Benim Hikayem
6 ay denemem ile 2014 Ekim ayinda hamile oldugumu ogrendim cok sevinmekle beraber korkmustum,neyle karsilasicam nasil olucak derdine dustum biranda. Ama bu sevincim cok uzun surmedi maalesef 9 haftalikken bebebgimin kalp atislari icin doktora gittigimde bebegimin kalp atislarinin olmadigini ogrendik.O ilk heyecan maalesef bizim cöküşümüz oldu.Ne yapicagimizi bilemedik.Doktor hemen almamizi soyledi.Ben ise bir gun daha istedim.Kurtaj olmaktan korktum.Ama korkunun ecele faydasi yok ertesi gun gittik ve bebegimi aldilar ve hastaneden cikisimizi yaptik.Ne oldu bitti anlam veremiyordum.Bir gun once icimde hayat veren varligim ertesi gun orada degildi.Bu duruma alisamamisken gorumceminde hamile oldugunu ogrendim.Icimde anlamsizca duygu karmasasi yasamaya basladim.Aradan 6 ay gecti ve ben ustune gorme diye teshis konularak gene hamileyim ama bir sıkınti var kahve lekenmelerim oluyor.Kendi doktoruma gidiyorum dis gebelik ablamin tup bebek doktoru ise dusuk yapiyorsun diyor.Anlam veremeden gene hastaneye yatiyorum kurtaj oluyor ve her ihtimale karsi dis gebelik igneleri oluyorum.2 gun hastanede musade altinda kaldik.Yan odada yeni dogan bebek sesleri bizim odada bombos sakinlik.O kadar koyuyor ki anlatamam.Doktor kontrollerinden geciyoruz hicbir probelem yok.Zamani var dia ediyoruz.Sene 2017 ama hala bebegimiz yok.Ve bu ay artik zor ama tup bebek kararini aldik.Rabbim bu yolda yolumuzu kolaylastirsin,bu yol umudumuza acilan guzel bir yol olsun insallah.Rabbim bu yola iki kisi girip üc kisi saglikla sihhatle umutla huzurla mutlulukla cikmayi nasip etsin insallah...
Rabbim kimseyi umutsuz,umitsiz ve yalniz birakmasin.Rabbim herkese hayirli omurlu saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.Amin