Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben akıntıyla alakasi oldugunu dusunmuyorum herkesin bunyesi ayni degil tabii ki ama benim ilk gebeligimde akıntım falan olmadi hatta adet gunum gecene kadar cok bir belirtimde yoktu
Ayy öyle mi şiddetli kasık ağrım var o beni biraz umutlandiriyor. Teşekkürler

Dur daha 40 a çoook var 7 yılda ne güzel şeyler yaşayacaksın… ay her yaş güzel yeterki yaşama sevincimizi kaybetmeyelim

bazen sana köstek olacak insanın psikolojisini bozacak insanların hiç olmaması daha iyi. Merve sen anlattıkça inan varya o anı ben yaşamış gibi içim titriyor. Bana kızma ama kayınvaliden neyse de annenin sana merhamet etmemesi çok üzücü ve kırıcı sen onun evladısın ve oda bir kadın

Ben şimdi seni daha iyi anlıyorum olursa başım üstüne ama olmazsa da üzülmem demek istediğini. Olmazsa en azından bir. süre kendini dinlendirirsin. Eşinden de Allah razı olsun hep sana destek olmuş annesine düşkğn olan nice erkekler var misal benimki.

Ben akıntıyla alakasi oldugunu dusunmuyorum herkesin bunyesi ayni degil tabii ki ama benim ilk gebeligimde akıntım falan olmadi hatta adet gunum gecene kadar cok bir belirtimde yoktu
çok bir belirti yok derken ne gibi belirtiler yaşadın canım, benim de belirtim yok ve ben buna üzülüyorum acaba adet mi olacağım diye

Ya bende kendimi 26 ya sabitlemisim gecen gereksiz biri dedi sen 26 değilsin 28 sin artik bende dedim yaniliyosun 23 yasindayim ben daha senden daha dincim dedim bide cocugum var dedim ustune =)
Sonu acıtmış olmalı biraz karşıyı hepimiz hissettiğimiz yaştayız işte ne güzel

Çoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
yaşaaaa oooo gebe miz var kızlar ne zaman öğrendin ve hemen anlat kız bu süreçte hangi belirtileri yaşadın

Canım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))

Canım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))
benim de normalde 10 kala adet ağrılarım başlardı bu ay yumurtlama dan 4-5 gün sonra gaz sancım ve gazım var ve hala geçmedi batım bir hafta sonra ve başka hiçbir belirtim yok

Canım Kasım ayında senim açtığın topikteydim ve bana uğurlu gelmiştin. Ama maalesef 10. haftada bebeğimde gelişim olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Geçen ayda bir kimyasal yaşadım. Bu ay ikimize de uğurlu gelir inşallah. Yazdığın tüm belirtiler hamilelik belirtileri bu arada :)

Çok zor dönemler geçirmişsin hele bunları bir de l
Çok zor zamanlar geçirmişsin canım senin adına çok üzüldüm ki bunların birde lohusa zamanında olması senin için iki kat daha zor olmuştur. Ama emin ol bu dönemler geçiyor.Evet içinde kalanlar olacak ama bebeğin biraz büyüsün sana anne demeye başlasın belli bir yaşa gelsin kimseye ihtiyacın kalmıyor herşeyi unutup onunla vakit geçirmek ona baktıkça onun için hayal kurup geleceği için birşeyler yapmaya başlayınca hepsi geçiyor. Herkeste kendi yaptığı ile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…