Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kim yicek keçiboynuzunu ben mi kocam bey mi
anlat aydınlat bacım
şimdi bitarafına sok desen onu yapacak haldeyim ay ceza yemesem bari jshsjsgjshsjs
hahaha suyla kaynatıp iki hafta boyunca sabah akşam yemeklerden bir saat önce içiyormuşsun ablam 40 yaşında öyle hamile kaldı tüp bebekte denemişti olmamıştı

Bugun tam adet olali 1 ay oluyo benimmm ... beyaz akintim gelmis kivamli. Kasik agrim 3 gundur ara ara tatli tatli gelip gidiyor

Yaaa geçmiş olsun kuzum benim üzerime 2 gebelik yaşamaşsin inşallah yine olucaktır.. Umarım uğurlu gelir Kasım topiginden çok az kişi kalmışız

Geceleri uyaniyorum dun uzerimi degistirdim ve ben cok usuyen bir insanim. Bilekiykru mbelki adet olcagim içindir

Üroloji doktoru bi şey önermedi mi benim eşimin de kalitesinde çok az bi sorun vardı ferula plus men kullanmıştı kaliteye harekete iyi geliyordu şimdi sorunu çözüldü evicap kullanıyor
İşte önerdikleri bunlar.. pregnacare, omepa, dvitamini.. yani sınırda değerlerin kötü değil demişti.. bir de 3-4 ay dolmadan sonuç alınamıyor ya hatta daha kötü olup birden düzelebilirmiş.. vucut kendini detox yaparken kötü şeyleri kusarmış.. belki öyledir. Benim doktora yazdım. Olmazsa feruladan alıcam valla, çakşır otu ekstresi varmış içinde

ovulasyon ve normal gebelik testi arasında fark var mı? Bazıları ovulasyon adet günü ve sonrasinda sonuç veriyor diyor
Ovulasyon da gebelik olduğunda adet gününde ikinci çizgi kopkoyu oluyor o şekilde anlıyorlar gebelik testine de pek güvenmiyorum en doğrusu kan tahlili..aile hekimimiz kanda doğru sonuç için adetin 2 gün geçince gel diyor ondan öncesinde yanlış çikabilir diyor..Ben bu ay adet olursam ilk gün, adet olmazsam 1 hafta gecikince doktor kontrolüne gideceğim için pek test yapasim gelmiyor elimdeki ovüleri bitirmek için arada yapıyorum

Yapmadim canim bugun hastanede kan verdik genel muayne onda bile baktirmadim negatif gorursem diye ama yarin sabah esimden gizli yapsam mi acaba diyorum
fırsat ayağına gelmiş ve sen yaptırmamışsın inanamıyorum kan daha garanti testten keşke kana baktırsaydın. Yarın testte de negatif görme ihtimalin olabilir. Çok korkuyorsan pazartesini bekle bence canım

bitirme bari de adet olursan diğer ay kullanırsın normal gebeliklerde de iki üç gün önceden gören var mıdır?

bitirme bari de adet olursan diğer ay kullanırsın normal gebeliklerde de iki üç gün önceden gören var mıdır?
Eski topiklerde gören arkadaşlar oldu sonra kan tahliliyle netleştirdiler..Bizim ovü günlerini doktor söyluyor, ben sadece hangi günden sonra çatladı diye merakımdan yapıyorum bazen

Kizlarrr çokta izlemem ama TV açayım dedim karşıma çıktı.. paylaşmadan edemedim..
Belki takip ediyorsunuzdurda.. resimdeki kadın kaçmış gitmiş yan resimdeki herife... annesi ve babası uzun zamandır ilk kez sesini duyuor kızının kadin orda kriz geçirdi yavrummm diye diye.. kadının verdiği tepki " böyle çığlık atacak ne var ya " birde bu hanım efendi kendisi bizzat anne olmuş yani hem çocuğunu ve eşini bırakıp gitmiş.. bu ne edepsizlik yahuuu doğuran anaya böylemi yapılır..

Diyecegim tek şey şu.. Burda kırk takla atıyoruz çocuk sahibi olabilmek için...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin..

Eklentiler

• IMG_20220225_144906.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 51
Ya ben ilişkiden sonra 1 2 saat yatıyodum resmen ama 2 saat sonra duşa girp bende kaynar suyla yıkanıyodum ama uzanıyodumda yani. Bu ay zorladım kendimi ilişkiden sonra asla kalkmadım ne wc ye ne duşa. Uyudum öyle. Sabah kalktım duş aldım inşallah bi işe yaramıştır

Sistit olursun içinde tutarak yatma öyle aman deyim enfeksiyonla gebeliğe girersin mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…