Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok çok şanslısın gerçekten maşallah Aslında olması gereken bu ama biz buna bile şaşırıyoruz. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor. Allah herkesin karşı taraf için kalbinden geçeni kendine yaşatsın

Ben şok sende sanslisinnn
evet annemin 2 kızı daha var 4 torunu var o yüzden çok yardımda beklemiyorum diğerlerinde çok uğraştı o yüzden her iki anneden de bişey beklemiyorum bakıcı tutar geçerim onlar sadece sevsin yeter. Çünkü o süreçte bile onlarla kötü olma ihtimalim yüksek

Kesinlikle katiliyorum =)
Derin ben kayınvalidemle kötü de olmaktan korkuyorum açıkcası çünkü eşim için önce Allah sonra annesi eşim kayınvalidem ve aramızdaki samimiyet çizgisini koruyor o yüzden şimdilik iyiyiz diyelim. Kayınvalidem beni sürekli başka yerlerde över sevdiğini söylermiş çok kulağıma geldi. Ben de ona saygılı sevgili davranmaya çalışıyorım. İdareli yönetim yani. Senin eşin her durumda arkanda sen de çok şanslısın çünkü hem kayınvalidesinden eziyet görüp hemde kocasından destek alamayan çoook kadın var

Korkuyorum diye sakın taviz verme kuzum... hep öyleler overler ama arkadan is cevirirler =)
Aynen kuzum cok sansliyim şükür

Korkuyorum diye sakın taviz verme kuzum... hep öyleler overler ama arkadan is cevirirler =)
Aynen kuzum cok sansliyim şükür
eşimi sevgiliyken çok terk ettim huyumu bilir kötü noktaya gelirse evladım var demem yine ayrılırım o yüzden zaten birazda kimseyle samimi olmamı istemez kötü şeyler yaşanmasın diye. Yok kız merak etme, diplomasi bir ben iki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…