MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba,
Ben 5 senelik evliyim 3 tüp bebek denedik hepsi negatif sonuclandı bir hamileliğim de normal yoldan oldu ama düşükle sonuclandı. Şubat ayında 4. denemeyi dr bülent tıraş da yapdırmayı düşünüyorum mikro cip yöntemi ile. Bizdeki sorun sperm dna bozukluğu. İki aşamalı tedavi olduğu icin transferin mart ayında olucağını söylediler bize

bülent beyde tüp bebek fiyatları nedir ve batan sona hep kendisi mi ilgileniyor ? basarısız olanalrı kımde denemıstınız

nerde denemiştiniz
Bazı doktorlar gerçekten para için yapıyor bu işi kimse kızmasın ama ben durumu anlatıyorum doktora doktorda çok önemli bi durum değil yumurta spermle dollenince zaten hasar onariliyor bi sorun olmaz diyor. E madem öyle neden gebelik oluşmuyor. Malesef temmuzda ki tüp bebek de de aynısı denmişti ve hüsran olmuştu hastane ve doktor çok önemli yoksa sperm ler de zaten sağlıklı olanlar var onların bulunması önemli
z

Slm kızlar bende mart ayında başlıyorum tedaviye inşAllah bizdeki sorun morfoloji hız ve sayı. Bu 4. Tüp bebek denememiz olucak daha önce hic positifi göremedim ve 3 sene önce bir defa normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı

merhaba, nerede deneme yaptınız. ve suan nerde baslıyacaksınız. bizdede morfolojı sorunu var ama tup bebekcıler morfolojı tup bebekte sorun degıl dıyor. bende anlamıyorum.bend eılk kez deneyecegım

merhaba, nerede deneme yaptınız. ve suan nerde baslıyacaksınız. bizdede morfolojı sorunu var ama tup bebekcıler morfolojı tup bebekte sorun degıl dıyor. bende anlamıyorum.bend eılk kez deneyecegım
Merhaba canım :) 3 denemeyi de almanya da yapdırdık 4. Denemeyi memorial şişli de yapdırıcaz inşAllah. Bu sefer İMSİ yöntemi ile tüp bebek yaptırıcaz yani Mikroskop altında 6000 kes büyütülen spermler içinde normal olanın seçilerek mikroenjeksiyon uygulaması. Bu imsi yöntemi bizim gibi morfoloji problemi olanlara uygulanıyor her merkezde yapılıyor bildiğim kadarı ile ve almanyada bu yöntem yasak.

bülent beyde tüp bebek fiyatları nedir ve batan sona hep kendisi mi ilgileniyor ? basarısız olanalrı kımde denemıstınız
Bülent beyde yapdırmaktan vazgectik canım hakkında okuduğum bi kac haber hicimi huzursuz etti. Ama mikrocip fiyati 15.000 tl civarı her muaneyi kedisi yapmıyor cok yoğun olduğu icin başka doktorlar sizinle ilgileniyor

evet imsi yöntemi ben de istiyorum ama zaten banda merkezlerin dediği bu yönde her merkezde yapılıyor..

Merhaba canım :) 3 denemeyi de almanya da yapdırdık 4. Denemeyi memorial şişli de yapdırıcaz inşAllah. Bu sefer İMSİ yöntemi ile tüp bebek yaptırıcaz yani Mikroskop altında 6000 kes büyütülen spermler içinde normal olanın seçilerek mikroenjeksiyon uygulaması. Bu imsi yöntemi bizim gibi morfoloji problemi olanlara uygulanıyor her merkezde yapılıyor bildiğim kadarı ile ve almanyada bu yöntem yasak.

Gelişimi durdu:KK43: şimdi oyle korkuyorum tekrr aynı seylerı yasamaktan:KK43:
Dondurulmus 5.gun embrıyo 5 tane var.
Cgh isteyecegım sizde embrıyoya tarama testı ısteyecekmısını??
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım ama 8 haftalikken kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için kürtaj oldum :( alınan bebişe genetik test yaptıramadık 7tane 5.gün embriyom var onlara yapalım dedim ama doktor 5.gün embriyosuna yapamayız dedi :( bak şimdi kafam karıştı sen yaptırdın mı taramayı?

