- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.341
Sen doktorunu dinle yapma öyle şeylerÇatlamaz diye düşünüyorum siz yine değerlendirin dedi. Şeytan al yarın akşam vur diyor
Ayy öyle mi şiddetli kasık ağrım var o beni biraz umutlandiriyor. TeşekkürlerBen akıntıyla alakasi oldugunu dusunmuyorum herkesin bunyesi ayni degil tabii ki ama benim ilk gebeligimde akıntım falan olmadi hatta adet gunum gecene kadar cok bir belirtimde yoktu
Dur daha 40 a çoook var 7 yılda ne güzel şeyler yaşayacaksın… ay her yaş güzel yeterki yaşama sevincimizi kaybetmeyelimHahaha
Bende hiç 33 gibi hissetmiyorum
Sanki bende 25lerde kalmışım gibi.. Allah'tan gostermiyiruz MashaAllah. Ailecek
Şaka bir yana bence her yaş güzeldir.. her yaşın kendine göre bir heyecanı zamanı vardır.. bence yaş almaktan cekinmemek gerek.. o yaşın kattığı güzellik oglunluk vs çok şey var..
(Çaktirmayin 40 merdiven dayandığı için böyle söylüyorm)
Deeeeeeeerrrrrmisimmmm
bazen sana köstek olacak insanın psikolojisini bozacak insanların hiç olmaması daha iyi. Merve sen anlattıkça inan varya o anı ben yaşamış gibi içim titriyor. Bana kızma ama kayınvaliden neyse de annenin sana merhamet etmemesi çok üzücü ve kırıcı sen onun evladısın ve oda bir kadınİnşallah ebesenaydi sanirim belki sende gorebilirsin instadan. Ama izmirde degil iste konyada.. daha neler neler ya kadin kuran felan okumuş anne diyo ki o kdr iyi bi dogumduki hayatimin en guzel gunuydu. Benim peki? Korku dolu ameliyathane.. daha onceki ameliyatimda kalbim durdu diye 2 kadin dogumcu 2 anestez8 uzmani girdi hepsi kontrollu gidiyolar.. o igneyi yaparlarken yine korkumdan tir tir titriyodum agladim dayanamadim ve doktorum bana sarıldı ama anlatamam sana ya o ani Allah yasatmasin bidaha bana cok korktum ameliyat botene kdr vucudum titredi korkudan....
Sezeryan sonrasi siddetli agrilar, ayak uyusmalari hareket edememek yatamamak seseryan sonrasi anestezinin verilsigi yerde cok fazla agri oluyo bi tandan onun agrisi cocuga bakabilme endisesi her zaman kalktim kendim baktim anneme kalsa cayini icip oyle degistircek altini...dogru duzgun bebegi veren yok kucagima kendim almak zorunda kaliyodum anliyosun dimi? Özellikle kaynanamin yaptığını unutmuyorum senin sutun yokki olsa gelirdi inat etme eziyet etme benim sutlerim ccogun agzinda tasiyodu dedi orda onu bogmak istedim. Memelerimi koparircasina acmaya calisiyodum kanallarimi o anda ben yeterki anne sutu alabilsin diye. ...
Ve o sabah kalkti kendine harika hi kahvalti hazirladi oturdu havuzu izleye izleye yedi uyandim ben nasilsn deid iyiyim dedim kahvalti yapiyorum dedi afiyet olsun dedm gectim içeriye ama nasil açım var ya bekledim bekledim gelmedi. Esim kalkti sonra dedi oglum ac misin hemen hazirlayim? Merve sen yedin mi dedi yok dedim esim annesini kahvalti yaparken görmüş annesine dedi kahvaltin bittiyse seni ben evine gotureyim dedi niye oglum gelinime cocuguma bakcaktim dedi yok anne sagol bundan sornasni kendimiz hallederiz dedi ve götürdü o kadını.
Esim gelirken cicek almisti bisuru icecek ve kahvaltilik seler hazirladi.... anliyosunuz dimi beni simdi neden destek onemli dedigimi.. esim olmasa bunalima girebilirdim.... anne yok kaynana yok.... o yuzden kendinizi zorlayin mutlaka bakici tutun kendinize bak bebeginize degil kendinize.......
