve kakao yağını aldım, eşit miktarda bir şişede karıştırdım sürdüm. Çok iyi geldi, biraz koku ilk başta ağır geliyor ama alışıyor sonra.
oda için boya renklerine falan bakıyorum ufak ufak, ne çok seçenek var
bu arada şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ücreti ne kadar?

Selam sesocum, ben aşı fln olmadım olmak mı gerekiyor hiç bilmiyorum. Acıbadem kremi kullanıyorum çatlak için 8 tl kutusu şimdilik çatlak fln yok, tavsiye üzerine aldım. 25+1 deyim sanırım şeker yüklemesinin vakti geldi. Haftaya randevum var yapar herhalde yüklemeyi. Ben az önce kuzumun odasını sipariş ettim. Boyayı da seçicem şu sıralar ama oda vs satan yerlerde çok güzel duvar kağıtları fln var. Odalarla kombineli sergiliyorlar. Bi bak istersen. Kendi evim olsaydı odasını duvar kağıdı ve perdesi ile birlikte alırdım, nefisti ama kira olunca gerek görmedik. Boyalara bakıcam şimdi. Odası bayram haftası gelecek bu süreye kadar boya badanayı bitirmem lazım.

Mrb arkadaşlar gozunuz aydın ne mutlu size rabbim sağlıkla bi nefeste kucağıniza almak nasip etsin.darısı bizlere.siz deneyimlisiniz yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 12. Gün 144 gördüm 14. Gün 236 yarın yine test istedi dr. Evde bi sıkıntılı hava sevinemiyorz bile.kötümü gidiyo. Nolur bişeyler yazın.

Canım stres yapmana hiç ama hiç gerek yok herşey yolunda eminim kanama yoksa kasık ağrısı yoksa hayırlısıyla yükselicektir geçmişi okursan nice 50 den yükselen tahliller oldu kendine ve bebeğine sıkımtı yapma hayırlı uğurlu olsun şimdiden rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…