Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelikte şeffaf sarı ve beyaz kremsi akıntılar olur.. özellikle ilk aylarda.. tabiki kokusuz olma şartı ile.. ancak adet öncesi de başlar bazılarında.. sende öylemi yakinmi şuan bata ?
3 mart benim bat. Evet kokusuz bazen şefaf bazende cok acık sarı geliyor. Dün açık sarı şeklinde cok yoğun geldi ama hiç koku vs yok. İnşallah yaaaa

Zaten 1 hafta var ya günler geçmiyor hayırlı haberler alayımda gerçi beklerim napayım
Emin ol günler hep öyle geliyor bak şimdi ben regli olurmuyum diye bekliyorum test umutsuz gelince 4 martta da kanda bakılacak ama neyse ne bu süre geçiyor ne Ovulasyon sonrası geçiyor yani bu zaman bir şey beklediğinde hiiiiiiç geçmiyor

Allah razi olsun kuzum... ben alıştım anneme belkide annem degildir bilmiyorum babam cok aktif ya =)

Aynen o nedenle diyorum zaten canim en azindan kucuk 3 4 yasinda olsa iyi olur tabi... allah her zaman razi olsun ondan..

Merak etme benim abim uyandiysa seninkide uyanir sadece net durmaniz lazim kuzum istemiyorsan istemiyorsun bisiler zorlanarak yapilmaz sende zorlama misal ki dimdik durasin karsisinda

Of sorma malesef ya çatlıcam yani 3 mart benim bat. Asla gelemedi mart ayı yani şubat 28 çekmesine rağmen bana cok uzun sürdü gibi geliyo

Aynen kuzum suan bile bana esim ve o sadece mutluluk veriyor *=

yok kuzum zorlamadım sadece olsun dedim oda tamam dedi

Kızlar 2. çocuğum olduğu için diyorum. Bütün belirti muhabbetini unutun :)
Normal gidiyor her şey bi kere 6. haftadan önce mide bulantısı olmaz olursa da psikolojik. Çünkü kese oluşumu yok.
Kasık ağrısı belirtidir. Tek kasık. Regl ağrısı gibi ama o da tam regl döneminize denk gelir. Yerleşme kanaması herkeste olmaz.
En büyük belirti göğüsleriniz olur. Regl olmadan önce göğüsler şişer ya heh işte hamileyseniz o belirtiniz olmuyor. Hormonlar göğüs şişirmek yerine bebek şişirmeye gidiyor :)
Ayaklarının üşüdüğünü veya yandığını söyleyen de olur ama bu da erken gebelik belirtisi değil.
Dilerseniz ilişkiden 10 gün sonra gebelik için sonuç veren testler var diğer testler 10 tl gibiyken tabi bu test 40 tl gibi bir fiyat. İsim hatırlamıyorum ama.
Benim BAT 18 Mart. 26 günde 1 düzenli reglim. Bu ay deneyeceğim.

benim de normalde 10 kala adet ağrılarım başlardı bu ay yumurtlama dan 4-5 gün sonra gaz sancım ve gazım var ve hala geçmedi batım bir hafta sonra ve başka hiçbir belirtim yok
Benim aşırı derece de gazım ve ara sıra kasıklarımda batmalar olmuştu. Her iki gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrendim ben. Ama maalesef ikiside hüsranla sonuçlandı ama bunda da bir hayır vardır mutlaka. Mart ayından umutluyum tabi sizlerden de :))

Kızlar 2. çocuğum olduğu için diyorum. Bütün belirti muhabbetini unutun :)
Normal gidiyor her şey bi kere 6. haftadan önce mide bulantısı olmaz olursa da psikolojik. Çünkü kese oluşumu yok.
ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuz

çok bir belirti yok derken ne gibi belirtiler yaşadın canım, benim de belirtim yok ve ben buna üzülüyorum acaba adet mi olacağım diye
Bir hafta kadar önce sabahlari agzimda sulanma oluyordu ve yururken tikaniyordum cigerlerim yetmiyordu ama benim aklima hic gelmiyordu hamilelik plansizdi cunki adetimin 2 3 gun onceside kasik agrisi basladi adet olacakmis gibi ama herhangi bir akintim yoktu
Tam adet gunumde resmen hastalandim yatak dosek desem yeri migrenim tuttu koku hassasiyeti ve sadece o gun oyle gecti ertesi gun hic biseyim yoktu

sen nasıl bir hafta kala öğrenebildin kızzz testte nasıl çıktı hemen valla hemen kalkıp test yapasım geldi sen böyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…