- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.521
Hoş geldin hoş da gidersin inşallah canımPapatyamelo canım ben de buraya transfer olabilirim artık regl oldum tam anlamıyla iki seferdir erken geliyo düzenimi bozdu biraz ama şu an görünen regl tarihim bi uygulamada 20 birinde 22 yazıyo bilemedim sen en iyisi beni 21 mart yaz ikisinin ortası inşallah görmem kırmızıları
ben de dedim hani acaba olabilir miBAT'a 6 gündür bacım, daha erken de olmaz zaten olay olurdu heryerde
35 senin tek olduğu için Kızbacım bu ay hamile kaldığımızı varsayarak mı konuşalım napalım bilemedimöyleyse eğeer 33+2
kesinn
aaay hele bi görsek çift çizgileri
eveettthadi cevap verin açıklıcam
Yüzük falı denediniz mi hic kac cocugunuz olcagı cıkıyorsiz bi hamile kalın ben size neler denicem dahaay sizi seviyorum ya
sana bişey diyim mi adamın hasısın senn35 senin tek olduğu için Kız
ben denemiştim hep 3 çıkıyorduYüzük falı denediniz mi hic kac cocugunuz olcagı cıkıyor
45 e kadar yolu var kız 3 er yas arayla doguruverirsin olmaz mı istemez misinben denemiştim hep 3 çıkıyordubu yaşta nereye 3 yapıyom anca birine bakarım bence jshsjshs
anamm 3 neymiş kız dur birinciyi tutturak bi hele hayırlısıyla45 e kadar yolu var kız 3 er yas arayla doguruverirsin olmaz mı istemez misin
Olsun gözümüz yükseklerde olsunanamm 3 neymiş kız dur birinciyi tutturak bi hele hayırlısıyla
Ya pıt diye işiyorsın ve öğreniyorsun. Bu kadar kolay öğrenilen birşeyi yapmadan da durulmuyor ki..erken gebelik testi diye bişey varken ben duramam bacılarım sorrry
kuzum batına kaç gün var? kanaman oluyor muKızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var sebebinin bilmiyorum yardımcı olacak olan varmi hafifti cok artti
ben 1 hafta çektim hala da varKızlar gaz sancısı ve gaz erken gebelik belirtisi olabilir mi acaba 2 gündür beni mahvetti de
ay onu da denerizYüzük falı denediniz mi hic kac cocugunuz olcagı cıkıyor
Kasık ağrısı bir çok şeyden olabilir kuzum ya, en başta gaz olabilir.. yeniden yumurtlama olabilir.. yerleşme olabilir.. şiddetliyse çok acile mi gitsen acaba??Kızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var sebebinin bilmiyorum yardımcı olacak olan varmi hafifti cok artti
canım ağrı diye sakın ilaç almaKızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var sebebinin bilmiyorum yardımcı olacak olan varmi hafifti cok artti
Bat ne zaman sizinben 1 hafta çektim hala da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?