MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

slm bende bugun ıkıncı ıgnemı oldum ama uzun protokol uygulanacak bana yanı adetım 1 hafta sonra ve asıl ıgnelere o zaman baslayacam sanırım mart ayında da transferım olacak gıbı:)
slm..uzun protokol uygulanmasını amacı nedir..yumurta sorunu mu var

selam,bende adetimi bekliyorum,başlıycam bu adette.siz kime gidiyorsunuz bayanlar

Selam bayanlar,ben foruma yeni katıldım. adetimi bekliyorum bende.Adetimin 2. günü başlıycam tedaviye. Bilmiyorum inşallah hayırlı haberlerimizi veririz hepimiz,çokkkk stresliyim çookkkkkkk

Slm kızlar bende mart ayında başlıyorum tedaviye inşAllah bizdeki sorun morfoloji hız ve sayı. Bu 4. Tüp bebek denememiz olucak daha önce hic positifi göremedim ve 3 sene önce bir defa normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı

Slm kızlar bende mart ayında başlıyorum tedaviye inşAllah bizdeki sorun morfoloji hız ve sayı. Bu 4. Tüp bebek denememiz olucak daha önce hic positifi göremedim ve 3 sene önce bir defa normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı
slm ..hakkınizda hayırlısı olsun..daha önce ki tedavilerini z nerde oldu bu nerde olacak. embrio durumunuz nasildi..Dna hasar durumu nasil

slm ..hakkınizda hayırlısı olsun..daha önce ki tedavilerini z nerde oldu bu nerde olacak. embrio durumunuz nasildi..Dna hasar durumu nasil
3 denemeyi de almanya da yapdırdık mağlesef :( almanya tüp bebek konusunda cok geride burda en iyi spermi secmek yasak kamera ile yumurta takibi de yapmıyorlar bu yüzden daha fazla zaman kaybetmeden türkiye ye gelicez memorial şişli semra hanıma gitmeyi düşünüyorum embriolarım gayet iyiydi burdaki doktorlara göre 11 tane oluşmuştu 8 tanesini topladılar ama burda 5. Güne kadar beklemiyorlar transfer günü cözüyorlar. Gercekten memleketim gibisi yok adı cıkmış avrupanın birde 17.000€ harcadım 3 deme icin uzun oldu canım kusura bakma ama cok dertliyim beni resmen soydular dna hasar testi bile yapmadılar öyle bir testin oldunu burda öğrendim

Haklısın Türkiye'deki doktorlar daha iyi..daha iyi diyorim çünkü burda bile bazı doktor baştan atar gibi yapiyorlae..sen kendin araştırıp buluyorsun ..herkes parasının derdinde..Memorial adını çok duymuştum. inşallah hakimizda hayirlsi olur

Haklısın Türkiye'deki doktorlar daha iyi..daha iyi diyorim çünkü burda bile bazı doktor baştan atar gibi yapiyorlae..sen kendin araştırıp buluyorsun ..herkes parasının derdinde..Memorial adını çok duymuştum. inşallah hakimizda hayirlsi olur
İnşAllah canım peki sizde sorun ne ve kacıncı denemen olucak

İnşAllah canım peki sizde sorun ne ve kacıncı denemen olucak
3.deneme olacak..eşimde sprem sayı hız ve morfoloji sorunu var..kromozom da problem var.sprmeler %40 hasarlı ..Bu sorunlar yüzünden döllene më bile elde edemiyoruz 12 yumdan 2 si dolleniyor onlar da 3. güne gelmiyor bile..

3.deneme olacak..eşimde sprem sayı hız ve morfoloji sorunu var..kromozom da problem var.sprmeler %40 hasarlı ..Bu sorunlar yüzünden döllene më bile elde edemiyoruz 12 yumdan 2 si dolleniyor onlar da 3. güne gelmiyor bile..
Allahım şifa versin canım ben bu sefer hacamat yapdırıcam hem kendime hem eşime cok faydasını görenler var zaten bi o kaldı yapmadığım:oops:

3 denemeyi de almanya da yapdırdık mağlesef :KK43: almanya tüp bebek konusunda cok geride burda en iyi spermi secmek yasak kamera ile yumurta takibi de yapmıyorlar bu yüzden daha fazla zaman kaybetmeden türkiye ye gelicez memorial şişli semra hanıma gitmeyi düşünüyorum embriolarım gayet iyiydi burdaki doktorlara göre 11 tane oluşmuştu 8 tanesini topladılar ama burda 5. Güne kadar beklemiyorlar transfer günü cözüyorlar. Gercekten memleketim gibisi yok adı cıkmış avrupanın birde 17.000€ harcadım 3 deme icin uzun oldu canım kusura bakma ama cok dertliyim beni resmen soydular dna hasar testi bile yapmadılar öyle bir testin oldunu burda öğrendim

Çok geçmiş olsun canım, Almanya'nın neresindesin? Hangi kliniğe gittin? Ben de Almanya'dayım. İlk defa başlayacağız.

slm..uzun protokol uygulanmasını amacı nedir..yumurta sorunu mu var

hayır aksıne bı sorun yok yanı gorunurde ve hocaların demesıne gore sadece hoca oyle uygun gordu
benım 1 asılama 2 tup negatıfım ve 1 5 haftalık dusugum var belkıde sansı arttımak ıcındır

hayır aksıne bı sorun yok yanı gorunurde ve hocaların demesıne gore sadece hoca oyle uygun gordu
benım 1 asılama 2 tup negatıfım ve 1 5 haftalık dusugum var belkıde sansı arttımak ıcındır
inşallah olumlu bir şekilde ilerler tedaviniz..nerde yapıyorsunuz

bend emartta baslıyacaktım ama tekrardan hsg ıstedı doktorlar..medical park bahçelievler serdar koç mu , mustafa acet acetto mu ? yada aytun akman mı? yada bahçeci fulya mı? kafam çok karışık ..birde mustafa acet 2.histeroskopi şart derse yada histeroskopi mi ?

Back
X