Kesinnlikle kuzum Allah sağlık versin ..Dur daha 40 a çoook var 7 yılda ne güzel şeyler yaşayacaksın… ay her yaş güzel yeterki yaşama sevincimizi kaybetmeyelim
çok bir belirti yok derken ne gibi belirtiler yaşadın canım, benim de belirtim yok ve ben buna üzülüyorum acaba adet mi olacağım diyeBen akıntıyla alakasi oldugunu dusunmuyorum herkesin bunyesi ayni degil tabii ki ama benim ilk gebeligimde akıntım falan olmadi hatta adet gunum gecene kadar cok bir belirtimde yoktu
Ay 16 bile çok onlara yemin ederim 13 bilemedin 14Bir kadın asla 25ten yukarı yaş alamaz zaten
Erkeklerin de 16 da sabitlendiğine yemin ederim ama ispat edemem
Sonu acıtmış olmalı biraz karşıyı hepimiz hissettiğimiz yaştayız işte ne güzelYa bende kendimi 26 ya sabitlemisim gecen gereksiz biri dedi sen 26 değilsin 28 sin artik bende dedim yaniliyosun 23 yasindayim ben daha senden daha dincim dedim bide cocugum var dedim ustune =)
yaşaaaaÇoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
Canım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))Canım ben 2 yiilik evliyim ilk defa geçen ay denedik.ovulasyon testi kullanıyorum. Birsuru belirti saydım burda hepsi boş çıktı tabi. Sanırım ilk denemede olacak sandım psikolojikti hepsi. Bu ay da hiç bı belirti yaşamıyorum. Gaz sıkıntısı çekiyorum dün akşamdan beri ama belirti mi bilemiyorum.
Sabrın sonu selamet kız kardeşim 6 sene bekledi. Şimdi iki aylık kızi
aynen dedi ben takip ediyorum1 mart kiz =) ama cok fazla belirti var bence herkes hamilesin diyo =)
Ilk gebeligimise bilmistim kesin hamileyim demistim 10 gu kala yinr diyorum hamileyim 10 gun kala demistim ama tabi rabbim bilir =)
Sağlıkla kucakla canım hayırlı olsunÇoook haklısın canım, hep en iyiyi en sağlıklıyı en hayırlıyı çağırmak lazım.. hamileyim kız 1 günlük hem de
benim de normalde 10 kala adet ağrılarım başlardı bu ay yumurtlama dan 4-5 gün sonra gaz sancım ve gazım var ve hala geçmedi batım bir hafta sonra ve başka hiçbir belirtim yokCanım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))
Hahahaahah kiz ilahiDün aşılama oldum kuzum.. e bugün hamileyim işte bir günlüktemennimiz bu yönde yani
Allah seni yaHahahaahah kiz ilahi
Guzel guzel bu mantik iyi sevdim enerji yolla (=
Canım Kasım ayında senim açtığın topikteydim ve bana uğurlu gelmiştin. Ama maalesef 10. haftada bebeğimde gelişim olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Geçen ayda bir kimyasal yaşadım. Bu ay ikimize de uğurlu gelir inşallah. Yazdığın tüm belirtiler hamilelik belirtileri bu arada :)Hadi herkes belirtilerini yazsin bizden sonraki kişilere yardımcı olur
Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı
Yorgunluk, uyku hali
İştah artması 1 haftatir istemsizce yiyorum sürekli
Alerjimin olduğu hatta sevmedigim yemekleri canımın çekmesi
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçtikten sonra 2 3 damla kan gelmesi
Benimkiler şimdilik bunlar çıktıkça eklerim ama ben adet olacağımı düşünüyorum bu belirtilerim Duphaston kaynaklı olabilir o yüzden gebelik değil adet öncesi sendrom olarak yorumluyorum
Çok zor dönemler geçirmişsin hele bunları bir de lAnnemle oldum olasi aram hic iyi olmadi. Hep ona ihtiyacim olduğunda yoktu zaten dogumda da olmasini beklemiyordum. Hamileyken 9 ay kustum ama ne kusma safra kusuyorum beslenemiyorum 1 kere gripten corba komposto vs yapmadi, doktora git diyip durdu anliyosun dimi? Ultrasona bile gelmedi 1 kere bile anca 9 ay babamin bisiler karistigini anlatip durdu bana en son zTen kriz gecirdim aglama krizi ve abime dedim anneme soyle beni aramasın anlatmasin stres doluyorum ya dedim abimde kizmis ona...
