- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.361
3 mart benim bat. Evet kokusuz bazen şefaf bazende cok acık sarı geliyor. Dün açık sarı şeklinde cok yoğun geldi ama hiç koku vs yok. İnşallah yaaaaGebelikte şeffaf sarı ve beyaz kremsi akıntılar olur.. özellikle ilk aylarda.. tabiki kokusuz olma şartı ile.. ancak adet öncesi de başlar bazılarında.. sende öylemi yakinmi şuan bata ?
Emin ol günler hep öyle geliyor bak şimdi ben regli olurmuyum diye bekliyorum test umutsuz gelince 4 martta da kanda bakılacak ama neyse ne bu süre geçiyor ne Ovulasyon sonrası geçiyor yani bu zaman bir şey beklediğinde hiiiiiiç geçmiyorZaten 1 hafta var ya günler geçmiyor hayırlı haberler alayımda gerçi beklerim napayım
Allah razi olsun kuzum... ben alıştım anneme belkide annem degildir bilmiyorum babam cok aktif ya =)bazen sana köstek olacak insanın psikolojisini bozacak insanların hiç olmaması daha iyi. Merve sen anlattıkça inan varya o anı ben yaşamış gibi içim titriyor. Bana kızma ama kayınvaliden neyse de annenin sana merhamet etmemesi çok üzücü ve kırıcı sen onun evladısın ve oda bir kadın
Ben şimdi seni daha iyi anlıyorum olursa başım üstüne ama olmazsa da üzülmem demek istediğini. Olmazsa en azından bir. süre kendini dinlendirirsin. Eşinden de Allah razı olsun hep sana destek olmuş annesine düşkğn olan nice erkekler var misal benimki.
Yok kiz yok yaptik yok sabretces =)Allah seni yaben de dedim kan testi pozitif Sevgili Derincim ilk haberi ben senden bekliyorum bugün test mi yapsan
Of sorma malesef ya çatlıcam yani 3 mart benim bat. Asla gelemedi mart ayı yani şubat 28 çekmesine rağmen bana cok uzun sürdü gibi geliyoEmin ol günler hep öyle geliyor bak şimdi ben regli olurmuyum diye bekliyorum test umutsuz gelince 4 martta da kanda bakılacak ama neyse ne bu süre geçiyor ne Ovulasyon sonrası geçiyor yani bu zaman bir şey beklediğinde hiiiiiiç geçmiyor
Aynen kuzum suan bile bana esim ve o sadece mutluluk veriyor *=Çok zor dönemler geçirmişsin hele bunları bir de l
Çok zor zamanlar geçirmişsin canım senin adına çok üzüldüm ki bunların birde lohusa zamanında olması senin için iki kat daha zor olmuştur. Ama emin ol bu dönemler geçiyor.Evet içinde kalanlar olacak ama bebeğin biraz büyüsün sana anne demeye başlasın belli bir yaşa gelsin kimseye ihtiyacın kalmıyor herşeyi unutup onunla vakit geçirmek ona baktıkça onun için hayal kurup geleceği için birşeyler yapmaya başlayınca hepsi geçiyor. Herkeste kendi yaptığı ile kalıyor.
Diğerleri işe yarıyorsa boşver bide el birliğiyle adamı zehirlemeyelimBir sürü şey kullanıyor, bir de bunu ekleyeyim.. vitamin zehirlenmesi yaşatıcam adamcağıza
yok kuzum zorlamadım sadece olsun dedim oda tamam dediAllah razi olsun kuzum... ben alıştım anneme belkide annem degildir bilmiyorum babam cok aktif ya =)
Aynen o nedenle diyorum zaten canim en azindan kucuk 3 4 yasinda olsa iyi olur tabi... allah her zaman razi olsun ondan..
Merak etme benim abim uyandiysa seninkide uyanir sadece net durmaniz lazim kuzum istemiyorsan istemiyorsun bisiler zorlanarak yapilmaz sende zorlama misal ki dimdik durasin karsisinda
kuzu yok kelimesini benim gözüm görmüyor anlamıyor musunYok kiz yok yaptik yok sabretces =)
Ne güzelyok kuzum zorlamadım sadece olsun dedim oda tamam dedi
Hahahahahahahah kocam senin kdr merak etmiyor haha =)kuzu yok kelimesini benim gözüm görmüyor anlamıyor musunhaykırdım ya
Benim aşırı derece de gazım ve ara sıra kasıklarımda batmalar olmuştu. Her iki gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrendim ben. Ama maalesef ikiside hüsranla sonuçlandı ama bunda da bir hayır vardır mutlaka. Mart ayından umutluyum tabi sizlerden de :))benim de normalde 10 kala adet ağrılarım başlardı bu ay yumurtlama dan 4-5 gün sonra gaz sancım ve gazım var ve hala geçmedi batım bir hafta sonra ve başka hiçbir belirtim yok
Ayy ortalığı karıştırdımyaşaaaaoooo gebe miz var kızlar ne zaman öğrendin ve hemen anlat kız bu süreçte hangi belirtileri yaşadın
Allahtan İzmir'de değilim eve gelip sana test yapardım saat başıHahahahahahahah kocam senin kdr merak etmiyor haha =)
Benimko günün de cikacak o yüzden bilemiyorum :)bat 1 mart olanları yarın sabah ilk iş teste davet ediyorumşöle 3 5 gebemiz olsun da keyfimiz yerine gelsin yahu
ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuzKızlar 2. çocuğum olduğu için diyorum. Bütün belirti muhabbetini unutun :)
Normal gidiyor her şey bi kere 6. haftadan önce mide bulantısı olmaz olursa da psikolojik. Çünkü kese oluşumu yok.
Bir hafta kadar önce sabahlari agzimda sulanma oluyordu ve yururken tikaniyordum cigerlerim yetmiyordu ama benim aklima hic gelmiyordu hamilelik plansizdi cunki adetimin 2 3 gun onceside kasik agrisi basladi adet olacakmis gibi ama herhangi bir akintim yoktuçok bir belirti yok derken ne gibi belirtiler yaşadın canım, benim de belirtim yok ve ben buna üzülüyorum acaba adet mi olacağım diye
sen nasıl bir hafta kala öğrenebildin kızzz testte nasıl çıktı hemen valla hemen kalkıp test yapasım geldi sen böyle diyinceBenim aşırı derece de gazım ve ara sıra kasıklarımda batmalar olmuştu. Her iki gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrendim ben. Ama maalesef ikiside hüsranla sonuçlandı ama bunda da bir hayır vardır mutlaka. Mart ayından umutluyum tabi sizlerden de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?