- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.481
Soğan kürü adet söküyor gebeysen tehlikeli söküp getirir onun belli dönemleri var o zaman yapman gerek aman deyimKızlar geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ben bu ay gecikmesin diye batıma 3-4 gün kala soğan kürü yapayım diyorum. Acaba hamileysem zararı olur mu
sen ben ve sevda hiç belirti olmadan bekliyoruz benim gaz dışında hiçbir şeyim yokKız aslında bu ay hiç belirti yaşamıyorum gibi. Gözle görülür bişey yok.
Sadece gaz sıkıntısı çekiyorum 2 gündür. Sol kasıkta yattigim zaman hafif batma.
Birde bugün uyku halim var hep.
Belirti sallayangillerden olabilirim ben
Kuzu kan testinin de günü var bata 4-5 gün önce zor çıkıyorDedim ya kans testi ile mümkün artik
Evet takip ediyordum mantıklı da söylediği öteki türlü 2 günde bir kan vermek zorunda kalıp stres olunur bebeğe zarar oda..Benim doktorda 1 hafta geçmeden yaptırmıyor aile hekimide adet 3 gün gecikmeden yapmıyorDoçent doktor Mehmet Fatih Karslı yı takip eden var mı? Çok kızıyor erken gebelik testlerine Bat 1 hafta geçince test yapılmalıymış. Kimyasal gebelik her kadında görülme ihtimali olan bir durum olduğu için boş yere strese girmemiş olursunuz diyor. Hamilelik içinde değişik kürleri var.
Benimde aslında en belirgin olanı gaz. İnşallah iyiye işarettirsen ben ve sevda hiç belirti olmadan bekliyoruz benim gaz dışında hiçbir şeyim yok
Sayın Doktor güzel söylüyor da bizde olması gerekeni biliyoruz ama ah gel gönle söz geçirDoçent doktor Mehmet Fatih Karslı yı takip eden var mı? Çok kızıyor erken gebelik testlerine Bat 1 hafta geçince test yapılmalıymış. Kimyasal gebelik her kadında görülme ihtimali olan bir durum olduğu için boş yere strese girmemiş olursunuz diyor. Hamilelik içinde değişik kürleri var.
Biraz sislik ve gogus ucubda beyazliklar var canimGöğüsler ne durumda orada var mı bi hareket
inşallah çok çok aminBenimde aslında en belirgin olanı gaz. İnşallah iyiye işarettir
erken gebelik testi diye bişey varken ben duramam bacılarım sorrrySayın Doktor güzel söylüyor da bizde olması gerekeni biliyoruz ama ah gel gönle söz geçir
Evet olabilir yapma lutfen beklee..Kızlar geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ben bu ay gecikmesin diye batıma 3-4 gün kala soğan kürü yapayım diyorum. Acaba hamileysem zararı olur mu
Hahahahahaha =)Kuzu kan testinin de günü var bata 4-5 gün önce zor çıkıyorbu kadar bekleyen 4 günde bekler. Benim derdim beklemeye artık takati kalmayanlar için
aman öyleyse yok yok yapmam kalsın ben avokado yemeye devam edeyim bariSoğan kürü adet söküyor gebeysen tehlikeli söküp getirir onun belli dönemleri var o zaman yapman gerek aman deyim
aynen öyle beni de bağlasalar duramamerken gebelik testi diye bişey varken ben duramam bacılarım sorrry
Bugün nasılsın kuzum, benim sarı güneşim napıyorHahahahahaha =)
Bugün nasılsın kuzum, benim sarı güneşim napıyor
bende düzensiz oluyorum ortalamam 33 gün ama sen 21. günü bence bekleme 16. günden itibaren 2 günde bir değerlendir. Ben Avokado yiyorum. Rahime çok iyi geliyor. keçiboynuzu suyu nu da iç. Sen D eşinde E vitamini aldın mı tamam bu işGebe kalmak için yaptığınız ekstra bişey var mı kızlar? Adetim yeni bitti, beslenmeme dikkat ediyorum 35 günde bir oluyorum bu düzensiz bazen değişebiliyor Dr 21. Gün gel ovulasyon yapalım dedi
Folik asit basla hemen gebelik dusunuyosan ama devletin verdigini alma. Imom basla derim cok cok etkili kuzum.Gebe kalmak için yaptığınız ekstra bişey var mı kızlar? Adetim yeni bitti, beslenmeme dikkat ediyorum 35 günde bir oluyorum bu düzensiz bazen değişebiliyor Dr 21. Gün gel ovulasyon yapalım dedi
İnşallah bir an önce hayırlı haberleri alırızzzz çok heyecan yaptım şimdidenbende düzensiz oluyorum ortalamam 33 gün ama sen 21. günü bence bekleme 16. günden itibaren 2 günde bir değerlendir. Ben Avokado yiyorum. Rahime çok iyi geliyor. keçiboynuzu suyu nu da iç. Sen D eşinde E vitamini aldın mı tamam bu işdeğerlendirdiğin günlerde ayağını duvara kaldırmayı unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?