Merhaba canım çok geçmiş olsun ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım ama 8 haftalikken kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için kürtaj oldum :KK43: alınan bebişe genetik test yaptıramadık 7tane 5.gün embriyom var onlara yapalım dedim ama doktor 5.gün embriyosuna yapamayız dedi :KK43: bak şimdi kafam karıştı sen yaptırdın mı taramayı?
Canm merhaba
Kurtaj materyalıne genetık test yaptırsaydın kşke bu tıp durumlarda kromozomal sorunu olan bır sonuç alınıyor. Sana vevesıne genetık test yapıldı mı? Trombofili paneline bakıldımı?
Sen neye dayanarak embrıyoya test yaptırmak istemıştın??

Canm merhaba
Kurtaj materyalıne genetık test yaptırsaydın kşke bu tıp durumlarda kromozomal sorunu olan bır sonuç alınıyor. Sana vevesıne genetık test yapıldı mı? Trombofili paneline bakıldımı?
Sen neye dayanarak embrıyoya test yaptırmak istemıştın??
Keşke ya :( çankırıda yaşıyorum ben ankarada tedavi oluyorum. Hem burdaki hastane ücret alacaktı test için hem de testin yapılacağı merkez alacaktı 4bini bulur dediler yaptıramadık :( dediğin testlerin hiç biri yapılmadı sanırım canım. Ben sadece düşük nedenini öğrenmek için istemiştim testi. İnşallah ikinci tedavi de sıkıntı olmaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ;)

Keşke ya :KK43: çankırıda yaşıyorum ben ankarada tedavi oluyorum. Hem burdaki hastane ücret alacaktı test için hem de testin yapılacağı merkez alacaktı 4bini bulur dediler yaptıramadık :KK43: dediğin testlerin hiç biri yapılmadı sanırım canım. Ben sadece düşük nedenini öğrenmek için istemiştim testi. İnşallah ikinci tedavi de sıkıntı olmaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :KK66:
Ben dondurulmuşları kullanacagım. Bende ve esımde bır sorun tespıt edılmedıgınden dr um dondurulmuşları denememızı ıstedı. 5.gun 5ebrıyomuz var .. yarın ilk muayeneye gıdıyorum.
Bundan sonrakı aşamada cgh yada ngs gıbı teknıklerı uygulayacagız

Ben dondurulmuşları kullanacagım. Bende ve esımde bır sorun tespıt edılmedıgınden dr um dondurulmuşları denememızı ıstedı. 5.gun 5ebrıyomuz var .. yarın ilk muayeneye gıdıyorum.
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzünü ;) Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ;)

Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzünü :KK66: Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :KK66:
Amin canım benım. Senın yasın kç sorun nydı?
Ne zaman tedavıye baslıyorsun

Merhaba canım çok geçmiş olsun ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım ama 8 haftalikken kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için kürtaj oldum :KK43: alınan bebişe genetik test yaptıramadık 7tane 5.gün embriyom var onlara yapalım dedim ama doktor 5.gün embriyosuna yapamayız dedi :KK43: bak şimdi kafam karıştı sen yaptırdın mı taramayı?
Kızlar merhaba,
ben de tedaviye başladım belki yazdıklarımı görmüşsünüzdür. yumurta toplamada yumurtam oluşursa 5. gün embriyosu olacak ve cgh yapılacak. ama dondurulmuş olunca yapılamıyor olabilir., bekleyecek zaman yok ya, testin sonucu 15 günde çıkıyormuş.
hepimize kolay gelsin

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Dr. Numan Bayazıd hastasıyım. kendisi muayeneleri özel yerinde yapıyor diğer işlemleri Fulya Acıbadem hastanesi Mikroenjeksiyon bölümünde takip ediyor. kendi merkezindeki yaklaşımları olsun birlikte calıstıgı fulya acıbadem olsun gercekten hasta ile çok yakından ılgılı ve herseye gerı donus yapıyorlar.
özellikle işlem sonrasındaki hastane kalma suresınde hastanenın ılgı alaka ve kalıtesıhastaya verdiği deger cok rahatlatıcı. ilk gebelik testınıde ıstedıgınız acıbadem hastanesınde ucretsız yapabılıyorsunuz.

