Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 gundur antibiyotik tedavisi görüyorum ondan öncede 4 ay boyunca nerdeyse ayda 2 defa antibiyotik aldım artık bakteri dirençli hale gelmisti
Neler çekmişsiniz Peki şimdi nasılsınız? Bir daha sistit olmamak için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz?

İlişki sonrası tuvalete gitmenin yanı sıra aldığım önlemler: Beli ve ayakları sıcak tutmak ve suyu bol tüketmek. Bir de bulursam cranberry çayı içmeye başlicam düzenli olarak ama bi türlü bulamıyorum. Probiyotik almanın da faydalı olacağını okumuştum ama henüz başlamadım.

İnsan bir daha sistit olmaktan ancak bukadar korkabilir

Son düzenleme:
Canım bende bu ay günde 1 doz klomen ardından günde 1 estrofeme başladım. Bugün 15. Gün günüm 13. Gün 14 mm yumurta vardı. Normalde 11 12. Günlerde çatlama olurdu bu ay minik kaldı inşallah bana da fayda eder

canım çoğu kadın da idrar yoşı enfeksiyonu var fark etmiyorlar bile ve hamile kalabiliyorlar doktor kalamazsın ilaç mı yazalım dedi
Kuzum yumurtlama üzerinden 6 7 gün geçmiş şuan zaten bebek olmaz bu ay aynı şeyleri bende yaşadım. Doktorum bana iğneleri ilaçları muhakkak kullan bebek oluşursa enfeksiyon kurusun sağlıklı tutunsun dedi..Hamile kalamazsin diye bişey yok enfeksiyon bebeğin tutunmasini etkiliyor düşük ihtimali yüksek oluyor ya da erkek doğum o yüzden enfeksiyon bitmeden gebe kalmayın diyorlar ama o şimdi icsede bişey olmaz henüz bebek rahme yerlesmemistir yoldadır erken kurusunki tutunsun bebiş

sağlıcakla sürsün süreci inşallah

Kuzum ilk önce iğne yedim..Şimdi sabah akşam Cranberola diye bitkisel bı takviye alıyorum aslında senin çayının vitamin halı alabilirsin..Kefir içiyorum hergün ya da yoğurt.. %100 pamuklu iç çamaşırı aldım sabah akşam değiştiriyorum.. Bol su içiyorum.. İlişkiden sonra maksimum 15 dakika bekleyip hemen tuvalete, ardından duşa girip sabunlu suyla yıkıyorum.. Duş jelini hayatımdan çikarttim..tuvalette iyice yıkayıp kuruluyorum..Peçete yöntemini okumuştum bı kaç yerde gün içinde 2 ya da 3 kere peçete koyup kuru kalmasını sağlıyorum özellikle gece uyurken camasirim su gibi oluyor anlamadim akintimda yok ama acayip ıslanıyor o yüzden akşam uyurken kullaniyorum..Günlük ped hayatımdan çıktı.. Normal adet dönemi pedlerimi muhakkak pamuklu coton alıyorum digerleri çok kaşindiriyor..Şimdilik bunlar yaptıklarım

süpersin, cranberola takviyesini hemen araştıracağım şimdi. Yıkanabilir pedler de var bakmak istersen

süpersin, cranberola takviyesini hemen araştıracağım şimdi. Yıkanabilir pedler de var bakmak istersen
Prof.pedleri önermiyorlarmiş adet yogunlaşmadigi sürece kullanmayin, eğer kullanıyorsanız da günde 5 6 defa değiştirin diyorlar ben onları kaç defa yıkayacam günde..

Evet kesinlikle bir yere bağlı kalınca orada kalıyor Zaman, ben çok düşünmüyorum ya iki aydır bir relax rahatım. Yoruldu sanırım ruhum
ne güzel ben de zerre sabır kalmadı artık pazartesi gelse de erken gebelik testini yapsam da iyi kötü bir şey öğrensem, hiç sevmem belirsiz süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…