Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 4 mart daha önce adet olurkende bunları hiç yaşadınız mı? başka belirtileriniz neler?
Adetime 1 2 gün kala oldu böyle ama bu sefer 1 hafta var. Valla başka bişey yok kasıklarıma sancı giriyor işte bacağıma belime vuruyor bide böyle nasıl anlatayım kasıklarımda titreşim oluyor bende anlamadım cok gaz sancım vardı dün şimdi iyiyim şükür gazım yok. Ama işte cok ümidim yok hep böyle ümitlendim negatif gördüm korkuyorum acıkcssı. Sizin var mı belirtileriniz ?

Hadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek
Hadi geçmiş olsun canım, rahat geçmesine ve sorun olmamasına çok sevindim.. verdikleri sıvı köşe bıcak güzelce bir temizlemiştir de.. ohh misss gibi oldun

Hadi geçmiş olsun canım, rahat geçmesine ve sorun olmamasına çok sevindim.. verdikleri sıvı köşe bıcak güzelce bir temizlemiştir de.. ohh misss gibi oldun
Yhaaa çok tatlısın.. miss gibi oldum isnhaAllah .. ilişki için 2 gün bekleyin değil mi ?

Yhaaa çok tatlısın.. miss gibi oldum isnhaAllah .. ilişki için 2 gün bekleyin değil mi ?
Aynen ben 3-4 gün bişey yapmamıştım çünkü zaten yumurtlamama da daha vardı bi de benim bi tüpümü açtılar biraz ağrım oldu.. ne zaman rahat hissediyorsan başla çalışmalara bacım hiç es geçme

Yaaaa nasil sevindim nasıl mutlu oldum.. cinsiyeti belli oldu mu Bizimde değerlerimiz yükselmiş aşılamadan vazgeçtik doğal yoldan bu ay ya da önümüzdeki ay olacak dedi doktor bekliyoruz bakalım
Haftaya cuma belli olacak inşallah ama nub teorisine göre kız
Ayy hadi inşallah bitiirin şu işiii bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…