Ben ekim 19 da tedaviye başlamıs ve 3 kasımda yapılan transfer ile gebe kalmıştım.
gebeliğimde yolk kesesi, bebek gelişimi iyi gidiyordu
kalp atısını duymamıstık ama görebilmiştik ancak bir sonrakı gidişimizde sekiz haftalık olması gerekırken 6 +5 gıbı kalbı durdugu ogrendık
17 aralıkta kürtaj oldum
12 ocakta regli oldum ve reglim bitince doktora gıttım subat ayındaki reglinde gel belki başlarız dedı
gittim 09 şubatta ancak ıkı tane yumurtam gelişmiş ve ve bırbırınden boyut olarak farklı oldugu ıcın başlamadık martta gel dedi
benim sebebim yok
myomlarım vardı ama zararsız oldukları halde aldırdım
sadece amh değerim 0,14 çıktı fazla zamanın yok çok ara vermeden deneyecegız dedi
eşimle kan uyusmazlığım vardı kürtajdan sonra onun ıgnesını de yaptırdım
dilerim hepimiz mutlu haberle veririz

merhaba,
5 tane 5. gün dondurulmuş embriyo çok iyi bence. kaç yaşındasınız? benim 5 yumurta çıkarsa ne ala:)) tedavimin 7. günündeyim.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Dr. Numan Bayazıd hastasıyım. kendisi muayeneleri özel yerinde yapıyor diğer işlemleri Fulya Acıbadem hastanesi Mikroenjeksiyon bölümünde takip ediyor. kendi merkezindeki yaklaşımları olsun birlikte calıstıgı fulya acıbadem olsun gercekten hasta ile çok yakından ılgılı ve herseye gerı donus yapıyorlar.
özellikle işlem sonrasındaki hastane kalma suresınde hastanenın ılgı alaka ve kalıtesıhastaya verdiği deger cok rahatlatıcı. ilk gebelik testınıde ıstedıgınız acıbadem hastanesınde ucretsız yapabılıyorsunuz.

Ben ekim 19 da tedaviye başlamıs ve 3 kasımda yapılan transfer ile gebe kalmıştım.
gebeliğimde yolk kesesi, bebek gelişimi iyi gidiyordu
kalp atısını duymamıstık ama görebilmiştik ancak bir sonrakı gidişimizde sekiz haftalık olması gerekırken 6 +5 gıbı kalbı durdugu ogrendık
17 aralıkta kürtaj oldum
12 ocakta regli oldum ve reglim bitince doktora gıttım subat ayındaki reglinde gel belki başlarız dedı
gittim 09 şubatta ancak ıkı tane yumurtam gelişmiş ve ve bırbırınden boyut olarak farklı oldugu ıcın başlamadık martta gel dedi
benim sebebim yok
myomlarım vardı ama zararsız oldukları halde aldırdım
sadece amh değerim 0,14 çıktı fazla zamanın yok çok ara vermeden deneyecegız dedi
eşimle kan uyusmazlığım vardı kürtajdan sonra onun ıgnesını de yaptırdım
dilerim hepimiz mutlu haberle veririz
Canım merhaba,
senin ilk tedavin miydi?

arkadaşlar bişey diyecegim
ben biestoren kullanıyorum
amh degerım dusuk oldugu ıcın uzun protokol degıl kısa uygulayacagız demıslerdı
biestoren + Q10+Omega 3+ Folik asit

Back
X