Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatyamelo canım ben de buraya transfer olabilirim artık regl oldum tam anlamıyla iki seferdir erken geliyo düzenimi bozdu biraz ama şu an görünen regl tarihim bi uygulamada 20 birinde 22 yazıyo bilemedim sen en iyisi beni 21 mart yaz ikisinin ortası inşallah görmem kırmızıları

Insallah yaramistir
Dogum icinde son haftalarda sicak dus oneriliyor ama mesela ben hamilelikte kaynar suyla yikaniyordum hep kizim 41 haftanin sonlarinda dogdu
Aslında olcak oldumu kaynar su falan hikayede bakma işte Her sey vakti zamanı gelince oluyor bak senin bebişininde 41.haftada doğması gerekiyormuş demekki maşallah

sözde bu ay ölesine takılacaktım ilk deneme diye, ama dayanamadım şu jelden aldım, 2 de test patlattım yanına

Eklentiler

• Screenshot_20220225-183451_GittiGidiyor.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
sözde bu ay ölesine takılacaktım ilk deneme diye, ama dayanamadım şu jelden aldım, 2 de test patlattım yanına
Bu test nasıl acaba bende internetten baktım dhagaha olursam bi dahaki aya erken test almak istiyorum sanki bi dahaki ay olacakmıscasına..

Folbiol verdi Dr. Dün eczaneye gittim en iyisi hangisi dedim gebelik için. Hepsinin içeriği aynı dedi bende o yüzden folbiol e devam edeyim dedim yanlış mı yaptım
Ben devlete guvenmiyorum d vit de bile yumurtlama bozucu titanyum oksit var bebeklere hamilelere veriyolar bile bile. O yuzden folibol icerigini bilmiyorum ama kendim arastirdim mutlaka dene derim imom cok faydali 8 kilo verdm hamileyken kusmaktan ama bebegim gelisiyodu imom sayesinde.

Kızlar bir sorum var biliyosunuz ben dinlenmeye çekildim aslında o yüzden doktor kontrollerim olmuyor kadın doğuma. Yalnız geçenlerde genel bir kan testi verdim rutin kontroller için D vitamini ve Demir eksikliği çıktı, tsh ise 2.84 çıktı bir fikriniz varmı bunlar hamile kalmaya engel mi?

Mart 11 ekleyebilir misiniz?

Bu test nasıl acaba bende internetten baktım dhagaha olursam bi dahaki aya erken test almak istiyorum sanki bi dahaki ay olacakmıscasına..
wala predictor erken testine 65 tl verdim en son, o cepte bunda 2sine 55 görünce alayım dedim. bunları yaparım çnce pozitif görürsem bi de predictor yaparım pahalı pahalı

wala predictor erken testine 65 tl verdim en son, o cepte bunda 2sine 55 görünce alayım dedim. bunları yaparım çnce pozitif görürsem bi de predictor yaparım pahalı pahalı
Bende pozitif görürsem saklicam o yuzden predictor para vermiyorum simdilik

Hoşgeldin canım inşallah

Kızlarrr şimdi size soru
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı kaç?
bacım bu ay hamile kaldığımızı varsayarak mı konuşalım napalım bilemedim öyleyse eğeer 33+2
Yine birşeyler mi geliyor yoksa bu soruyla
kesinn
Bende pozitif görürsem saklicam o yuzden predictor para vermiyorum simdilik
aaay hele bi görsek çift çizgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…