- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.441
eveeettt işte buuuuBöyle yolda başımız dönse, doktor gelse eve deri alet çantasıyla, biz ince hastalık sanarken, doktor hamilesiniz dese
Amin canım inşallah. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. Bu ay artık Kasım ayından kimse kalmasın buralarda lütfenYaaa geçmiş olsun kuzum benim üzerime 2 gebelik yaşamaşsin inşallah yine olucaktır..Umarım uğurlu gelir Kasım topiginden çok az kişi kalmışız
wala ben nedense sende var gibi hissediyorumİnşallah öyledir canım bakalım adet agrım var ama gelen giden yok bakalım..
Aaa o zaman bebek de filmlerdeki gibi olsun mesela 6 aylık bebeği versinler kucağımıza 5dk önce doğmuş gibieveeettt işte buuuu
benim nikahım da karambole geldi zaten düğün yapmayalım sade olsun derken ilk kapanmalara denk geldik, 2 şahitle evlenip kaldık ölefilmlerdeki yıldırım nikahı misali, madem o öle oldu hamilelik de filmlerdeki gibi olsun
Ay kuzum inşallaahh yanılmaz bu kadar hisler görenler vswala ben nedense sende var gibi hissediyorumyengeç altıncı hisleri diyelim
Canım ben ilk gebeliğimde 4+4te keseyi karında görmüştüm 8mmdi. Beta değerine bakarak bunu anlarsın zaten. Benim adet günümde beta değerim 1008di. Zaten 3000 üzerinde kese görünüyor.ay ben bunu bilmiyoduuum. mesela reglden 1 gün önce öğrendim dyelim 4 haftalık oluyo, o zaman doktora gidip kese göremiyo muyuz
Ben hep 30 yaşından korkardım yaşlanıcam diyeHahaha
Bende hiç 33 gibi hissetmiyorum
Sanki bende 25lerde kalmışım gibi.. Allah'tan gostermiyiruz MashaAllah. Ailecek
Şaka bir yana bence her yaş güzeldir.. her yaşın kendine göre bir heyecanı zamanı vardır.. bence yaş almaktan cekinmemek gerek.. o yaşın kattığı güzellik oglunluk vs çok şey var..
(Çaktirmayin 40 merdiven dayandığı için böyle söylüyorm)
Deeeeeeeerrrrrmisimmmm
biri erken kan verilirse bebeğin gelişiminde olumsuz etki edilir diyordu doğru mu acabaValla ben kanala düştüğü gibi yakalıyorum galibaHayalet çizgi görünce doğruuu kan testine. Daha doğrusu ben 2 kez hamile kalmayı denedim ve ikisini de nasıl oldu bilmiyorum hemen tutturduk. Ama maalesef sağlıklı olmadı ikisi de. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
hajshsjshsj öyle de olmasın kızzz neremden çıkaracm 6 aylık bebeği korkarımmmAaa o zaman bebek de filmlerdeki gibi olsun mesela 6 aylık bebeği versinler kucağımıza 5dk önce doğmuş gibi
Ne güzel olur biraz büyümüşAaa o zaman bebek de filmlerdeki gibi olsun mesela 6 aylık bebeği versinler kucağımıza 5dk önce doğmuş gibi
ben de yengecim bence de sende var bişilerAy kuzum inşallaahh yanılmaz bu kadar hisler görenler vsRabbim hepimize nasip eylesin hayırlı zamanda
Nasıl sevinirim nasııllben de yengecim bence de sende var bişiler
Kiz evde kan testi cikmis heralde alip gelirdin her gun olcerdin eheheheheuehuAllahtan İzmir'de değilim eve gelip sana test yapardım saat başı
28 Mart.Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bizim grupta en az 10 kişi gebe kalacak bakın dedi dersiniz ben bu ay herkesten çok ümitliyimNasıl sevinirim nasııll
Hosgeldin anne adayi28 Mart.
Ayy inşallahAmin canım inşallah. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. Bu ay artık Kasım ayından kimse kalmasın buralarda lütfen
yapardım arkadaşlarım beni bilirKiz evde kan testi cikmis heralde alip gelirdin her gun olcerdin eheheheheuehu
Tablolar bebeklerle dolsun inşallaahh canımBizim grupta en az 10 kişi gebe kalacak bakın dedi dersiniz ben bu ay herkesten çok ümitliyim
ağzın bal yisiiiinnnBizim grupta en az 10 kişi gebe kalacak bakın dedi dersiniz ben bu ay herkesten çok ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?