- 5 Ocak 2012

- 587

- 653

- 303

- Konu Sahibi Papatyamelo
 - 

- #3.381

ay sen yap ya her gün ben bekliyorumsen nasıl bir hafta kala öğrenebildin kızzz testte nasıl çıktı hemen valla hemen kalkıp test yapasım geldi sen böyle diyince
Dinlene kendini ve ben şöyle yaparak duruyorum ne zaman tuvaletim geldiyse gidip yapıyorum bir an önce benden gitsin ki teste kalmasın diyeOf sorma malesef ya çatlıcam yani 3 mart benim bat. Asla gelemedi mart ayı yani şubat 28 çekmesine rağmen bana cok uzun sürdü gibi geliyo
sen cidden pek belirti yaşamadan kalanlardansın darısı bizlere inşallahBir hafta kadar önce sabahlari agzimda sulanma oluyordu ve yururken tikaniyordum cigerlerim yetmiyordu ama benim aklima hic gelmiyordu hamilelik plansizdi cunki adetimin 2 3 gun onceside kasik agrisi basladi adet olacakmis gibi ama herhangi bir akintim yoktu
Tam adet gunumde resmen hastalandim yatak dosek desem yeri migrenim tuttu koku hassasiyeti ve sadece o gun oyle gecti ertesi gun hic biseyim yoktu
Yok. Kan testi yapıp gönderirler. 5. haftada aşağıdan muayene ile görülür çok nadir karından görünür. 6. haftada karından görünür. 6 da fazla kilonuz yoksa kalp atışını da duyarsınız.ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuz
Yaa anlamadım 70 gündür multivitamin 40 gündür de omepa q10 ve dvitamini içiyor.. hele multivitaminde yok yok.. değerleri 40 gün önceye göre bayağı düşmüş.. dün aşılamada gördük değerleri.. doktor dalgalanmalar oluyor erkeklerde dedi ama bence garip.. şimdi email atacağım doktora naapsak ek vitaminler mi alsa falan diyeDiğerleri işe yarıyorsa boşver bide el birliğiyle adamı zehirlemeyelim
kocamın korkusundan yapmıcam bugün dün testi gördü sen yine başlamışsın dediay sen yap ya her gün ben bekliyorum
Yarına kadar olmazsam tekrar yapıcam bende test bugünde istiyorum ama akrabaları geziyoruzbat 1 mart olanları yarın sabah ilk iş teste davet ediyorumşöle 3 5 gebemiz olsun da keyfimiz yerine gelsin yahu 
Insallah kuzum olucagi varsa oluyorİnşallah hamileyimdir ama ümidim cok yok
ben saat başı tuvalate gidenlerdenimDinlene kendini ve ben şöyle yaparak duruyorum ne zaman tuvaletim geldiyse gidip yapıyorum bir an önce benden gitsin ki teste kalmasın diye
Pazartesi tekrar yaparım gebelik testi yapasim gelmiyor ovulasyon yaparım beni bilgilendirirsinizŞöyle söyleyeyim gebelik ihtimali ikinci kez Yumurtlama ihtimalinden çok çok daha fazla.. isnhaAllah öyledir
Adete yakın siliklesir cunki normalde
en az 3 saat sıcak duş yasakInsallah kuzum olucagi varsa oluyor
Benimde ikinci gebeligim olacak ilki plansizdi
Kizim 4 yasinda suan simdi ben istiyorum ilk defa bu ay olmasi icin cabaladim bakalim
Insallah olur bu ay olmazsa bir daha denemiycem diyorum cok cok stresli
Ve ogrendim ki sıcak duş almamak lazimmis ben kaynar suyla yıkanıyorum resmen iliskiden bi 30 dk sonra hakkimizida hayirlisi
Insallah gönül isterki hepimiz hamile olalim bu ay cok istiyorum cok cokkksen cidden pek belirti yaşamadan kalanlardansın darısı bizlere inşallah
arkadaş baya cahilmişimYok. Kan testi yapıp gönderirler. 5. haftada aşağıdan muayene ile görülür çok nadir karından görünür. 6. haftada karından görünür. 6 da fazla kilonuz yoksa kalp atışını da duyarsınız.
hahshahshs ben de geçen ay gizli yapmıştım negatif olunca sölemedim bilmesin ne gerek dimii amakocamın korkusundan yapmıcam bugün dün testi gördü sen yine başlamışsın dedihaftasonu belki gizlice yaparım ama 
ovulasyon ve normal gebelik testi arasında fark var mı? Bazıları ovulasyon adet günü ve sonrasinda sonuç veriyor diyorPazartesi tekrar yaparım gebelik testi yapasim gelmiyor ovulasyon yaparım beni bilgilendirirsiniz
Ya öyleymis ben ilkinde de hic dikkat etmedim olucagi varsa oluyor tabii ama yasak deniyorsa dikkat etmek şart kesinlikleen az 3 saat sıcak duş yasak
Üroloji doktoru bi şey önermedi mi benim eşimin de kalitesinde çok az bi sorun vardı ferula plus men kullanmıştı kaliteye harekete iyi geliyordu şimdi sorunu çözüldü evicap kullanıyorYaa anlamadım 70 gündür multivitamin 40 gündür de omepa q10 ve dvitamini içiyor.. hele multivitaminde yok yok.. değerleri 40 gün önceye göre bayağı düşmüş.. dün aşılamada gördük değerleri.. doktor dalgalanmalar oluyor erkeklerde dedi ama bence garip.. şimdi email atacağım doktora naapsak ek vitaminler mi alsa falan diye
inşallah kız vallaInsallah gönül isterki hepimiz hamile olalim bu ay cok istiyorum cok cokkk
Bazen geldiği için gidilir bademde teste engel olmak içinben saat başı tuvalate gidenlerdenim
ben de dün söylemedim çöpte görmüşarkadaş baya cahilmişimbi de test yapıp öğrenip hemen doktora giderim kese görürüm öle sölerim annemlere diye düşünüyodum, bekleyemem de sölemeden neyse bu güzel bilgiler için tişikkirliirrrr 
hahshahshs ben de geçen ay gizli yapmıştım negatif olunca sölemedim bilmesin ne gerek dimii ama
benim kaçışım yok anlamadında dedimBazen geldiği için gidilir bademde teste engel olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?