En acisi neydi biliyomusun esim ayda 2 kez 1 gun 24 saat tutuyor nobet. Cocuk elimde morariyor kaliyor gaz sancisindan duramıyor yemek yiyemiyorum tuvalete dahi gidemitorum düşün... uykusuzlugu solemiorum bile.. en son bayilxak gibi oldum anneme gittim yardim etti felan sonraki 24 te bbam aradi nabiosun diye dedm cockla ugrasiorum agliyomusun sen dedi yok dedim geliyorum almaya dedi aldi beni gittik eve... annem ertrsi gun ne dedi biliyo musun? Bana biraz musade eder misin dedi ne icin anlayamadim dedim artik kardesinle ilgilencem dedi neyi car dedim dolabının yerini degistirceklermis hayatimda gurursuz asla yasamadim, peki dedim gideyim ben ve gittim evime döndüm.
Bir daha da gitmedim. Abim dedi annem merve gelmiyo diyo dedi nie gitmiyosun boyle dedi olsem de gitmem dedim. O yuzden annem vana sahip cikmamis kaynana mi cikcak? Peeeeeh...
O yüzden paranizi biriktirin esinizden fsyda olmazda en azindan siz bakici tutarsiniz bi sure kendinize yarim gun bile olsa inanin cok onemli. Bu sefer hamileysem bakici tutcam zaten isim gucum maasim var esimde iyi maas aliyo birikmisim de var direk bakici tutcam hicbirini de sokmucam eve.
Çok zor zamanlar geçirmişsin canım senin adına çok üzüldüm ki bunların birde lohusa zamanında olması senin için iki kat daha zor olmuştur. Ama emin ol bu dönemler geçiyor.Evet içinde kalanlar olacak ama bebeğin biraz büyüsün sana anne demeye başlasın belli bir yaşa gelsin kimseye ihtiyacın kalmıyor herşeyi unutup onunla vakit geçirmek ona baktıkça onun için hayal kurup geleceği için birşeyler yapmaya başlayınca hepsi geçiyor. Herkeste kendi yaptığı ile kalıyor.Annemle oldum olasi aram hic iyi olmadi. Hep ona ihtiyacim olduğunda yoktu zaten dogumda da olmasini beklemiyordum. Hamileyken 9 ay kustum ama ne kusma safra kusuyorum beslenemiyorum 1 kere gripten corba komposto vs yapmadi, doktora git diyip durdu anliyosun dimi? Ultrasona bile gelmedi 1 kere bile anca 9 ay babamin bisiler karistigini anlatip durdu bana en son zTen kriz gecirdim aglama krizi ve abime dedim anneme soyle beni aramasın anlatmasin stres doluyorum ya dedim abimde kizmis ona...
En acisi neydi biliyomusun esim ayda 2 kez 1 gun 24 saat tutuyor nobet. Cocuk elimde morariyor kaliyor gaz sancisindan duramıyor yemek yiyemiyorum tuvalete dahi gidemitorum düşün... uykusuzlugu solemiorum bile.. en son bayilxak gibi oldum anneme gittim yardim etti felan sonraki 24 te bbam aradi nabiosun diye dedm cockla ugrasiorum agliyomusun sen dedi yok dedim geliyorum almaya dedi aldi beni gittik eve... annem ertrsi gun ne dedi biliyo musun? Bana biraz musade eder misin dedi ne icin anlayamadim dedim artik kardesinle ilgilencem dedi neyi car dedim dolabının yerini degistirceklermis hayatimda gurursuz asla yasamadim, peki dedim gideyim ben ve gittim evime döndüm.
Bir daha da gitmedim. Abim dedi annem merve gelmiyo diyo dedi nie gitmiyosun boyle dedi olsem de gitmem dedim. O yuzden annem vana sahip cikmamis kaynana mi cikcak? Peeeeeh...
O yüzden paranizi biriktirin esinizden fsyda olmazda en azindan siz bakici tutarsiniz bi sure kendinize yarim gun bile olsa inanin cok onemli. Bu sefer hamileysem bakici tutcam zaten isim gucum maasim var esimde iyi maas aliyo birikmisim de var direk bakici tutcam hicbirini de sokmucam eve.
İnşallah hamileyimdir ama ümidim cok yokBenim hamileyken hep sarı kokusuz akıntım olmuştu
Insallah canim (=Bencede öylesinn banada öyle geliyor.. hadi bakalım hayirlarla gelir İnshaAllah bebiş..
Aynen öyle acitti =) aptal saptal konusmasinlar iste ben nabim =)Sonu acıtmış olmalı biraz karşıyı hepimiz hissettiğimiz yaştayız işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?