- 10 Nisan 2016
- 8.697
- 12.726
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.501
Hemen efenimmmÖzelden bana doktor ve hastane isimlerini yazabilir misin canım
Kız önce özelini aç kapalı yaÖzelden bana doktor ve hastane isimlerini yazabilir misin canım
Anlamadım.bacimm
MaşALLAH ama keşke buraya atmasaydınız fotoğrafını ne olur ne olmaz
doktor isimlerini açık yazın belki faydalanan olur dicektim mesaj yazmadan elim ilet tuşuna bastıAnlamadım.bacimm
Kız nasıl açılıyoKız önce özelini aç kapalı yamesaj kutun kapali
Sadece üyeler kısmını açtım canım tamam oldu galibaKız önce özelini aç kapalı yamesaj kutun kapali
doktor isimlerini açık yazın belki faydalanan olur dicektim mesaj yazmadan elim ilet tuşuna bastı
Adetime 1 2 gün kala oldu böyle ama bu sefer 1 hafta var. Valla başka bişey yok kasıklarıma sancı giriyor işte bacağıma belime vuruyor bide böyle nasıl anlatayım kasıklarımda titreşim oluyor bende anlamadım cok gaz sancım vardı dün şimdi iyiyim şükür gazım yok. Ama işte cok ümidim yok hep böyle ümitlendim negatif gördüm korkuyorum acıkcssı. Sizin var mı belirtileriniz ?benimde 4 martdaha önce adet olurkende bunları hiç yaşadınız mı? başka belirtileriniz neler?
Dün değerlendidik , bugünde olsun bariAynen devam et guzum.Gün aşırı değerlendir öyle yaptık
Korkma kuzum ya valla öyle çok abartılı gbi değil yaRahim filminden korkuyorum ya ..Okuduklarımdan etkilendim.Ankaradayım hastane arayışına girdim ..Etlik Zübeyde hanım mı ,Hacettepe mi bilmiyorum
İki aydır pik göremedim yav, sanki.hamileyim.gibi sevindim bugünisi
evetttt kaçırma
Hadi geçmiş olsun canım, rahat geçmesine ve sorun olmamasına çok sevindim.. verdikleri sıvı köşe bıcak güzelce bir temizlemiştir de.. ohh misss gibi oldunHadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek
Yhaaa çok tatlısın.. miss gibi oldum isnhaAllah ..Hadi geçmiş olsun canım, rahat geçmesine ve sorun olmamasına çok sevindim.. verdikleri sıvı köşe bıcak güzelce bir temizlemiştir de.. ohh misss gibi oldun
Görüyorum ve arttırıyorum36 yım benimde yok
Aynen ben 3-4 gün bişey yapmamıştım çünkü zaten yumurtlamama da daha vardıYhaaa çok tatlısın.. miss gibi oldum isnhaAllah ..ilişki için 2 gün bekleyin değil mi ?
Haftaya cuma belli olacak inşallahYaaaa nasil sevindim nasıl mutlu oldum..cinsiyeti belli oldu mu Bizimde değerlerimiz yükselmiş aşılamadan vazgeçtik doğal yoldan bu ay ya da önümüzdeki ay olacak dedi doktor bekliyoruz bakalım
Yerimmmm dötünuHaftaya cuma belli olacak inşallahama nub teorisine göre kız
Ayy hadi inşallah bitiirin şu işiii bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?