- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.461
Hiç duymadım kuzum ilk defa senden duyuyorum bir araştırayım bunu ben.biri erken kan verilirse bebeğin gelişiminde olumsuz etki edilir diyordu doğru mu acaba
10 ne kız kendi açtığım topiklerde her ay 50 60 gebe gönderdim 10 diyor yapmaBizim grupta en az 10 kişi gebe kalacak bakın dedi dersiniz ben bu ay herkesten çok ümitliyim
aktif konuşan tayfadan bahsediyorum canım şuan batı yakın olanlardan10 ne kız kendi açtığım topiklerde her ay 50 60 gebe gönderdim 10 diyor yapma
Sey olsa mesela sperm yumurtayı dölleyince haber veren bir testkeşke artık şu gebelik öğrenmeye biri çözüm bulsa yabu kadar uzun mu beklenir tıpçı olsam valla buna çalışırdım. Bir kit yapsa paraya para da demez tüm anne adaylarından da dua alırdı. Hem bu dünya hem ahiretini kurtarırdı ohh
Aktif olmayanlara bakma sen hepsi hamiş kalınca geliyorlar onlar şimdi burdan etkilenmemek için uzak duruyorlaraktif konuşan tayfadan bahsediyorum canım şuan batı yakın olanlardan
o gün değerlendirdin ya mesela bir saat sonra bir test yap tuttu mu tutmadı mu bakSey olsa mesela sperm yumurtayı dölleyince haber veren bir test
Bazen 12 saatte buluyormus kız yumurtayıo gün değerlendirdin ya mesela bir saat sonra bir test yap tuttu mu tutmadı mu bak
gelsinler de kanlarına girelimAktif olmayanlara bakma sen hepsi hamiş kalınca geliyorlar onlar şimdi burdan etkilenmemek için uzak duruyorlar
o gün değerlendirdin ya mesela bir saat sonra bir test yap tuttu mu tutmadı mu bak
wala ben 24 saate de razıyım böle bekle allah bekle nedir yaaaBazen 12 saatte buluyormus kız yumurtayıbir gün falan sonra cıkarsa ya şöyle müthiş olur ya
aynen ya bildiğin yaşlanıyoruz dicem de yaş olayına girmiyorım sorrywala ben 24 saate de razıyım böle bekle allah bekle nedir yaaa
Martin ilk 5 günü aslında Şubat topigine giriyor orada olabilirlergelsinler de kanlarına girelim1-2-3 Martçılara çok az kaldı ya hadi inşallah patır patır haber alırız
Gecmiyor günlerwala ben 24 saate de razıyım böle bekle allah bekle nedir yaaa
yüzleri gülsün güzel haber alsınlardaMartin ilk 5 günü aslında Şubat topigine giriyor orada olabilirler
Nasil umutlanmıyım ki şimdi benCanım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))
Kız aslında bu ay hiç belirti yaşamıyorum gibi. Gözle görülür bişey yok.Neymiş senin belirtilerin
canım nasıl gazlar afedersinCanım seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim gazdı. Bundan şüphelenip test yapmıştım ben :))
Dedim ya kans testi ile mümkün artikkeşke artık şu gebelik öğrenmeye biri çözüm bulsa yabu kadar uzun mu beklenir tıpçı olsam valla buna çalışırdım. Bir kit yapsa paraya para da demez tüm anne adaylarından da dua alırdı. Hem bu dünya hem ahiretini kurtarırdı ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?