Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of sorma malesef ya çatlıcam yani 3 mart benim bat. Asla gelemedi mart ayı yani şubat 28 çekmesine rağmen bana cok uzun sürdü gibi geliyo
Dinlene kendini ve ben şöyle yaparak duruyorum ne zaman tuvaletim geldiyse gidip yapıyorum bir an önce benden gitsin ki teste kalmasın diye

sen cidden pek belirti yaşamadan kalanlardansın darısı bizlere inşallah

ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuz
Yok. Kan testi yapıp gönderirler. 5. haftada aşağıdan muayene ile görülür çok nadir karından görünür. 6. haftada karından görünür. 6 da fazla kilonuz yoksa kalp atışını da duyarsınız.

Diğerleri işe yarıyorsa boşver bide el birliğiyle adamı zehirlemeyelim
Yaa anlamadım 70 gündür multivitamin 40 gündür de omepa q10 ve dvitamini içiyor.. hele multivitaminde yok yok.. değerleri 40 gün önceye göre bayağı düşmüş.. dün aşılamada gördük değerleri.. doktor dalgalanmalar oluyor erkeklerde dedi ama bence garip.. şimdi email atacağım doktora naapsak ek vitaminler mi alsa falan diye

İnşallah hamileyimdir ama ümidim cok yok
Insallah kuzum olucagi varsa oluyor
Benimde ikinci gebeligim olacak ilki plansizdi
Kizim 4 yasinda suan simdi ben istiyorum ilk defa bu ay olmasi icin cabaladim bakalim
Insallah olur bu ay olmazsa bir daha denemiycem diyorum cok cok stresli
Ve ogrendim ki sıcak duş almamak lazimmis ben kaynar suyla yıkanıyorum resmen iliskiden bi 30 dk sonra hakkimizida hayirlisi

Şöyle söyleyeyim gebelik ihtimali ikinci kez Yumurtlama ihtimalinden çok çok daha fazla.. isnhaAllah öyledir

Adete yakın siliklesir cunki normalde
Pazartesi tekrar yaparım gebelik testi yapasim gelmiyor ovulasyon yaparım beni bilgilendirirsiniz

en az 3 saat sıcak duş yasak

arkadaş baya cahilmişim bi de test yapıp öğrenip hemen doktora giderim kese görürüm öle sölerim annemlere diye düşünüyodum, bekleyemem de sölemeden neyse bu güzel bilgiler için tişikkirliirrrr
kocamın korkusundan yapmıcam bugün dün testi gördü sen yine başlamışsın dedi haftasonu belki gizlice yaparım ama
hahshahshs ben de geçen ay gizli yapmıştım negatif olunca sölemedim bilmesin ne gerek dimii ama

Üroloji doktoru bi şey önermedi mi benim eşimin de kalitesinde çok az bi sorun vardı ferula plus men kullanmıştı kaliteye harekete iyi geliyordu şimdi sorunu çözüldü evicap kullanıyor

ben de dün söylemedim çöpte görmüş amann valla keçiboynuzu denicem artık çok etkili diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…