Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle yolda başımız dönse, doktor gelse eve deri alet çantasıyla, biz ince hastalık sanarken, doktor hamilesiniz dese
eveeettt işte buuuu
benim nikahım da karambole geldi zaten düğün yapmayalım sade olsun derken ilk kapanmalara denk geldik, 2 şahitle evlenip kaldık öle filmlerdeki yıldırım nikahı misali, madem o öle oldu hamilelik de filmlerdeki gibi olsun

Yaaa geçmiş olsun kuzum benim üzerime 2 gebelik yaşamaşsin inşallah yine olucaktır.. Umarım uğurlu gelir Kasım topiginden çok az kişi kalmışız
Amin canım inşallah. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. Bu ay artık Kasım ayından kimse kalmasın buralarda lütfen

Aaa o zaman bebek de filmlerdeki gibi olsun mesela 6 aylık bebeği versinler kucağımıza 5dk önce doğmuş gibi

ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuz
Canım ben ilk gebeliğimde 4+4te keseyi karında görmüştüm 8mmdi. Beta değerine bakarak bunu anlarsın zaten. Benim adet günümde beta değerim 1008di. Zaten 3000 üzerinde kese görünüyor.

Ben hep 30 yaşından korkardım yaşlanıcam diye ama bence en güzel yaş. İnsanın karakteri, mizacı ve hatta görünüşü oturuyor.

biri erken kan verilirse bebeğin gelişiminde olumsuz etki edilir diyordu doğru mu acaba

28 Mart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…